12:12 Toegangspoort & Chaos Tijdlijn / door Jenny Schlitz

12:12 Toegangspoort & Chaos Tijdlijn
door Jenny Schlitz
Er is mij gevraagd om een belangrijke boodschap over te delen nu we deze zeer krachtige maand december doormaken en met name de 12:12-poort. Ik ontving de boodschap tijdens het werken met een klant die een krachtig vermogen heeft om ruimte vast te houden. Ze is in staat om het te doen met een ongelooflijke neutraliteit, wat het noodzakelijke ingrediënt is.

Aan het begin van de sessie kreeg ik te zien dat haar pegasus gids naar de zon ging en vervolgens in vele stukken uiteenspatte die op een vlakke wereldkaart terechtkwamen. Ze speelden deze visie meerdere keren opnieuw af tot ik de details in me op kon nemen. Stukken belandden in Londen, Dubai, New York, Toronto, Hong Kong, Tokyo en meer. Merlijn legde vervolgens uit dat elk stuk landde in de grote financiële centra van de wereld. Mijn cliënt werd vervolgens gevraagd om het collectief te helpen door ruimte vast te houden voor alle financiële districten.

Haar werd gevraagd om een container te maken rond de financiën van de wereld terwijl hij uitlegde dat er ruimte nodig is voor het hoogste goed dat gedaan moet worden. Hij legde uit dat er grote veranderingen komen in de financiële situatie van deze wereld, maar dat het geen chaos behoeft te worden. Toen ik meer vragen stelde, legde Merlijn uit dat er een valse tijdlijn loopt waar velen aan bijdragen, hij noemde het de Tijdlijn van Chaos. Ik kreeg te zien hoe velen van ons deelnemen aan deze tijdlijn met onze geloofssystemen, vooral het geloof dat Verandering moeilijk is en dat om iets te veranderen het eerst moet instorten.

Als je naar onze wereld kijkt, is er veel dat verandering nodig heeft. Van de economische, medische, overheids- en onderwijssystemen is grote verandering nodig. We weten dat de dingen zoals ze zijn, de geest verpletteren en ons de vitale energie ontnemen. Toch zou een volledige ineenstorting van deze systemen een totale chaos in onze wereld veroorzaken die ons terug zou storten in de overlevingsmodus en ons meer kwaad dan goed zou berokkenen. Hetzelfde kan gezegd worden van de druk voor ruimteschepen om NU te landen. Aan de ene kant zou dat geweldig kunnen zijn, aan de andere kant zouden we onze wereld snel zelfvernietigend vinden omdat de massa’s er nog niet klaar voor zijn.

Het maakt niet uit wat onze persoonlijke wensen zijn of hoe we het juiste ding waarnemen, we moeten ons focussen op het Hoogste Goed voor iedereen, ook al vertraagt dit de dingen of ziet het er niet uit zoals we denken dat het zou moeten. Daarom is neutraliteit en ruimte vasthouden voor deze grote verandering essentieel. Merlijn legde uit dat er een destructief programma loopt dat oproept tot het instorten van wat er is zonder dat er iets nieuws wordt gecreëerd. Het roept ook op tot volledige ineenstorting zonder dat dit gemakkelijk en genadig is, met andere woorden, de consequenties zijn verdoemd.

 Hij legde uit dat onze scheppers -capaciteiten vaak worden ingezet en geduwd om chaos (en andere dingen) te creëren en dat we ieder moeten zien waar we hieraan deelnemen. Dit is des te crucialer omdat we onlangs ervaren hebben dat een andere laag van de sluier verwijderd is, wat ons manifestatievermogen nog krachtiger maakt. Ik heb dagenlang met deze informatie gezeten en gevraagd om te zien waar ik een bijdrage lever aan de tijdlijn van de chaos en er werd mij getoond hoe een deel van mij nog steeds wacht op het vallen van de andere schoen of het misgaan van dingen in mijn leven. Toen ik tot de kern ervan kwam, was er dit stuk uit mijn kindertijd dat niet waardig voelde of geloofde dat ik het gemak verdiende in mijn eigen leven. Met dit begrip moet ik nu verantwoordelijk zijn voor wat ik in de collectieve stroom creëer en deze veranderen.

Aangezien we al in de 12:12 energieën zitten, neem alstublieft een moment en kijk waar je zou kunnen bijdragen aan deze Chaos-tijdlijn die tegen de Hoogste Goddelijke Tijdlijn in gaat. Voor hen die in staat zijn om ruimte en neutraliteit vast te houden dat de hoogste tijdlijn met gemak en genade verankerd wordt, doe dit dan alsjeblieft. Het is echt een moment van alle hens aan dek. De dingen bewegen en verschuiven snel in onze wereld. We kunnen kiezen wat er gecreëerd wordt. Ik kies ervoor om me te concentreren op de Hoogste Goddelijke tijdlijn en te verwijderen waar ik heb bijgedragen aan de Chaos tijdlijn in mijn persoonlijke leven en collectief. Dank u, dank u, dank u, dank u voor het delen van deze belangrijke boodschap. Als we allemaal samenkomen om met een toegewijde intentie te creëren, gebeuren er wonderen.

Ik stuur jullie allemaal zo veel liefde als we worden samengeperst, geduwd en getrokken door deze sterke energetische tijden!

Jenny Schiltz

https://jennyschiltz.com/1212-gateway-chaos-timeline/?mc_cid=bbc5cc3bed

Vertaling: Martien