Energie Rapport – juli 2021

Energie Rapport – juli 2021

Door: Jennifer Hoffman – 5 Juli 2021

We draaien deze maand een hoek om nu we de tweede helft van 2021 ingaan. Het is een heel jaar geweest met voortdurende censuur, tirannie, en de uitdaging aan persoonlijke vrijheden die we nooit eerder hebben ervaren. Als we verwachtten dat de dichtheid van 3D zich zonder slag of stoot zou overgeven aan het licht, dan zien we dat deze overgang niet zo zoet en licht zal zijn als we dachten. Wie had dat gedacht?

Zoals ik in mijn voorspellingen voor 2021 zei, is het thema van 2021 energetische soevereiniteit en hoewel het ons goddelijk geboorterecht is, is het niet vanzelfsprekend, we moeten bereid zijn om ervoor op te komen. In juli worden we uitgedaagd om de gelegenheid te baat te nemen, onze motoren te starten en uit het starthek te springen, onze overgang van intentie naar actie te markeren door de sporen uit te zetten om ons eraan te herinneren dat ons pad wordt gemarkeerd door onze inzet voor de groei van onze eigen ziel. Het is weer een maand van actie, maar nu zijn we klaar om de wereld in te gaan, gewapend met vastberadenheid, overtuiging en toewijding aan ons eigen licht.

Dit is weer zo’n jaar waarin de eerste helft van het jaar anders zal zijn dan de tweede helft en we gaan nu de tweede helft in. Als je het gevoel hebt dat alles nu een strijd is, dan is dat omdat het zo is. De ‘duistere kant’ heeft de touwtjes al een hele tijd in handen en zal niet zonder slag of stoot opgeven, maar dat mag ons er niet van weerhouden om voorwaarts en opwaarts te gaan. Onthoud dat energie-uitbreiding niet lineair is, het is bolvormig. Het breidt zich uit in alle richtingen en daarom is lineaire vooruitgang niet altijd duidelijk. Kijk in alle richtingen om te zien waar het licht helder schijnt en waar transformatie plaatsvindt.

Niets kan de 3D/5D ascensie integratie stoppen en het licht dat wij dragen kan zelfs de donkerste hoeken bereiken terwijl de collectieve frequentie en vibratie blijft stijgen terwijl de mensheid ontwaakt tot haar goddelijkheid en de vervulling van onze 2021 missie, het opeisen van onze energetische soevereiniteit.

En of jouw persoonlijke gevecht tegen de dichtheid van de duisternis nu een kritische familie is, afkeurende kinderen, vrienden die niet meer met je praten of je eigen aarzeling, angst en twijfel, juli is een klaroengeschal tot moedige actie en sterk vertrouwen. Dus laten we de grenzen overschrijden en zien hoe hoog we kunnen stijgen.

Juli verplaatst ons van de 11 spirituele inwijdingstrilling van juni naar de 3 trilling (7 2015) die een zeer creatieve en minder moeilijke frequentie is. Ja 11 is een meester-getal maar meester-getallen zitten vol met lessen, uitdagingen en moeilijke keuzes. We kunnen niet langer kiezen tussen de verleiding om ‘meer klaar’ te worden en meer healing te doen en de drang om los te breken van onze beperkingen en angsten. Alles wat we nodig hebben is een intentie en een actieplan want het is tijd om onze motoren te starten en rubber te verbranden – sporen achterlaten als je uit het starthek springt. De thema’s van deze maand zijn strengheid, resolutie en heroriëntatie en we gaan ze toepassen op onze voorwaartse beweging zodat we in een voorwaartse richting bewegen met helderheid, vertrouwen en congruentie en zonder de vragen over onze waardigheid of behoefte aan goedkeuring, erkenning en validatie.

Strengheid verwijst naar de discipline om op ons ascensiepad te blijven en de roep van onze zielsmissie te volgen voor goddelijke congruentie, vreugde, en harmonieuze vervulling.

Resolutie verwijst naar het ware doel van genezing, voltooiing en afsluiting met de finaliteit van het weten dat onze waarheid ons altijd in de juiste en beste richting leidt. Niet elke relatie is voorbestemd om tot vreugdevolle vervulling te leiden en een einde is altijd een overweging.

Heroriëntatie verwijst naar ons vermogen om een nieuwe koers uit te zetten voor vreugde als we acceptatie gebruiken om onze energetische integriteit te behouden. De behoefte aan veiligheid en stabiliteit kan ons vastzetten in een sleur van angst en als we ons realiseren dat we koerscorrecties kunnen maken zonder spijt, schuld of schaamte.

Juli opent met een Venus/Mars conjunctie in Leeuw. Nu gebeurt dit niet vaak en we hebben die conjunctie de hele maand. Ik heb wat onderzoek gedaan en de vorige Venus/Mars conjunctie in Leeuw was in september 2015 en daarvoor in juni 1991. Hoewel sommige mensen misschien praten over de romantische aspecten van deze conjunctie, is er veel meer aan de hand dan dat. Terwijl romantiek een mogelijkheid is, geloof ik dat Venus/Mars in Leeuw het 2021 thema van energetische soevereiniteit benadrukt, waar we onze energetische integriteit moeten behouden in al onze verbindingen, om voor onszelf te zorgen en meer zelfzuchtig en op onszelf gericht te zijn. Elke relatie die gebaseerd is op behoefte, genezing, mede-afhankelijkheid, of karma is toe aan herziening, heroverweging, en herijking of loslaten.

Hier hebben we de goddelijke expressie van mannelijk/vrouwelijk versterkt door in het teken van de leeuw te staan, waarover de zon regeert. Kan het nog glorieuzer dan dit? Als je ooit ondersteuning nodig hebt gehad voor de integratie van je goddelijke mannelijke en vrouwelijke aspecten, dan krijg je die kans tot 30 juli.

Het goddelijk mannelijk principe drukt moedige, zelfverzekerde, uitgelijnde actie uit met vertrouwen en moed. Het goddelijke vrouwelijke principe drukt zelfvertrouwen, schoonheid, gratie en afstemming uit met zelfbewustzijn en panache. Panache is een woord waar ik van hou omdat het stijl, flair en levendigheid betekent. Wat is jouw persoonlijke stijl? Leef jij je leven met flair? In een maatschappij waar we geconditioneerd zijn om de laatste stijl of trend te volgen, het hebben van jouw eigen stijl, leven met flair, is een uitdrukking van onze unieke energie signatuur.

In juli kun je overwegen die energie in actie te brengen in je leven. Wat zijn je gaven? Waar is je stem? Is het tijd om je uit te spreken, je stem te laten horen en je unieke intentie in de wereld te projecteren? We creëren onze realiteit door onze intentie en je stem is wat de vibratie van je realiteit creëert, dus breng die stembanden in beweging, het is tijd om te manifesteren en het allemaal te laten gebeuren. Jij hebt de leiding en jij hebt de controle. Niemand gaat dit voor je doen.

Mercurius komt uiteindelijk uit zijn recente retrograde schaduw op 7 juli en nu zijn we klaar om wat opruimwerk te doen. Als deze Mercurius retro was als een tornado bewegend door je leven je bent niet alleen en het was tijd om te gebeuren.

We zijn zo bang om los te laten, verder te gaan en uit situaties te stappen die ons niet dienen omdat we niet alleen willen zijn, mensen niet boos willen maken, anderen niet willen teleurstellen, of ons doel niet willen dienen of onze helende missie met hen niet willen vervullen.

Dus blijven we veel langer in deze situaties dan nodig is en dan goed voor ons is. Maak je los, laat los, ga verder. Wat voor jou is zal terugkeren en zo niet, dan was het niet de juiste persoon of zaak.

Nu gaan Venus en Mars in Leeuw niet alleen de hoge vibraties van het goddelijke mannelijke en vrouwelijke naar voren brengen, het gaat ook wat werk doen op het Saturnus/Uranus vierkant. Samen gaan Mars en Venus een een-tweetje leveren om Uranus vierkant te maken en Saturnus tegen te werken gedurende de eerste twee weken van juli. En dan komt Mercurius achter hen aan en doet hetzelfde aan het eind van juli en de eerste week van augustus.

Zie dit als een groep mensen die een bullebak uitdaagt en wint omdat er kracht in aantallen is. Zie je waar de huidige wereldgebeurtenissen kunnen worden beïnvloed door het collectief opstaan tegen tirannie? Onthoud dat het thema van 2021 energetische soevereiniteit is.

In het energierapport van vorige maand zei ik dat de planeet die over karma heerst (Mercurius) in het teken dat over karma heerst (Tweelingen), een echte energetische kastopruimer zou zijn. En jongens, hoe was het ooit. Als je enige duidelijkheid had over hoe je klaar was met je deelname aan karmische cycli en besloot om klaar te zijn met de hele boel, dan is dat het resultaat van deze recente Mercurius retro en de verduisteringen die we in mei en juni hadden.

En als je je nu moe, opgefokt en gewoon gebakken voelt, geef jezelf dan wat ruimte om te decompresseren want we zijn door een moeilijke energiecyclus gekomen die veel oude herinneringen naar boven heeft gebracht. Deze eclipsen brachten ons terug naar 1975 waar we enkele moeilijke en levensveranderende keuzes hadden kunnen maken – ik weet dat ik dat deed. En nu kijken we opnieuw naar aspecten van die keuzes en kiezen we om iets anders te doen.

Met Mars en Venus in Leeuw is het ‘ik’ tijd. Niet de egoïstische of rechtmatige ik (hoewel sommige mensen de energie op die manier zullen uitdrukken), maar de zelfbewuste, zelf soevereine ‘ik’ die zich realiseert dat onze energetische grenzen sterk moeten zijn als we vanuit onze energie congruentie en onze hoogste aspecten willen manifesteren. Laat alles los wat je energie wegzuigt, wat je niet liefheeft, niet eert en niet respecteert, wat je geen vreugde schenkt. Het is allemaal klaar om losgelaten te worden zodat je relaties kunt aangaan die je wel dienen, die je liefhebben, eren en respecteren, en die aan je geven zodat je niet voortdurend je energie hoeft te verspillen om de goedkeuring, acceptatie en erkenning te krijgen die je wilt van iemand die het je nooit zal geven. Of om waarde en bevestiging te krijgen van iemand die niet resoneert met jouw waarde.

Het is een moeilijke tijd om onze levenspaden te heroriënteren omdat
het traject waarvan we dachten dat we op de goede weg waren,
net abrupt eindigde.

Ik zie van alles, van kinderen die weigeren met hun ouders te praten tot huwelijken die stuk lopen tot langdurige vriendschappen die plotseling eindigen, maar ook nieuwe relaties die ontstaan, acceptatie van de keuzes van anderen en de zegen van hun loslaten, en veel cliënten die eindelijk besloten hebben hun eigen vreugde in hun leven te creëren en zich niet te richten op het gelukkig maken van anderen. Als je biologische familie zich van je scheidt is dat om ruimte te maken voor je energetische familie, iets waar ik al 10 jaar over schrijf.

Hoewel dit pad nu in eerste instantie misschien niet het meest vreugdevol en vervullend is, zal het dat op de lange termijn wel zijn. Hoeveel tijd besteed je niet aan het gelukkig maken van anderen, er voor hen te zijn, hun dromen te steunen en geen tijd te hebben voor de jouwe? Nou, terwijl je probeert te beslissen wat de aardigste manier is om iemand te vertellen dat je hem laat gaan, kan het zijn dat hij dat werk gewoon voor je doet en uit je leven wegloopt. Als dat gebeurt kunnen we vaak boos zijn omdat we niet de erkenning krijgen die we willen, maar ga niet in die richting. Op dit moment draait het allemaal om energetische resonantie dus wat je leven verlaat resoneert gewoon niet met je.

Er is op dit moment veel energie in beweging en aan het verschuiven en ik krijg daar altijd bevestiging van door mijn kasten op te ruimen, mijn keuken te reorganiseren en in het algemeen de behoefte te voelen om op te ruimen, dingen op te bergen en mijn leefruimte te heroriënteren. Het afgelopen weekend heb ik mijn keuken gereorganiseerd, mijn voorraadkast en serviesgoed opnieuw ingedeeld en al mijn bij elkaar passende borden en kommen voor eten en sla bij elkaar gezet. Ik heb de organisatie van mijn keukenkastjes in 3 jaar niet veranderd, sinds ik hierheen verhuisd ben, en ik vind het geweldig. Het is zoveel efficiënter nu en zoveel makkelijker om mijn borden te vinden.

Waarom heb ik het niet eerder gedaan? Omdat ik er geen tijd voor had, omdat ik er geen energie voor had en om eerlijk te zijn, omdat ik er gewoon niet aan gedacht had. Ik was tevreden met het doorzoeken van de kasten op zoek naar verschillende borden en kommen die ik wilde gebruiken en de gedachte om ze te reorganiseren kwam niet bij me op.

Een van de dingen die me heeft geholpen om de energie in mijn huis te heroriënteren was het zuiveren van de landtrauma-energie van mijn eigendom. Dit was een 3-daagse ceremonie die ik deed toen ik ontdekte dat er ongeveer 3 eeuwen geleden een geweldsmisdrijf had plaatsgevonden op dit land en het energietrauma nog steeds op het land aanwezig was. Het had invloed op mijn gezondheid, mijn vreugde, mijn vitaliteit en mijn motivatie. Zodra ik het had opgeruimd, en ik heb de ceremonie ongeveer 2 weken geleden gedaan, is alles verschoven en voel ik me eindelijk ’thuis’ in dit huis.

We hebben een nieuwe maan op 10 juli in Kreeft (het teken van de maan) die een rendez-vous gaat hebben met Neptunus en met Jupiter, hoewel die planeet zich opmaakt om Vissen te verlaten aan het eind van de maand. Dit is een voorproefje van een van de overheersende energieën van 2022, een zeer spirituele Jupiter/Neptunus conjunctie in Vissen die eens in de 155 jaar voorkomt.

Dan hebben we een volle maan op 24 juli die op 1 Waterman staat maar het zet ook een cyclus in gang die eindigt op 22 augustus met een volle maan op 29 Waterman. We krijgen niet vaak dit soort ‘boekensteun’ energie maar het is altijd een zeer krachtige energie beweger dus let daar ook op. Waterman is het teken van de gemeenschap, nieuwe ideeën, en geïnspireerde actie. Het is ook in sterke focus nu omdat we Saturnus daar hebben tot maart 2023.

Ik weet dat het moeilijk is in de wereld en dat we ons op alle fronten aangevallen voelen, want dat is ook zo. De wereld lijkt gek geworden te zijn en we zien mensen hun angsten, twijfels en angsten uitleven, en die energie is erg ongemakkelijk, vooral voor degenen onder jullie die emotie en energie empaths zijn. Hoewel we geneigd zijn om in te springen en mensen te helpen met hun trauma’s, is wat er nu naar boven komt een heel diep trauma waar ze zelf mee moeten leren omgaan.

Is het jullie opgevallen hoe groot de energiekloven nu voelen, tussen het duister en het licht, tussen ontwaakten en nog niet ontwaakten, tussen kennis en onwetendheid, en waarheid en ‘niet waarheid’?

Onderscheidingsvermogen is nodig om de komende maanden door te komen en de sleutel tot vrede en vreugde is stevig in je eigen energieveld en in je energiebaan te zijn, zoals ik het noem. Vermijd om afgeleid te worden door afleidingen, illusies, angsten, en de behoefte om te ontsnappen zowel als om anderen te helen. Onthoud dat energetische soevereiniteit een belangrijk thema is in 2021 en dat betekent dat je de keuzes en beslissingen van anderen moet accepteren, hoezeer je ook denkt dat ze verkeerd zijn. We kunnen niet volledig in ons eigen licht staan als we iemand ervan proberen te overtuigen dat zijn licht op de verkeerde plaats of op de verkeerde manier schijnt.

Strengheid is nodig om op je pad te blijven, vastberadenheid is nodig om helderheid en vertrouwen te hebben en het vermogen om te accepteren dat, hoewel situaties niet altijd uitpakken zoals je zou willen, het resultaat een weerspiegeling is van de vrije wil, energetische soevereiniteit en zielsmissie van iedereen.

En heroriëntatie is ons vermogen om te hergroeperen, opnieuw te voelen en ons pad naar grotere vervulling en vreugde opnieuw te beginnen. Kunnen we schakelen wanneer we beseffen dat een koerscorrectie nodig is en dat het pad dat we bewandelen niet de resultaten zal opleveren die we willen? En kunnen we dat doen zonder schuldgevoel, schaamte of spijt? De 3 vibraties van juli zijn de goddelijke drie-eenheid – lichaam/geest, emoties en spirit.

Wat is er voor jou mogelijk wanneer je energie volledig uitgelijnd en geïntegreerd is, en je je meesterschap uitdrukt in plaats van je ellende, wanneer je jezelf toestaat energetisch soeverein te zijn en je intentie een wonderbaarlijk grote, uitgebreide energiecontainer laat creëren zodat je de energie kunt ontvangen die uitgelijnd is met jouw intentie?

Hoe ziet je leven eruit wanneer je voorwaarts beweegt met helderheid, vertrouwen en goddelijke congruentie? Dat kun je in juli ontdekken, dus start je motor en laten we wat rubber afschillen en sporen maken.

Heb een prachtige maand.

Jennifer Hoffman

Copyright (c) 2021 door Jennifer Hoffman. Alle rechten voorbehouden. U mag dit bericht citeren, vertalen, herdrukken of ernaar verwijzen als u de naam van de auteur vermeldt en een werkende link naar https://enlighteninglife.com/ toevoegt.

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org