Energie Update – Alles Loslaten / Jenny Schiltz /22 Oktober 2017

Energie Update – Alles Loslaten
Jenny Schiltz /22 Oktober 2017

De verandering in de lucht is tastbaar. We weten dat dingen veel sneller gaan nu en er is een gewicht van verantwoordelijkheid met die kennis. We worden gevraagd om nu alles los te laten. Alles dat we dachten wie we waren, alles waar we ons mee identificeren en alle beperkingen die we onszelf hebben opgelegd.

Sommigen voelen diepe depressie en ongerustheid. Dat kan vanwege het gevoel van het ge-trek van de hogere tijdslijn terwijl stukken erin nog werken vanuit een lager perspectief. Dit veroorzaakt dat we nog niet helemaal zijn geheald van binnen tot aan het getrokken worden naar een dieper niveau. Het is de tijd dat we alles ophelderen waar we eerder nog niet klaar voor waren. Het kan voelen als een marteling totdat je je realiseert dat het ’t laatste goedendag is voor die pijn, als je dat wilt.

Anderen vinden de noodzaak voor rust en stilte. Er is veel verschuiving van binnen en de diepe veranderingen hebben geduld nodig. Het is een fascinerende tijd omdat sommigen merken dat hun gidsen ons met rust laten voor de integratie van het hoger zelf.
Anderen merken het intens ‘gevat’ liggen van hun hoger-zelf en dit geeft toegang tot een groter contact in het universum. Het is alsof een quarantaine is opgeheven en dat toegang tot het Al veel sterker is geworden.


Dit is de tijd van onthulling. Daar het nog niet “daarbuiten” is, gebeurt het van binnen. Het is de tijd waarop we al ons spul van onszelf maken, onze hele disfunctioneren en voornamelijk onze verhalen.

Spirituele leringen vertellen ons dat we ons niet moeten identificeren met onze verhalen dat dit gewoon illusies zijn. Maar ik word herinnerd aan Sananda die zegt: “Om naar je leven te kijken en dat een illusie noemen is het ongelooflijke werk negeren dat je gedaan hebt.” Wat ik begin te begrijpen is dat we onze verhalen moeten eren, maar laat de emoties die hen aan ons binden los. Onze verhalen, onze geschiedenis, wat ons is overkomen, zijn wat ons gevormd heeft in wat we nu zijn. Vaak komt het door moeilijke levenservaringen waarin we het meest groeien. We zijn gesmeed, gezuiverd en bekrachtigd in het vuur.

Het is begrijpen dat je je verhalen kunt eren zonder ze je waarneming te laten beperken van alles dat je bent. Als je niet in staat bent om de emoties los te laten die we hechten aan de gebeurtenissen in het leven, dan kunnen die deel worden van onze identiteit en ons stevig vastzetten in een werkelijkheid waar we niet in willen zitten. Het loslaten van emoties kan veel lijken op de 5 fasen van verdriet: ontkenning, boosheid, onderhandelen, depressie en aanvaarding.

Behalve dat het cruciaal is om vergeving toe te voegen en het loslaten van oordeel dat we hebben over onszelf en anderen. We kunnen de waarheid niet wegwensen achter onze ervaringen met positiviteit en liefde en licht. We moeten dat voelen, er meester over zijn en dan en alleen dan kunnen we dat loslaten.

Kijkend naar de #metoo beweging (waar vrouwen toegeven seksueel te zijn gekweld of misbruikt) kunnen we zien waar mensen heengaan in de fasen van loslaten. We kunnen zien waar sommige dingen voor het eerst in het publiek worden toegegeven, voor anderen geeft het een uitlaat om boosheid en verdriet los te laten. Er is ook een groepering die zegt  #metoo  (ik ook) en met die eenvoudige woorden realiseren zij zich dat gebeurtenissen niet langer macht over hen hebben.

Elk mens moet hun proces worden toegestaan en het doet er niet toe hoe vuil het lijkt. Als je niet in staat bent geweest om het los te laten, is nu de tijd daar om die emoties te eren en hoe ze jou hebben veranderd (voor de goede en slechte), laat alle oordeel los en zet jezelf vrij. Er is een buitenste energetische duw om alles ervan nu te healen. Laat de energieën de pijn achter je te laten van je verhalen en keer ze om in jouw verhaal van triomf en te boven komen.

