Integreren van de eclips energieën & de tijdslijn splijting, / 26 Augustus 2017 / door Jenny Schiltz

Integreren van de eclips energieën & de tijdslijn splijting,
26 Augustus 2017 / door Jenny Schiltz
Wat een week ! Terwijl de eclips voorbij is integreren we nog steeds de energieën die zich openden. De eclips was verbazend en er was een moment van stilte alsof de hele wereld zijn adem inhield. De eclips bracht energieën en opwaarderingen die we nooit eerder hebben beleefd. Dit helpt ons om in een totale verbinding te brengen in onszelf en in de galaxy. 
De Tijdslijn Splijting
Nog een ander component van de huidige veranderingen is dat we ook een splijting in de tijdslijn meemaakten. Dit zal niet de laatste tijdslijn splijting zijn maar eerder was het een lagere frequentie bijdrage van de collectieve tijdslijn stroom die zich afsplitste. Elk van die splijtingen helpen ons om in de hogere frequenties te blijven en een wereld te scheppen die wij willen, individueel en collectief.

Veel mensen kunnen niet precies onder woorden brengen wat er was gebeurd maar ze wisten dat er iets zeker was veranderd. Wat dit brengt is iets van gemak voor degenen die al een totale toewijzing aan de hogere tijdslijn hebben. Sommigen van ons echter, ontdekten dat de depressie en ongerustheid toenamen na de eclips. Toen een vriendin me berichtte dat ze zich ongelooflijk bekommerd voelde, vertelde ik haar over de tijdslijn splijting en vroeg haar wat zij voelde. Ze zag onmiddellijk dat ze een voet op de ene tijdslijn had en haar andere voet op een andere. Dit is een heel oncomfortabele plaats om in te zijn. Zoals het gestrekt staan tussen twee bewegende treinen. Ik zei haar om te kijken naar welke angsten er omhoog kwamen, welke emoties en om haar bedoeling te zeggen dat ze niet langer meer die dingen in haar leven wilde. Ze deed dit en ging toen naar een masseuse en dat hielp haar om de dichtheid van haar lichaam los te laten.
Toen de masseuse aan haar enkel werkte hoorde zij duidelijk: “stap nu in je tijdslijn.”
Zij is niet alleen om de emoties te ontdekken die omhoog borrelen op bandeloze manieren. Velen ontdekten dat de eclips gang veel angsten omhoog brachten, zorgen en herinneringen. Die lieten ons zien wat een andere kijk nodig had zodat we ze vanuit een ander perspectief kunnen zien. Diepe healing van het innerlijke kind vindt ook plaats. Je gelukkige, gezonde innerlijke kind staat de deur naar je hoogste zelf en die kan niet langer worden ontkend. Zelfs zij die intensieve innerlijk-kind werk gedaan hebben vinden nieuwe lagen om te onderzoeken.
Gerelateerd:  De Ascentie Cyclus – We zitten in een tijd van Grote Verandering.
Wat interessant is, is dat sommigen oud verslavend gedrag vinden dat opduikt. Die zitten ook vast aan onze emoties. Ik was geschokt toen ik de geur van sigaret rook wat me een bekend verlangen bracht dat ik 11 jaren geleden achterliet. Sommigen van mijn klanten observeerden dezelfde soort patronen die hen bekend maakten. Dat kan chemisch zijn, voedsel, en zelfs gedragsverslavingen zijn zoals obsessie over dingen. Ons wordt gevraagd om welke werkelijkheid te kiezen die we willen en niet door te spelen met die energieën waarvan we willen dat die vertrekken.
Begrijp dat zelfs de hogere tijdslijnen emoties dragen, maar we zijn in staat om ze vanuit een ander punt van zicht te zien. Emoties, angsten, zorgen zíjn niet plat, eerder zijn ze gelaagd en kunnen veelvoudig gezien worden. De emotie die in de tijdslijn wordt losgelaten zal een andere lagere frequentie hebben dan dezelfde emotie die in een hogere tijdslijn wordt vastgehouden. De verwerkelijking hiervan kan de zorg helpen verminderen die hetzelfde ding weer opwarmt. Neem even, kijk vanuit je hart en zie hoe je perspectief is veranderd zodat verandering, healing plaats vindt.
Op elk moment worden we gevraagd om te kiezen welke werkelijkheid we willen beleven. We kunnen niet langer meer in een hek er tussen in lopen. Weet dat, het doet er niet toe wat iemand kiest, dit de volmaakte ervaring is die ze nodig hebben voor hun zielen groei. Ze worden allemaal in onvoorwaardelijke licht en liefde gehouden van de Bron en allen zullen uiteindelijk terugkeren als ze klaar zijn. De energie verschuiving beweegt echt de mensen en dingen van ons die gewoon niet meer passen bij de frequenties. In sommige gevallen orkestreert het leven de beweging en in andere gevallen moeten we onszelf vragen – past dit bij wat ik wil in mijn leven?

Als het antwoord nee is, ga dan gewoon verder en laat het los.
Wat er bij past:  Energetische Synthese: We zitten in het toppunt van de Ascentie Cyclus.
Onze werkelijkheid verschuiven en focus
In ieder van ons zit een ontvanger en een transmitter voor energieën. We moeten het zeker maken dat onze ontvanger is aangepast aan hogere energieën. Indien we ons focus uitbreiden buiten onze persoonlijke werkelijkheid, kunnen we programmering die niet bij ons hoort laten vallen. Begrijp wat ontvangen is, een deel van ons wordt dat als we dat toestaan en dan zenden we die werkelijkheid naar buiten. Die transmissie voedt de werkelijkheid die we niet willen. Totdat we de programmering kunnen ontvangen, gaat de psychologische oorlog door en de agenda’s die naar buiten worden geduwd zonder het aan te nemen, zorgvuldigheid is nodig. Groepswerk, lange afstand en persoonlijkheid is behulpzaam om ons focus te houden op wat we willen scheppen in plaats van verloren te raken in de programmering die ons omgeeft.

Indien we nieuwere energieën in de lens krijgen daarmee kunnen we de wereld veranderingen ook zien. Denk eraan dat als we verschuiven, alles om ons heen dat ook doet. Dingen zien in een nieuw licht zonder de oude verwachtingen helpt ons te verankeren in de werkelijkheid die we wensen. Dat was raak voor me, toen ik sprak met een klant die zei dat ze gedachten had om opnieuw een gymnasium binnen te gaan maar ze hield niet van de energie de laatste keer toen ze dat probeerde. De leiding kwam voor haar om het opnieuw te proberen, om de energie van de plek te voelen en niet toe te staan wat de belevenis zou bewolken. We gaan allemaal om, zelfs zij die het zich niet bewust zijn, we moeten de voor bedachte opmerkingen loslaten die we hebben en de nieuwe zien. Als we oordelen hebben, hebben we geen ruimte voor dat wat gaat veranderen.

Stoffelijk Gesproken
Stoffelijk heeft de tijdslijn veroorzaakt dat sommigen zich echt duizelig voelen en alsof het weefsel van de werkelijkheid zich heeft veranderd en inderdaad dat is zo. Gronden is echt belangrijk om het kalibratie proces te helpen. Het verbinden van je ziel met het lichaam helpt net zo als het verbinden van de energie uit de top van je hoofd tot aan je voeten. Adem diep in de buik in en duw de energie uit je voeten.
Wat erbij hoort: De Laatste Golf van Zielen is Hier en Die gaat Alles Veranderen.
Terwijl we ons aanpassen aan de tijdslijn splijting kan het voelen dat we botsen tegen dingen of zelfs tegen de stroom inwerken. Laat de dingen er gesmeerd uitlopen en lach er stevig om bij de chaos. Ik had een gesprek met mijn echtgenoot over iets wat ik hem vertelde. Ik kan me levendig herinneren wat ik zei, zijn reactie, waar we waren en wat er om me heen gebeurde. Hij staarde me aan alsof ik gek was en zweerde dat er niet zo’n gesprek bestond. Ik vroeg mijn hoger zelf ernaar wie er gelijk had en haar antwoord was: “Jullie allebei.” De ervaringen zaten op andere tijdslijnen, andere werkelijkheden. Alles wat we kunnen doen is lachen en niet al te vast houden aan wat we denken dat onze waarheid is.
Met deze nieuwe energieën, ervaren sommigen nek, schouder en kaakpijn. Veel verandert er en we kunnen uit de verbinding schieten. Roep je Ascentie team op om je hiermee te helpen en aarzel niet om een chiropractor te raadplegen, een schedel heiligbeen praktijker of een dokter als dat nodig is. De sensatie van iemands bloedsuiker die naar beneden valt gebeurt ook en velen vinden de noodzaak om meer te eten. We gebruiken geweldig veel brandstof om ons aan te passen bij onze nieuwe plek en frequenties. Wees je bewust van alles met bewust besef en dat helpt ons om de persoonlijke leiding te krijgen die dit gehele proces vergemakkelijkt.
Ik hoop dat dit helpt om uit te leggen wat er is gebeurd. Ik zend jullie veel liefde. Zorg voor je zelf.
Jenny