Inkomende Heilige Geometrie

Inkomende Heilige Geometrie

Door: Jenny Schiltz -11 Mei 2021

Gisteren had ik een droom dat deze prachtige, zeer complexe heilige geometrie vorm binnenstroomde vanuit de zon.

Mijn geest beschreef het als een meer complexe Merkabah. Het was tegelijkertijd goud en iriserende regenboog. Het hing af van hoe het draaide welke kleur het toonde. Ik keek toe hoe het van de zon kwam en neerdaalde in het menselijk lichaam. Ik kreeg te zien dat het lichaam omgeven was door prachtig diep smaragdgroen.

“Smaragdgroen is een zeer spirituele kleur van groen, omdat het wit en groen samen is. Het vertegenwoordigt voorspoed, spirituele groei, en zuiverheid.

Deze heldere kleur groen nodigt je uit om dingen toe te staan zich te ontvouwen, en op te houden je te verzetten tegen de geschenken die de Geest in je leven wil brengen. Dit gaat allemaal over overgave en vertrouwen dat alles gebeurt met een reden.

Smaragdgroen gaat over liefde en het bevorderen van liefde en verbinding met anderen, de natuur, de wereld en het universum.

Als je smaragdgroen in je leven ziet verschijnen, is dat meestal een teken dat alles precies gebeurt zoals het hoort, en dat je moet leren om de geschenken te ontvangen die jouw kant op komen”.

https://crystalclearintuition.com/spiritual-meaning-of-green/

Deze vorm kwam in het lichaam en ik wist dat het als een zaagblad door de dichtheid en afscheiding sneed. Ik zag het neerdalen op allen die de hulp verwelkomden. Ik werd wakker uit deze droom en voelde me heel vredig en hoopvol. Deze binnenkomende energieën zijn een beetje brutaal, het bracht troost om te zien en te begrijpen welke hulp we ontvangen.

In de ochtend sprong ik op Facebook en was geschokt toen ik zag dat een van de pagina’s die ik volg een graancirkel meldde. Terwijl ik ernaar staarde kreeg ik kippenvel en rillingen. Dit is een platte versie van de multidimensionale vorm die ik vanuit de zon in de lichamen van mensen zag komen!

Ik voeg de foto hier bij zodat je hem kunt zien. Als het resoneert, mediteer er dan mee en nodig de heilige geometrie uit die door de dichtheid en het loskoppelen heen snijdt.

 

Jenny Schiltz

 

 

Vertaling: Martien