Het in je meesterschap lopen. 13 april 2016 / Jenny Schiltz

Het in je meesterschap lopen.
13 april 2016  / Jenny Schiltz
Er gebeurt zoveel energetisch en we kunnen ons helemaal verward voelen door onze emoties. We ruimen tijdslijnen op, vorige levens en patronen moeten vertrekken. De manier waarop we dat doen is door te erkennen wat gaat gebeuren, herkennen voor wat het is en dan anders kiezen. Zo velen zijn vermoeid om hetzelfde spul telkens weer op te warmen (oude koek). Goed! Dat is een geweldige plek om in te zitten want vanaf dit standpunt kun je het veranderen. Nu is het tijd om in JULLIE meesterschap te gaan.
Als je eenmaal begrijpt dat iedere persoon zijn eigen hologram creëert, hun eigen persoonlijke werkelijkheid, dan kun je beginnen om meester te worden over het veranderen van je waarnemingen en resultaten. Denk aan elke emotie als aan een frequentie op een radio kiesschijf. Als je het niet leuk vindt wat je ervaart, verander dan het kanaal. We doen dit door je te richten op wat je wilt in je leven. Ik ontdekte de vorige dag echt dat ik me heel onzeker voelde in mijn huwelijk, onzeker met mijn lichaam, onzeker met lief te hebben en geliefd te worden. Het voelde vreselijk en ik ging in de slachtofferrol en wilde mijn echtgenoot de schuld geven van die gevoelens. Dank dat ik het niet deed maar ik keek er echt naar en realiseerde me dat het oude patronen waren die omhoog kwamen om te worden losgelaten. Het was ook een nogal goeie eye-opening omdat ik me herinnerde dat de vroege jaren van ons huwelijk vol zaten met onbegrippen omdat ik niet okay was over mezelf. Ik zag hoe ik drama wilde scheppen, gewoon in een poging om mijn angsten en onzekerheden te sussen. 

Dankbaar groeide ik voorbij deze behoefte omdat ik eraan werkte om meer van mezelf te houden en we vieren nu 22 jaren huwelijk in juli. Dus, toen ik dus zat met die emoties van het me onwaardig voelen, besloot ik dat ik niet in die werkelijkheid (frequentie) wilde zitten. Ik zei heel duidelijk tegen mezelf dat het niet langer nodig was om me zo te voelen en dat ik naar de werkelijkheid ging waar ik van mezelf houd en waarin ik me geliefd en heel voelde… en dat werkte. Ik voelde mezelf veranderen. Gewoon eerst een beetje, dus ik bevestigde welke werkelijkheid ik weer wilde en voelde me toen meer veranderen. De dichtheid van de vorige frequentie ging omhoog net als het gevoel van ontoereikend te zijn.

