Het Verbrijzelen Van Een Vals Gevoel Van Het Zelf.

Het Verbrijzelen Van Een Vals Gevoel Van Het Zelf.

door: Jenny Schiltz – 6 Februari 2021

Onlangs had ik een ontmoeting met de Raad en zij wilden dat ik informatie deelde over energie die nu naar de Aarde stroomt.

“Er komt energie naar de Aarde die een verbrijzeling binnen de psyche zal veroorzaken. Hoewel dit verwoestend kan lijken, zoals het ook zeker zal voelen, willen wij dat jullie begrijpen dat het een noodzakelijke stap is als ieder van jullie zijn soevereiniteit herwint. Het zal velen een identiteitscrisis bezorgen. Ze zullen zich vragen gaan stellen over het hele bestaan: Wie ze zijn, hun plaats in de wereld, en het weefsel van de realiteit.

Sommigen zullen merken dat de energie de geringe verbinding die zij met hun ware zelf hebben verbreekt. Voor anderen zal het helpen bij het verbreken van de banden die zij hebben met hun valse zelf, zodat zij in staat zijn om meer in hun authenticiteit te wandelen.

Deze energie zal de komende 7 manen dagelijks toenemen, waarbij het zijn maximale intensiteit zal bereiken en op dat gestage tempo zal blijven.

(Deze informatie werd gegeven op de dag voor de volle maan in januari. Ik ben zo druk geweest met de energie, cliënten en een nieuwe puppy dat ik dit niet meteen naar buiten heb gebracht. Zeven manen inclusief de maan van januari, is 24 juli en de maan zal in Waterman staan).

Op dit moment is het vriendelijkste wat iemand kan doen gewoon zijn ontrafeling observeren zonder zich vast te klampen aan wie zij dachten dat zij waren. Elke uitbarsting van deze frequentie zal de deur naar binnen openen naar het hoogste aspect binnen de matrix en voor degenen die er klaar voor zijn, naar het hoogste aspect buiten de matrix.

Het is een tijd van versnelde groei en herverbinding met kernwaarheid en kernweten. Het is ook een tijd waarin er grote afleiding zal zijn. Ieder mens wordt aangespoord zich af te wenden van het lawaai en de druk van buitenaf en in plaats daarvan getuige te zijn van zijn eigen transformatie.

Hoe meer een persoon zich bewust is van wie hij is op hartniveau en hoe groter het gevoel van het ware zelf; voorbij de rollen, de levens en de vaste inzichten, hoe gemakkelijker het zal zijn om door deze energieën te navigeren. Sommigen zullen zich zo vastklampen aan hun identiteit en overtuigingen dat de energieën een diepere ontkoppeling van zichzelf en de Bron zullen creëren dan voordien aanwezig was.

De meest behulpzame vraag die men kan stellen is:

Helpt het me om hieraan vast te houden?

Brengt het me vreugde?

Vraag jezelf eens af:

Wie ben ik werkelijk in mijn diepste kern?

Aarzel niet om hulp te vragen bij het oplichten van de sluiers van illusie die zich van binnen bevinden. Alle spirituele gidsen en het engelenrijk zijn beschikbaar om deze overgang te helpen vergemakkelijken.

De grootste zorg is dat velen zich gedesillusioneerd zullen voelen en geen doel meer zien, tot het punt dat ze fatalistisch worden. Wanneer iemand deze hopeloosheid voelt opkomen, is het belangrijk dat hij zich niet alleen centreert in zijn hartruimte, maar dat hij zich verbindt met de Bronenergie om zich opnieuw te verbinden met zijn doel en weten. Dit zal helpen om de vorm te revitaliseren en gemak te brengen.”

Wat mij werd getoond toen deze woorden werden gedeeld, is dat deze energie alles wat niet waar is in ons zal wegnemen. Ik begreep waarom ze de woorden

” verbrijzelen ” gebruikten om de energie te beschrijven. Vele malen in dit proces verbrijzelen we en dan kiezen we welke stukken we oppakken.

De energie zal binnenkomen en dagelijks in intensiteit toenemen. Voor degenen die diep in hun zelfwerkzaamheid zitten kan dit gemak brengen omdat wat je hebt verwerkt en doorgeploegd gemakkelijker kan worden verwijderd in deze frequenties. Uiteindelijk zullen alle lagen van het valse zelf en de valse sjablonen instorten en zullen we overblijven met onze meest authentieke versie.

