Boodschap van de Schikgodinnen

Boodschap van de Schikgodinnen

door: Jenny Schiltz, 26 maart 2021, jennyschiltz.com

De equinox van vorige week was zo krachtig en het voelt alsof er een enorme verschuiving heeft plaatsgevonden. De tijd lijkt nog sneller te zijn gegaan en daarmee ook de energie die we ontvangen.

Het is alsof de handschoenen uit zijn. Er wordt niet meer geslagen. De energieën draaien en keren ons alle kanten op en binnenstebuiten. Zoveel verandert er zo snel.

Ik besloot op reis te gaan met de bedoeling te begrijpen wat het is dat we moeten weten om hopelijk een beter begrip te krijgen van de energieën en waar we naartoe gaan als een ascenderende groep.

Ik zette drummuziek op, ontspande mijn lichaam en ging. Ik werd onder water geleid, diep de oceaan in. Ik zwom naar dit glinsterende licht. Toen ik de bodem bereikte was er een spiegel die scheen als een baken. Ik zag mezelf in de spiegel en terwijl ik keek, ging het water om me heen weg en rechts van me was een grot. Ik ging de grot binnen en was verbaasd de Schikgodinnen te zien, de 3 zusters.

Jenny: Zusters, wat is het dat jullie willen dat ik moet weten deze keer?

(Ze spraken toen om de beurt).

Om terug te keren naar de oude manieren

waar jullie vandaan komen

Er zijn velen die denken dat ze nieuw zijn

Vernieuwend zelfs

Je zult weten dat het een terugkeer naar de waarheid is

om de goden te eren, de oude en de nieuwe

Zie duidelijk dat je tussen hen staat

De reuzen slapen niet meer.

Rouw niet over hun graf

Want daar zijn ze niet.

Ze zijn herboren.

Bewandel het pad dat voor je ligt

Volg de sterren naar je huis

Het pad is verlicht

Maar niet voor de zwakkeren van hart

Want je moet alles loslaten wat je kent.

Vergeet wie je bent.

Dat doet er nu niet meer toe.

Als je eenmaal begint aan het pad van het ALLES

Verlies je jezelf

Dan vind je jezelf

Op het draaiende blad

De kabbelende beek

De planeten die op één lijn staan

Je wordt het ALL

Zoals jij het niets wordt

Zodra de boodschap was overgebracht, merkte ik dat ik naar de top van de oceaan zwom, naar het licht toen ik uit de reis kwam. De verwijzing naar de slapende reuzen heeft veel te maken met de legende dat toen het water op aarde steeg, de mensen (die in vergelijking met ons reuzen waren) naar de hoger gelegen gronden vluchtten. Uiteindelijk steeg het water zelfs tot aan de bergen en in plaats van zijn volk te zien sterven, veranderde het opperhoofd hen in steen.

Sinds die tijd bevatten deze slapende reuzen de energieën, de herinneringen, de codes van een tijd waarin we meer in harmonie waren met de Aarde en met elkaar. Ik voel dat het horen dat de reuzen herboren zijn, mij vertelt dat de vibratie van de Aarde genoeg gestegen is om hen te laten terugkeren.

Toen ik die woorden hoorde, maakte mijn hart een sprong van vreugde en mijn lichaam vulde zich met zoveel liefde.

We zijn in voor een interessante rit. Het gaat allemaal om wat er van binnen gebeurt. Als we loslaten wat we dachten te weten en te begrijpen, stellen we ons open voor het Al. Die ons zoveel liefde, kracht en medeleven zendt.

 

Jenny Schiltz 

 

Vertaling: Martien