Christus Bewustzijn Frequenties Komen Binnen.

Christus Bewustzijn Frequenties Komen Binnen.

Door: Jenny Schiltz  – 4 April 2021 – jennyschiltz.com

Ik wilde even snel iets zeggen over de energieën die de planeet binnenstromen die zijn werkelijk verbazingwekkend. Het is puur Christusbewustzijn. Ik zie het als een prachtig blauw diamanten glinsterend licht.

Terwijl deze energieën van buiten ons komen, activeren ze wat al in ons is. Als een lichtschakelaar helpen deze frequenties om de codering in ons aan te zetten die onze goddelijkheid bevat en het pad naar ons hoogste weten, zijn en begrijpen.

Ga even zitten, wees stil en maak contact met je hartruimte. Voel de sereniteit die in deze heilige ruimte aanwezig is. Voel de verbinding binnenin en met de Bron.

Geef dan de opdracht: “Ik activeer nu de codering van het Christusbewustzijn in mij, zodat ik de binnenkomende energieën kan ontvangen en gebruiken.”

Terwijl je deze energieën voelt, heeft de Galactische Raad gevraagd of we de intentie van SOEVEREINE VREDE over de hele Aarde willen sturen. Stuur het naar ieder voelend wezen.

Zij legden uit dat er een verschil is tussen vrede en soevereine vrede. Sommigen zien vrede als veiligheid. Als in al hun basisbehoeften wordt voorzien en er geen dreiging van een aanval is, dan is dat genoeg. Maar deze versie van vrede gaat vaak gepaard met een verlies van soevereiniteit, van autonomie.

De Raad verzekert ons dat we beide kunnen hebben. We kunnen vrede hebben zonder de mechanismen van controle. We moeten die intentie vasthouden en uitzenden om te helpen het van het creatievlak naar het fysieke te verplaatsen.

Er is een energetische drang naar conflict, controle, oorlog en chaos. Mogen wij allen de hogere frequenties van het Christusbewustzijn en soevereine vrede vasthouden, zenden en verankeren.

 

Jenny Schiltz

 

 

Vertaling: Martien