Boodschap van de Godin over onze Fysieke Vorm tijdens deze Overgang.

 Boodschap van de Godin over onze Fysieke Vorm tijdens deze Overgang.

door Jenny Schiltz | 19 december 2020

Deze overgang die we nu doormaken is vrij intensief en vereist dat we al onze hulpmiddelen gebruiken om in lijn te blijven. Ik vind dat als ik te veel duik in wat er “daarbuiten” aan de hand is, mijn lichaam behoorlijk angstig wordt. Zelfzorg in alle vormen is nu noodzakelijk. Dit kan een rustige tijd en verwennerij betekenen of het kan betekenen dat je een diepe duik in jezelf neemt. Sommigen ervaren wat voelt als een levensherziening terwijl we de illusie doorsnijden. Anderen vinden dat ze zich op nieuwe manieren en met nieuwe aspecten verbinden. Wat je ook ervaart, geef je eraan over en laat het door je heen stromen.

Velen ervaren intense fysieke symptomen. De lijst is nogal uiteenlopend. Gewrichtspijn, spierspanning en pijn in de onderste wervelkolom/heupen komen veel voor. Pijn in het hartchakra, het hogere hart en de vleugelchakra’s komen ook vaak voor. Sommigen voelen zich koud als symptoom (altijd leuk in een tijd van COVID), anderen voelen een nerveuze spanning en overweldigd in het lichaam. Nogal wat hebben me verbaasd dat ze het gevoel hebben “dat ze doodgaan”, zelfs als er geen rationele verklaring is voor het voelen van iets dat aandacht vraagt. Toch zit er waarheid in.

Sommigen van jullie ervaren misschien een soort dood van het op koolstof gebaseerde lichaam, aspecten, en zelfs de verwijdering van wat ons in een beperkte realiteit heeft vastgehouden. Wat interessant is, is dat mijn zus patiënten op de eerste hulp ziet die klagen dat ze sterven zonder dat er een fysieke oorzaak aanwezig is. Dit vertelt me hoe krachtig deze overgang is. Geen enkele persoon op deze planeet zal op een of andere manier onaangetast blijven.

Onlangs besprak een cliënt hoe ze worstelde met haar spijsvertering, niet in staat was om iets anders te eten dan saai voedsel, omdat het voelde alsof haar spijsverteringssysteem extreem geïrriteerd en gezwollen was. Ze is niet alleen in die klachten. Ik heb gemerkt dat voedsel dat ik ooit kon eten het niet meer met me eens is en zelfs netelroos veroorzaakt heeft!

Terwijl we aan het praten waren, nam mijn kantoor deze ongelooflijke glinsterende kwaliteit aan. Van daaruit kan ik alleen maar zeggen dat DE Godin, Zij van Vele gezichten, naar voren is gekomen. Zowel de klant als ik werden bedekt met kippenvel en de download was intens. Hier is wat ze zei:

“Wat je moet begrijpen is dat het lichaam diep in het kristallijne proces zit. Het is zo dat de hoeveelheid fotonisch licht die de komende dagen naar de aarde komt niet zo moeilijk zal zijn voor het lichaam. Alles wat uit balans is in de vorm zal worden getriggerd: gist, parasieten, virussen, zelfs afdrukken van traumatische gebeurtenissen of een verwonding. Het is van het grootste belang dat ieder mens volledig naar zijn vorm luistert. Het is willen luisteren naar, communiceren met en begrepen worden, zodat het online kan komen (activering van de Goddelijke Blauwdruk). Er zal veel veranderen met jullie fysieke gesteldheid, wat het kan doen en hoe het kan genezen. Het moet echter eerst deze overgangsfase doorkomen en gereinigd en gezuiverd worden van onbalans. Het is noodzakelijk dat elke persoon luistert naar de boodschap en de behoeften van het lichaam. Sommigen zullen snel zijn, anderen niet. Er is geen verkeerde manier als je naar jouw heilige vorm luistert en deze eert.”

Ik bedankte haar voor haar wijsheid en toen trok ze zich terug, en liet ons verrast achter. Ik wist dat het gedeeld moest worden. Ik hoop dat dit je goed vindt en dat het dieper en dieper in jezelf komt. Als je dat nog niet gedaan hebt, sluit je dan aan bij mijn mailinglijst, zodat je op de hoogte blijft van mijn berichten en aanbiedingen.  Om op de mailinglijst te komen, klik HIER

Dank aan allen die dit werk hebben gedeeld en gesteund. Dat betekent de wereld. Ik stuur jullie allemaal veel liefde, vreugde en verbondenheid. Fijne feestdagen!

Jenny

Website

Vertaling: Martien