Energie-update: De Opslag Opruimen / door Jenny Schiltz – 4 Maart, 2020

Energie-update: De Opslag Opruimen
door Jenny Schiltz – 4 Maart, 2020
Ik had gisteren een sessie en de cliënt en ik bespraken de huidige energieën en hun intensiteit.Velen hebben een grote uitputting ervaren die zelfs vermengd kan zijn met slapeloosheid, bedraad en vermoeidheid. Sommigen hebben flinke draaierigheid en wazige, duizelige hoofden gehad. Er kan een strijd zijn voor woorden, concepten en lege plekken in de gedachten. De ervaring is de laatste tijd erg fysiek. We werkten samen met Quan Yin en vroegen haar om ons wat inzicht te geven in wat er gebeurt.

Ze legde uit dat we in het midden van een sjabloon herschrijven zitten. Dit gaat nog een paar dagen door zal gaan.

Met behulp van computertechnologie die gelukkig zinvol was, heeft ze een sjabloon herschreven om jullie webbrowser opslag en cookies op te ruimen.

Ze zei dat het een ongelooflijke kans was voor ons allemaal om radicale veranderingen door te voeren.

Denk aan onze “spullen” zoals websites of artikelen die we bezoeken:

“Dingen om bang voor te zijn vandaag”

“10 manieren om geen grenzen te hebben”

“Hoe kun je die herinneringen herhalen om je nog slechter te voelen over jezelf?”

Ik maak een grapje, maar je snapt het wel. (Soms moeten we lachen om de krankzinnigheid van de menselijke conditie.)

We hebben de neiging om deze sites dagelijks te bezoeken en zo een looping van angsten, zorgen en twijfels te creëren. Het is een grote onderneming om anders te kiezen en niet dat versleten pad te volgen.

Deze template herschrijven komt binnen als een enorme VERSTOORDER. Het verstoort letterlijk onze normale manier van zijn. De gedachtepatronen die onze basis hebben gecreëerd. Deze verstoring kan ons behoorlijk onstabiel en duizelig maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld op regelmatige basis pad A, B, C, D volgen. Dit sjabloon herschrijven komt binnen en ineens gaan we A… Maar moeten we zoeken naar B, C, D.

Dat is waar de gouden kans zich voordoet. We hoeven niet te zoeken naar die vertrouwde manieren van zijn. We kunnen ervoor kiezen om het allemaal achter ons te laten. We kunnen ook kiezen wat we willen houden.

Quan Yin beveelt aan om echt duidelijk te worden over wat we willen en niet te focussen op wat we niet willen dat er gecreëerd wordt. Dit is niet zo eenvoudig als het klinkt, want veel van onze creatieve vermogens zijn en worden gestuurd, gemanipuleerd en geïntimideerd. Het is onze taak om verantwoordelijkheid te creëren. Om echt te begrijpen dat energie die gericht is op wat we niet willen, wegneemt wat we wel willen.

Het is tijd om onze focus te kiezen en te profiteren van deze ongelooflijke template reset die we ervaren. Wees standvastig op wat je wilt in je leven, visualiseer het met je volle energie en ga daarnaar toe terwijl je ervoor kiest om niet dat doorgewinterde pad te bewandelen dat je verdrietig, gedraineerd, vol twijfel, waardeloos of boos laat.

Ik stuur jullie allemaal enorm veel liefde, Jenny…

P.S. Ik werd onlangs gecontacteerd door een van de Nature Spirits die deel uitmaakt van mijn team en werd gevraagd om te assisteren. Het voelt alsof er een duwtje in de rug is. Als je je op een veel dieper niveau wilt verbinden met de natuurgeesten en de aarde, dan willen ook zij zich met jou verbinden. Ze vroegen me deze cursus nog een keer te geven, het is de enige keer dat hij dit jaar beschikbaar is.  De natuurgeesten vragen ons om wakker te zijn, bewust en in volledige samenwerking met hen. Het zijn ongelooflijke genezers van de geest, het lichaam en de ziel. Ze bieden je de sleutels van je ooit gehouden Magie aan die zo velen van ons als kind hebben weggeduwd.

De cursusinformatie is online, maar we komen als groep 5 keer samen tijdens de les om de informatie en de oefeningen te bespreken. Dit is een leuke cursus met veel plezier die je naar de natuur brengt.

De cursus begint op 16 of 19 maart, twee aparte tijden om de vele tijdzones te kunnen opvangen. Schrijf je nu in voor de cursus.  Klik hier voor meer info:https://jennyschiltz.com/course-connecting-with-the-elementals/

De Aarde roept degenen die oren hebben om te horen en ogen om te zien.

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien