De 11:11 Poort en de Kristallijnen Vorm / 6 november 2017 / Jenny Schiltz

De 11:11 Poort en de Kristallijnen Vorm
6 november 2017 / Jenny Schiltz    

The 11:11 Gateway and the Crystalline Form

De energie die we de laatste tijd beleven is zeer intens en allesbehalve die welke we eerder gezien hebben. Dat heeft te maken met waar we in de galaxy zitten. We krijgen codes vanuit verschillende plaatsen specifiek de Grote Centrale Zon. We beginnen de energieën van de 11:11 poort te voelen. Dezen zullen zo specifiek krachtig zijn omdat er een enorme duw is voor ieder om te ontwaken en de banden volledig los te laten die ons vastbinden. Dat zal doorgaan met intens zijn omdat we in de laatste energieën zitten van het jaar.

Voor velen zijn de Ascentie symptomen omhoog gevlogen. Dit is vanwege de energieën die binnenkomen en ons DNA veranderen. Omdat we van een koolstof gebaseerde vorm naar een kristallijnen gaan, moet de hele dichtheid al weggaan zodat we vooruit gaan bij dit proces.

Dit is niet alleen onze stoffelijke dichtheid maar de dichtheid die ons vastzet in een voorgeschreven werkelijkheid zoals onze geloofsstelsels, zelf opoffering en slachtofferschapspatronen. Het zijn alle gebieden waarbij we onszelf niet hebben vergeven, of totaal een ander niet. Het zijn de gebieden waar we over een ander of onszelf geoordeeld hebben. We moeten besluiten dat we HIER op Aarde willen zijn tijdens deze verbazende tijd. We moeten besluiten in elk soort weefsel van ons wezen dat we willen LEVEN.

Om door deze energieën heen te navigeren, hoeven we niet volmaakt te zijn. We moeten echter actief werken om alles dat ons niet langer dient, los te laten. Sommigen van jullie kunnen je voelen alsof je kortgeleden teruggekrabbeld bent. Terwijl ook pijn een belangrijke rol speelt. Als we onszelf voelen duiken in de lagere frequenties is het een sterk contrast met waar we ons helder voelen en vol liefde. Laat dit contrast je nog verder stuwen naar je vraag om je hoogste zelf te belichamen. We kunnen niet langer meer op het hek zitten, we moeten kiezen waar we willen zijn en werken om die frequentie te handhaven.

Hoe het lichaam met de energieën omgaat.
Het lichaam antwoordt absoluut op de nieuwe codes die binnenkomen. Het cranium/schedel verandert wat kan leiden tot oorpijnen, slaap en sinus holte druk. De tanden doen pijn en verschuiven als ze oude programmering loslaten. De ruggengraat gaat omhoog en helpt ons om ons los te maken van de ene werkelijkheid en zich zeker verankert in een volgende. Terwijl het lichaam meer kristallijn wordt kan het intense jeuk ervaren en temperatuur fluctuaties. Het lichaam kan essentiële mineralen verliezen tijdens deze hoge energie fasen. Vraag je lichaam of het magnesium nodig heeft, calcium, cel-zouten, Vitamine D, C, of B of water. Voel het antwoord en handel ermee.

Ongerustheid kan een overweldigend zij-effect zijn zoals het zenuw stelsel die in de afjakkering gaat. Nu is het tijd om alle wijzen uit te trekken die je geleerd hebt om je zelf-te-healen op deze reis. Je gronden, tijd doorbrengen in de natuur, baden, oefeningen, kristallen, bloem essences, essentiële oliën en kruiden zoals ‘Theanine Serene met Relora’ kunnen wonderen doen. Lichaamswerk doen is heel nuttig, zoals Reiki, Acupunctuur, Massage, Crania Sacraal en andere modaliteiten kan helpen om vastgezette energie door/verder te laten bewegen. Als je voelt dat geen van deze manieren je helpt, aarzel dan niet om een dokter te zien of een homeopaat van je keuze. Mijn gidsen zeiden we erg duidelijk dat als je denkt ik heb geen hulp nodig van andere healers zelfs uit de westerse artsenij, wat een functie is van het ego en een geloofsstelsel. Alle dingen hebben hun plaats op onze individualiseerde reis, we moeten kiezen door ons open hartcentrum wat het best voor ons is.

Breng je team erbij tijdens elke sessie die je hebt om je healing te vergroten. Vraag om assistentie door ons Ascentie team. Zeg hen wat er gebeurt in je vorm en geef toestemming om op alle manieren te helpen. Begrijp dat volledige toestemming geven om te worden geholpen, kan betekenen dat je duidelijker een gebied in je leven getoond kan worden die niet in resonantie is met wie je gaat worden.

Andere kant van het Spectrum
Aan de andere kant van het spectrum voelen sommigen zich op hun gemak in de hogere energieën. De energie uitbarstingen kunnen een zeer nodig zetje geven. Schrijf de creatieve ideeën op die vrijelijk stromen in deze energieën. Kijk welke ideeën opwinding brengen. Dat zijn de aanwijzingen naar dingen waar je je op kunt focussen. Informatie stroomt ook gemakkelijk binnen. Nu meer dan ooit is het noodzakelijk om te luisteren en te handelen met je eigen persoonlijke intuïtie en leiding. Manifestatie wordt sneller, merkbaarder. Sommigen krijgen nieuwe opdrachten of/en diepere begrippen van huidige rollen. Het werk, de bijdrage aan het geheel wordt meer opzettelijk, meer bewust. 
Dit alles is een functie van een grotere belichaming van de ziel en het lichaam wordt meer kristallijn.

Begrip van Jouw Kristallijnen Vorm
Ik zat in een sessie met een cliënt kortgeleden en zij vroeg naar kristallen en hoe ze het best met hen kon werken om haar ervaring te vergroten. Haar gids zei dat hele intense:
“Jij bent de grootste en beste kristal die je hebt.”

Ik kon het belang voelen van de stelling en dan in de paar enkele dagen, werkte ik met mijn team om die stelling te begrijpen. We hebben nu jaren gehoord hoe we van een koolstof-gebaseerde vorm gaan naar een kristallijnen. Dat is een langzaam proces, zo langzaam dat we zelfs niet eens geloven in het geloven dat het gebeurt. Maar meer en meer mensen gaan het licht beginnen te zien stralen als ze kijken naar hun huid onder hoge vergroting. Velen hebben dromen om het proces te helpen het proces te bevestigen. In een van die dromen spleet mijn tigh open om die blauwe en witte kristallijnen structuur te onthullen alsof ik staarde in een kristallen kelder. Het is echt opwindend maar wat betekent het?

Kristallen zijn bewaarders en doorgevers van frequentie, van codes (informatie) en energie. In Atlantis en Lemurië werden kristallen gebruikt om de records vast te houden van de beschaving maar ze hielden ook de hogere frequenties vast. Velen voelen zich gewoon thuis op een plek die kristallen vasthoudt omdat ze de vibratie van een plek verhogen en die een hoger vibrerende mens helpen omhoog te gaan en zich meer op zijn gemak te laten voelen in hun eigen huid. Kristallen kunnen ook jullie vibratie helpen verhogen en de codes doen ontsluiten in je vorm, helpen je naar het volgende niveau te brengen.

Dus, wat betekent het als je kristallijn wordt?
Je wordt de ontvanger, bewaarder, en doorgever van frequenties, van codes en energie. Hoe meer kristallijn je wordt hoe meer je aan de leiding komt van je eigen werkelijkheid Een wezen dat kristallijn wordt kan anderen helpen activeren en hun ontwakingsproces helpen versterken. Dit is echt een spel veranderaar.

Ze legden uit: “Hoe meer de kristallijnen zijn hoe meer ze in staat zijn om de activeringen en downloadingen te decoderen die er zijn. Dit helpt bij de schepping van de werkelijkheid die jullie schepping van gezondheid inhoudt. Als iemand in staat is om grotere templates/sjablonen binnen te brengen die de schepper programmering inhouden dan zal het de gezondheid van het menselijk lichaam makkelijker maken. Als dit plaats vindt, zal men snelle veranderingen zien in hun vorm.”

Ik vroeg hen hoe het beste was om het proces makkelijker te maken en werd verteld dat het heel belangrijk is om met het lichaam te praten. Vertel je lichaam wat er gebeurt en zeg ook dat het je wens is om zo kristallijn te worden als mogelijk is. De manier waarop we kristallen laden is precies hoe we onszelf kunnen veranderen – water, zonnelicht, maanlicht en zelfs het begraven van onszelf in de natuur.

Als ik meer informatie krijg zal ik dat delen. Het is echt een verbazende tijd omdat zoveel van binnen en van buiten verandert. Ik hoop dat dit je goed vindt en dat je getuige bent van het ontvouwen van gebeurtenissen. Dank je zeer aan iedereen die dit werk delen. Ik zend jullie heel veel liefde. 

Jenny