Boodschap van Sananda over het binnenkomen van het plasma / door Jenny Schiltz | 1 juni 2019

Boodschap van Sananda over het binnenkomen van het plasma
door Jenny Schiltz | 1 juni 2019

Ik laat een kort berichtje achter voordat ik naar het bos ga om weer op te laden.

Tijdens een sessie met een cliënt gisteren kwam Sananda (die een incarnatie had als Jezus) om met de cliënt te praten over wat er met de energieën aan de hand was. Hij zei dat er een belangrijk onderscheid is met de energie die binnenkomt.

Hij liet me een plasma-achtige substantie zien, we hebben een tijdje plasma ontvangen, maar wat hij me liet zien was bijna een membraan. Hij legde uit dat dit plasma PROGRAMMEERBAAR is.

Dit is echt belangrijk om te begrijpen. Als wat er binnenkomt programmeerbaar is, kunnen we precies kiezen hoe het is geprogrammeerd. We kunnen kiezen met welke frequenties we het willen programmeren, welke gedachten, welke gevoelens, welke realiteit.

Het heeft geen andere keus dan te gehoorzamen en dan ermee te gaan draaien.

Wat ook fascinerend is, is dat op hetzelfde moment het geluid van buiten super LUID is. Mensen zijn bij elkaar, vinden fouten bij elkaar, zoals dronkaards op zoek naar ruzie. Dit komt omdat we niet alleen programmeerbaar plasma ontvangen, maar we ontvangen ook codes die ons helpen om in onze kracht te wandelen. Maar voordat iemand bekrachtigd wordt, moet men alle dingen loslaten die niet op één lijn liggen. Dit is erg oncomfortabel en sommigen hebben de behoefte om dat ongemak aan anderen over te geven in een poging uit te vissen waarom ze zich zo voelen. Het is altijd gemakkelijker om boos te zijn op een ander, een ander de schuld te geven in plaats van in onszelf te kijken.


We moeten ons best doen om niet verstrikt te raken in de afleiding en in de staat van creatie te blijven. Creëren en focussen op wat we willen in ons leven.


Wat mij werd uitgelegd, is dat alles wat we vasthouden, moet worden opgelost. Dit zijn de geloofssystemen die ons afscheiden of tegenhouden, dit zijn angsten, onzekerheden, gebrek, waardigheid en onvergevingsgezindheid (van zichzelf en anderen) die we nog steeds in ons hebben. We moeten deze loslaten.

Vaste constructies weerhouden ons ervan de vloeibaarheid van de realiteit te ervaren die de overvloed en verbindingen bevat waarnaar we op deze reis verlangen.

Vaste constructies weerhouden ons ervan de vloeibaarheid van de realiteit te ervaren die de overvloed en verbindingen bevat waarnaar we op deze reis verlangen.

Het plasma dat binnenkomt is een mooi geschenk. We kunnen het programmeren met alles wat we willen. Ik zal jullie achterlaten met wat Sananda tegen me zei: “Je moet jezelf elk moment afvragen, wat programmeer ik?”

Ik stuur jullie alle liefde en dikke knuffels. Bedankt aan iedereen die dit werk heeft gelezen en gedeeld. Het wordt zo zeer gewaardeerd.

Jenny Schiltz
https://jennyschiltz.com/

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij zijn u zeer dankbaar voor de donaties die wij
reeds van u hebben mogen ontvangen.
   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien