Manifestatie Feit En Fictie

Manifestatie Feit En Fictie

Door: Jennifer Hoffman – 2 Juni 2023

Als je je deze week gemotiveerd, energiek en geïnspireerd voelt, ervaar je het volledige effect van de zeer zeldzame Astroafstemming die nog nooit eerder in de geschiedenis is gebeurd (ik heb het gecontroleerd). Met Pluto, Mars en Jupiter op 0 graden allemaal in hard aspect ten opzichte van elkaar, is het er een voor de recordboeken. En het heeft een sterke verschuiving gecreëerd in het energieparadigma dat gedurende vele levens werd ondersteund door de meest duistere energieën.

We hebben ook een Jupiter Noordelijke Maansknoop conjunctie in Stier die ook zeer zeldzaam is (de vorige waren in 1863 en 1762) en wanneer Pluto in Steenbok zich erbij voegt in juni zal dat inderdaad zeldzaam zijn.

Dit is een krachtig energieaspect dat ontwaken, motivatie, verschuivingen, eindes, uiteenvallen, resolutie en finaliteit brengt in situaties die misschien al lang hadden moeten wachten. Ik maak dit nu mee in mijn familiekring en het is behoorlijk dramatisch geweest. Dit gebeurt niet buiten onze controle om en we kunnen de enorme energie van het aspect van deze week gebruiken om sterke intenties vast te stellen en een gloednieuw realiteitsparadigma te manifesteren.

Kunnen we de sprong wagen? Ik hoop het en om je op weg te helpen gaat het artikel in de nieuwsbrief van deze week helemaal over manifestatie – het feit en de fictie omdat zoveel van wat wordt onderwezen fictie is, dus ik dacht dat ik dat zou ophelderen en je de manifestatiefeiten zou geven.

Manifestatie is een groot modewoord. Iedereen wil weten hoe ze hun realiteit kunnen creëren, een alchemist kunnen worden en de dichte leidraad van hun ongeluk kunnen omzetten in gouden vreugde. Sinds het verschijnen van het boek ‘The Secret’ zijn manifestatieboeken, coaching en training populair geworden en manifestatiecoaches en -docenten zijn er dertien in een dozijn, je vindt er wel een op elke hoek van een straat.

Maar vertellen ze je de waarheid over manifestatie en gaat hun informatie je echt helpen om het ‘leven van je dromen’ te creëren? Niet echt en aangezien veel van de informatie die ze delen gebaseerd is op fictie en niet op feiten, doet het meer kwaad dan goed, en kan het je doen geloven dat je niet in staat bent om je realiteit te manifesteren wanneer je dat kunt. Maar je moet de feiten kennen en stoppen met proberen te werken met de fictie die gemakkelijker en sneller lijkt, maar dat niet is.

Laten we eens kijken naar het feit en de fictie van manifestatie, zodat je de informatie en hulpmiddelen hebt die je nodig hebt om een meester-manifesteerder te worden.

Fictie: manifestatie gebeurt zonder enige moeite en het enige wat je hoeft te doen is iets wensen en het gebeurt. Als ik dit hoor, herinner ik me een scène uit de film The Secret, waar een jonge vrouw buiten een etalage staat te kijken naar een prachtige gouden ketting. In een flits hangt de ketting om haar nek. Dat is zo nep en onwaar, maar veel mensen geloven wel dat manifestatie op deze manier werkt.

Feit: manifestatie vindt plaats als een proces waarbij intentie en andere factoren betrokken zijn die beginnen met iets dat je motiveert om het proces te starten en vervolgens de energie in beweging houdt in de richting van je manifestatie.

Fictie: manifestatie is magisch en speciaal, en je hebt intensief onderwijs nodig om erachter te komen hoe je het moet gebruiken. Dit is onjuist en er is niets magisch aan manifestatie. Het is een opzettelijk, geleid, gericht proces waarbij energiestromen, intentie en actie betrokken zijn. Ik gebruik het woord magisch niet graag, omdat het de inmenging of deelname van derden of extra krachten impliceert en dat past niet goed bij mij. In feite kan het zo gemakkelijk en moeiteloos zijn en gebeuren in zulke alledaagse omstandigheden dat je niet zou beseffen dat je iets wonderbaarlijks had gemanifesteerd. Luister naar de podcast om mijn verhaal te horen over hoe ik mijn hele tuin liet maaien met een willekeurige gedachte terwijl ik mijn tuin aan het wieden was.

Feit: manifestatie is een proces van energiemanagement, beginnend met het identificeren van je intentie om een energiecontainer te creëren. Dan is het een kwestie van op het goede spoor blijven, afleiding vermijden en je energiestromen concentreren om ervoor te zorgen dat je in lijn bent met je intentie. Hier is niets magisch aan en je hebt het altijd onder controle. Manifesteren is een van je vaardigheden omdat het deel uitmaakt van je energiebeheertools, dus je kunt je realiteit gemakkelijk manifesteren als je eenmaal weet hoe je het moet doen, een paar keer succesvol bent geweest en vergeet niet om dit krachtige vermogen de hele tijd te gebruiken.

Fictie: het universum staat achter je en het manifesteert zich voor jou en houdt je op het goede spoor. Dit is fictie omdat het Universum dit niet doet en als je denkt dat je op de een of andere manier, zonder jouw inbreng, gaat manifesteren wat je wilde, wat je ook doet, hoe weinig moeite je er ook in steekt, dan zul je erg teleurgesteld zijn. Dit is de gezuiverde, spin-versie van manifestatie die je kunt krijgen van veel zelfbenoemde goeroes in de nieuwe denkruimte en het is fout.

Het is ook hoe ze je hun programma’s verkopen door je te laten geloven dat ze je speciale vaardigheden kunnen leren om het proces te hacken zodat het vanzelf gaat. Dat doet het niet.

Feit: het universum is je navigator, co-piloot of wingman (of wing person). Het zit op de passagiersstoel terwijl jij het manifestatievoertuig bestuurt en hoewel het nuttige informatie kan geven, reageert het op je en op jouw input. In feite hangt manifestatie af van de energiecontainer die je creëert met je intentie en vervolgens ondersteunt met je overtuigingen, gedachten, woorden en acties. Als je niets doet, gebeurt er niets. Als je gedachten en overtuigingen je intentie niet ondersteunen, gebeurt er niets.

Het universum zal de lege plekken niet invullen of dit voor je laten gebeuren. En als je dat gelooft, zul je teleurgesteld zijn als de manifestatie-inspanning die je verwacht niet lukt.

Fictie: je hebt een krachtige reden nodig om je manifestatiekracht te gebruiken en die moet voor belangrijke dingen worden gebruikt. Nog een valse verklaring en een die kan voorkomen dat je leert hoe je je manifesterende kracht in je dagelijkse leven kunt gebruiken.

Feit: er zijn twee manieren om je realiteit te creëren – achterover leunen en zien wat er gebeurt terwijl je je leven constant ervaart door dezelfde energie uit het verleden of intenties stellen en je leven manifesteren met volledige controle over de energie die je gebruikt, opzettelijk het kiezen van de energiefrequentie en vibratie en het onderwerp van je manifestatie. In tegenstelling tot wat je misschien denkt, zijn het vaak de dingen die je gewoon op het moment wilt creëren die zich het gemakkelijkst manifesteren. Laat me je vertellen hoe ik mijn voor- en achtertuin gratis heb laten maaien door een buurman, door een simpele verklaring af te leggen die zich manifesteerde in een verrassingsgeschenk om mijn hele tuin te laten maaien.

Fictie: manifesteren is een spirituele kracht die je niet onder controle hebt, en je reageert erop in plaats van het te beheersen. Ja, dit is niet waar, want manifesteren is eigenlijk een fysieke of materiële kracht. Het zit in de naam – mani betekent handen, dus manifesteren is het proces van het nemen van energie en het in vorm brengen in het fysieke. En je hebt er controle over, want zonder jouw intentie en creatieve input kan energie zich niet manifesteren. Jij en je intentie zijn de brug tussen energie en materie, tussen de energetische wereld en de materiële wereld.

Feit: manifesteren is hoe je energie neemt en omzet in iets tastbaars. De grootte, reikwijdte, frequentie en vibratie van de energiecontainer van je intentie bepaalt het soort energie dat je ermee aantrekt en waarmee je kunt werken. Je intentie wordt de brug tussen de energie en de manifestatie ervan, dus hoewel de energie waarmee je werkt niet-materieel is, is alles wat je erop toepast, van je overtuigingen, gedachten, woorden en daden, tot wat zich voor jou manifesteert, materieel . Manifestatie is alchemie, het oude geloof dat lood in goud kan worden veranderd. En het is een alchemistisch proces omdat je spirituele energie (goud) in materie kunt veranderen, en dat is waar manifestatie om draait.

Fictie: Je moet op een heel goede plek zijn, bekrachtigd en volledig genezen en heel om je manifestatiekrachten effectief te gebruiken. Dit kan niet meer onjuist zijn en in feite is het wanneer je in grote moeilijkheden verkeert, wanneer je met je rug tegen de muur staat en je niet langer de luxe van angst hebt, dat je je meest krachtige manifestatie kunt doen. Als je je mijn beroemde wonderverhaal herinnert: ik was bijna dakloos, had geen geld en kon geen baan vinden toen ik een gratis, volledig betaalde reis van twee weken naar Frankrijk aankondigde waarvoor ik werd betaald om door te gaan.

Feit: je kunt in elke gemoedstoestand, emoties of energie zijn om te manifesteren en vaak doe je je best om te manifesteren als je zo gefocust bent op wat je wilt manifesteren dat je geen afleiding zoals angst, twijfel en ongerustheid toelaat de weg. Je kunt niets in de weg laten staan – je hebt geen tijd om ermee om te gaan, want waar je ook mee te maken krijgt, is zo verschrikkelijk, zo direct en zo urgent dat je het je niet kunt veroorloven dat enige afleiding je focus verpest.

En wat betreft genezen, heel en op een goede, bekrachtigde plek – dat is onzin. Er zijn maar weinig momenten in je leven dat je je zo voelt. De rest van de tijd zul je je verward, kwetsbaar, angstig voelen en twijfelen aan al je bewegingen. Elke keer dat er een verandering in je leven is, je energieweg opraakt en je moet opfrissen, op een hoger niveau brengen, herstarten of loslaten en iets laten eindigen, ga je twijfelen aan jezelf en je keuzes en beslissingen.

Leren manifesteren kan je helpen om op een betere, krachtigere plek te komen, want als je weet dat je je kracht van manifestatie kunt aanwenden om jezelf uit elke situatie te krijgen, op voorwaarde dat je luistert en het energiewerk doet, heb je niet het niveau van angst die wordt geassocieerd met een gevoel van machteloosheid, hulpeloosheid en hopeloosheid.

Dus, wat is het grote geheim achter manifestatie? Er wordt op de verkeerde manier over gepraat en gehyped door mensen die beter zouden moeten weten en als ze dat niet doen, zouden ze het niet moeten onderwijzen of erover praten en zichzelf goeroes en experts noemen. Manifestatie is hoe we energie verplaatsen en onze realiteit creëren.

In feite zijn wij de brug tussen de spirituele en de fysieke wereld. Energie stroomt door ons heen om te manifesteren. We zijn een geschenk aan de energie die zonder ons en onze manifestatie geen materie kan worden. Als je mijn intuïtiecursus hebt gevolgd, vermeld ik dit in de channelinglessen – jij bent het geschenk aan de energie die naar voren wil komen.

Zonder jou kan de energie geen vorm worden, het kan niet worden gealchemiseerd en dat is een van de geheimen van manifestatie.

Het is een proces waarbij de dichtheid die jullie werkelijkheid is geworden verandert in een prachtige bron van vreugde en verwondering. Je hebt de mogelijkheid om dit te doen, je hoeft alleen maar te leren om er op regelmatige basis toegang toe te krijgen en je hebt geen programma van meerdere duizenden dollars of manifestatiecoach nodig om je te vertellen hoe.

Activeer die manifestatiekracht en begin de realiteit te creëren die je inspireert, bekrachtigt en motiveert om op je hoogste vibratie te leven, in vreugde, en je vreugdevolle levensvibes te betrekken.

Jennifer Hoffman

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org