Het zijn de lagen van het valse zelf die ons in staat stellen onszelf (onbewust) en anderen te misleiden. Zonder deze lagen zullen we allemaal veel transparanter worden. We zullen in staat zijn om de kern te begrijpen van wat we voelen en ervaren. Onderscheid zal veel gemakkelijker zijn omdat iemands intentie zal doorschijnen.

Ze lieten al deze energieën zien die binnenkwamen en kraken een standbeeld langzaam maar zeker terwijl er licht uit de barsten begint te komen. Dit proces, hoewel het wreed kan aanvoelen, is er werkelijk een dat ons zal helpen onze soevereiniteit te herwinnen. Het zal ons helpen de illusie in onszelf door te snijden en dat zal ons helpen de illusie in onze uiterlijke wereld door te snijden.

In de staat van observatie van onszelf en de wereld zijn en openstaan om alles opnieuw te leren zal de psychologische delen van deze overgang helpen verlichten. Velen ervaren wat aanvoelt als een spervuur van herinneringen in hun wakende en slapende momenten. Het is een soort levensoverzicht dat ons op elk moment vraagt of we klaar zijn om te helen of dat we nog steeds wraak willen nemen. Vergelding voor jezelf en anderen kan eruit zien als slachtofferschap, schaamte, schuld, en zelfs een grotere vergelding van oog om oog willen.  Zelfs als de emoties pijnlijk zijn, moeten we een stap terug doen en onszelf afvragen of we werkelijk klaar zijn om te helen of dat we nog een cyclus van schuld, schaamte en vergelding moeten doormaken.

Deze energieën die op ons inwerken zijn er om ons te helpen het allemaal los te laten. Zoveel pijn en waardeloosheid vasthouden houdt ons opgesloten in een oorlog met onze ware aard. We kunnen niet alles zijn wat we zijn als we ons vasthouden aan pijn en onwaardigheid. We moeten onszelf afvragen of we klaar zijn om te helen en los te laten.

Deze volgende fase is zowel lichamelijk als psychologisch. Het zijn onze fysieke lichamen die het sjabloon en de programmering van het valse zelf bevatten.  In vorige incarnaties lieten we het lichaam vallen toen we deze fase bereikten. Dat maakte de overgang veel gemakkelijker. Nu maken we de overgang met het fysieke lichaam intact.  Elke vorm van diep strekken, myofasciale ontspanning, massage en Qigong-achtige bewegingen zullen enorm helpen bij de fysieke aspecten van deze overgang.

De raad raadde aan om je rechtstreeks met de Bronenergie te verbinden en het toe te laten om door je heen binnen te komen. Sta het toe om het lichaam te vullen en alle gebieden waar je dichtheid vasthoudt te doordringen.

Door al onze eigen interne werkingen kunnen we ook de collectieve verwarring en ontrafeling voelen. Wanneer je je overweldigd voelt, ga dan bij jezelf na of wat je voelt van jou is. Als dat niet zo is, bedank het dan voor het je laten zien hoe het collectief zich voelt. Je kunt het dan vragen om te vertrekken.

Onlangs deelde de raad dat velen het collectief intens aanvoelen omdat hen gevraagd wordt te helpen. Toen ik vroeg hoe men kan helpen, werd mij verteld dat het collectief liefde, begrip en hoop nodig heeft. Wanneer we energieën voelen die niet de onze zijn, neem dan een moment en visualiseer de Aarde, met al haar bewoners en houd haar vast. Omring haar met de energie van liefde, hoop, compassie, of welke behulpzame energie er ook maar in je opkomt.  Stuur het naar iedereen, alles zonder uitzonderingen. Verruil de ongemakkelijke energieën die het collectief voelt voor energieën die zo’n ongelooflijke belofte inhouden.

De vuistregel op dit moment is: stel alles in vraag, heb alles lief, en sta jezelf toe om op alle momenten precies te zijn wie je werkelijk bent. Sta jezelf toe om te versplinteren, sta jezelf toe om alleen dat op te pakken wat overeenkomt met jouw ziel. Je zult weten wat dat is, want het zal je hart laten zingen.

Ik zend jullie allemaal veel liefde terwijl we door deze ongelooflijke fase gaan. Dank u, dank u, dank u aan allen die dit werk hebben gesteund en gedeeld. Het betekent echt de wereld.

Als je dat nog niet gedaan hebt, schrijf je dan in op mijn mailinglijst, zodat je deze blog en andere dingen via e-mail ontvangt. Sociale media is nogal onbetrouwbaar geworden voor het verspreiden van informatie. Om lid te worden van de mailinglijst, klik hier

Jenny

Bron

Vertaling: Martien