Alle verandering gebeurt van BINNENUIT.
Wat ik ben gaan begrijpen is dat dat niet alleen betekent in onszelf maar in instellingen, geloof stelsels, en concepten. Ik kwam tot dit begrip terwijl ik het opvoedingsstelsel besprak met mijn hoogste zelf met betrekking tot mijn 9 jaar oude dochter. Ik heb haar thuisschool aangegeven of om een school te vinden die beter gepast is voor gevoelige kinderen. Haar antwoord aan mij was hetzelfde sedert ze vijf jaar was: “Mama, dat is waar ik moet zijn.” Er zijn momenten waarop ik weet dat ze vanuit een hogere wijsheid spreekt en ik moet dat eenvoudig vertrouwen zelfs als ik het niet begrijp. Ik keerde me naar mijn team om begrip en zij legden uit dat alle verandering gebeurt van binnenuit.

Dit wordt niet toegepast in de mens maar in instellingen, zoals scholen, regering gezondheidzorg en zelfs concepten zoals hoe vrouwen behandeld worden in deze gemeenschap. Dit is een reden waarop zo velen de druk voelen om “daaruit los te komen”. Het is tijd om licht te schijnen in alle gebieden van het leven op aarde en om verandering te laten gebeuren. Het is tijd om te zien waar ieder van ons een deel heeft gespeeld in wat er werd geschapen en om te helpen dit te helen door gewoon licht en onze waarheid te schijnen.

Ons wordt ook gevraagd om manieren los te laten waarop we ons geïdentificeerd hebben op deze spirituele reis. Ik herinner me een samensmelting met Aartsengel Raphaël en mijn gidsen vertelden me: “Identificeer je hier niet mee, want jij ben zoveel meer.” Dit moet ook gaan als we in het nieuwe stappen. Het is geen probleem om je zelf als lichtwerker neer te zetten, of hoe je jezelf definieert, zolang je begrijpt dat het een buitengewone beperkte definitie is van alles dat je in totaliteit bent. Ons wordt gevraagd om de doos los te laten, waar we ingezet werden of die we voor onszelf schiepen en om in plaats daarvan te ervaren ALLES DAT WE ZIJN.

Terwijl het een moeilijke tijd is energetisch, stoffelijk en collectief, wordt ons gevraagd om alle weerstand los te laten die we nog hebben en die gewoon los te laten.

Dit werd voor mij geïllustreerd tijdens een lucide droom:
Ik zat op een walvis kijk-boot en de zeeën waren enorm ruw. Ik stond achterop de boot met nog een ander persoon toen een enorme golf kwam en ons eraf gooide. We raakten het water net toen er een draaikolk was geschapen en we werden naar beneden gezogen. Ik keek verder en zag dat de andere persoon met al zijn kracht vocht om niet onder gezogen te worden. Ik begon ook te vechten toen mijn hoger-zelf zei: “Stop met vechten, je hebt een reddingsvest aan.” Dus stopte ik, nam een diepe ademhaling en liet mezelf diep onder in de zee trekken. Het trekken begon te verminderen en de zee begon te kalmeren. Ik opende mijn ogen om de walvissen dichtbij te zien zwemmen toen ik naar de oppervlakte begon te rijzen. Ik keek uit om de persoon te zien die met mij van de boot was gevallen, al zijn adem had verloren en in de worsteling was gestorven. Ik bereikte de oppervlakte en nam een reuzen ademhaling van glorieuze lucht en zag de zon helder schijnen.

Ik hoorde mijn hoger-zelf zeggen: “Jullie allemaal hebben zwemvesten aan, stop je verzet en laat dat je helpen.”

Bij terugkeer uit dit visioen vroeg ik mijn hoger zelf wat ze bedoelde dat we allemaal zwemvesten aan hebben en zij zei dat de natuurlijke schikking van de ziel is om altijd naar het licht te rijzen, dat is ons zwemvest.

Voel je zwemvest en weet dat, zelf als je voelt dat je naar onder wordt gezogen, dat je opnieuw naar boven zult rijzen. Je ziel kent geen andere manier.

Ik zend je veel liefde en kalme zeeën. Dank jullie allen die dit werk delen. Dat betekent meer dan je weet.

Jenny

For information on having a session with Jenny Schiltz please visit Information on booking a session or to book directly go to jschiltz.appointy.com 
Subscribe to this blog at jennyschiltz.com to receive emailed special offers and to stay up to date on workshops and energy calls.

Join the Facebook page to keep up to date on the energies and offers Click Here
Click here for information on assisting your integration, click here: Recovering from soul loss

Picture credit: https://pixabay.com/en/becoming-fractal-design-unfolding-774573/
Vertaald: winnyd@stralendetoekomst.