Dit is een vaardigheid die we ons herinneren op deze reis en die gaat in tegen alle programmering en conditioneringen waaraan we werden blootgesteld in ons hele leven. We hebben de macht om op elke tijd onze frequentie te veranderen en dat verandert letterlijk de werkelijkheid waarin we ons bevinden. Jullie doen het al op zoveel manieren. Als we ‘down’ zijn, bellen we een vriend, praten op de sociale media, kijken naar video’s, lezen, kijken tv, gaan naar buiten, mediteren, doen oefeningen of nemen een bad, enz. We doen wat er ook maar nodig is om de energie te veranderen. Veel van ons materiaal is opnieuw opgedoken om ons bij deze vaardigheid te helpen en dat heeft oefening nodig en geduld. Telkens als we veranderen herinneren we ons wie we zijn omdat we meester zijn van onze eigen energie.
Deel van het meester zijn van ons eigen proces is zien dat alles voor je hoogste goed is en loslaten van “ik moet of zou moeten”. Het is je realiseren dat alles er is om je te helpen als je kiest om dat op die manier te zien. Ik had pas een cliënt die me vertelde over een verandering van perceptie die gebeurde toen ze naar een tv show keek. Ze zei: “Ik weet dat ik niet naar de tv zou moeten kijken maar…:  Ze keek naar een ‘good guy versus bad guy show’, toen het haar raakte dat de goede jongens niet allemaal goed waren en de slechten niet allemaal slecht waren. Dit hielp haar om oordeel los te laten en duidelijk in de dualiteit te laten kijken. Hoe prachtig! Sedert januari keek ik naar alle seizoenen van Grey’s Anatomy op Netflix. Waarom? Omdat dat me hielp te huilen. Ik realiseerde me dat mijn denken me zou keren naar het kijken van de show wanneer ik me ook opgeladen voelde van binnen maar niet in staat was om los te laten. De show liet me altijd huilen wat dan omkeerde in dat ongelooflijke ziel loslatende gesnik. Het was precies wat ik nodig had. Maar als ik tegen mezelf had gezegd “je moet geen tv kijken” dan had ik die ongelooflijke gelegenheid tot healing gemist. Als je in jezelf opvangt dat je zegt “ik zou wel of niet iets moeten” kijk dan goed en zie wie die regel schiep.
De energie die binnen komt is heel intens en déstabiliserend. Die schudt ons tot in onze kern en legt alles bloot dat niet in verbinding is, zodat we dat kunnen helen en de frequentie (vibratie) kunnen veranderen, waar we inzitten. Het is ook stoffelijk déstabiliserend. Oude ziekte zaken komen weer omhoog zodat we er weer naar kunnen kijken, de lessen zien die ze ons leerden en om de treuzelende vrees te zien die een gezondheidscrisis vergezelden. Best een paar van ons wilden het ontwakingsproces beginnen door intense zaken met onze gezondheid en dat veranderde letterlijk alles. Kijk naar wat er nu omhoog komt en de gedachten en de angsten die er bij hoorden. Kies dan opnieuw hoe je er naar kijkt en die perceptie zal letterlijk je frequentie veranderen.
Ik werkte met een cliënt de vorige dag die boodschappen kreeg dat ze vlees moest eten en dit zou een dieet verandering voor haar betekenen. De gidsen bevestigden dat door deze energieën ze het aardende effect zou nodig hebben van vlees omdat ze letterlijk uit haar lichaam zweefde. Ik moest ook mijn dieet veranderen in de laatste paar maanden om vlees op te nemen. Mijn hogere zelf zei dat ik dieren producten moest eten omdat die onze lichamen zouden aarden op de manier die ander aardend voedsel zoals aardappelen niet konden doen. Ik luisterde hierna, na mijn laatste val. Ik werkte van boven het lichaam in plaats van volledig gegrond te zijn. Dit is niet veilig en veroorzaakt dat in lagere ledematen/benen pijn toeneemt terwijl het lichaam worstelt om zich te gronden. Toen ik van de trap af viel, vroeg mijn hoogste aspect waarom ik de behoeften van mijn lichaam wilde negeren en toen was het dat ik me realiseerde dat ik de gedachten herhaalde “om een hoge vibratie te hebben, moet ik geen vlees eten.” Daar dit waar kan zijn en het vegetarisch zijn me uiteindelijk duidelijk maakte en me opende voor de momenten waarop ik vlees nodig heb totdat ik het niet langer eet. Het eren van wat het lichaam nodig heeft om te gedijen ondanks geloofsstelsels zit in jullie meesterschap.
Nu is het tijd om oordeel op te schorten. Het veroordelen van het zelf en van anderen, van wat goed versus slecht is of goed versus verkeerd. Geen hiervan bestaat in ieder geval. Al het Juiste IS. Als we voelen dat we in oordeel gaan, kijk dan en zie waar de gedachten en je geloof vandaan kwam. Elk persoon is hier om precies te ervaren wat hun ziel nodig heeft om te groeien. Wie zijn we om te oordelen hoe dat eruit ziet? Schort alle oordeel op van hoe je “denkt” hoe dit proces zou moeten gaan, hoe je persoonlijk vooruit gaat in de vergelijking met anderen. Niemand zit op dezelfde reis als jij. We hebben alleen verschillende behoeften en doelen. Het je laten vasthouden aan standaarden zal alleen je progressie belemmeren/hinderen. Het lopen in je meesterschap betekent dat je precies doet wat juist voor je is ondanks de gedachten en opinies van anderen (zelfs van je eigen denkende denken). Dit eert de ziel en het zien dat alles is gemanipuleerd om je op bepaalde wijze te helpen.
Dus kijk tv of doe dat niet. Eet vlees of doe dat niet. Oefen je of oefen je niet. Mediteer of doe dat niet. Doe wat je ziel je op deze momenten ook vertelt, zonder twee keer te denken. Eer jezelf en loop/ga in je meesterschap.
Vergeet niet dat we werken in progressie zijn als we onze beperkingen, ons geloof en angsten los laten. Wees gemakkelijk voor jezelf en voor anderen en herinner je wie we zijn. Veel liefde en zegeningen aan jullie allen en dank aan iedereen die dit werk uitdeelt.
Jenny
*****************************************************************
To book a Spirit Guide reading or Ascension Guidance session with Jenny Schiltz, please go to jschiltz.appointy.com