De energieën van juli 2015 / 7 Juli 2015 / Jennifer Hoffman

De energieën van juli 2015
7 Juli 2015 / Jennifer Hoffman

Het is eindelijk juli, de maand waar we sinds het begin van 2015 op hebben gewacht. Ik wist dat er dingen zouden veranderen op het moment dat we dit punt zouden bereiken, maar het is nogal een reis geweest om tot hier te komen. En ook al volgen we deze weg inmiddels al vele decennia, het komt nu allemaal samen op dit punt. Zouden we in staat zijn door de laatste barensweeën heen te komen, of geven we het op het laatste moment op?
Het is uitputtend, ontmoedigend, frustrerend en verontrustend geweest, maar we zijn er nog steeds! En onze nieuwe maand en nieuwe cyclus werd geïntroduceerd door een geweldige “Ster van Bethlehem” (de samenstand tussen de 2 meest heldere planeten Venus en Jupiter) en dat gecombineerd met een volle maan! Wat een geweldige manier om deze nieuwe cyclus te beginnen.

We hoeven niet meer zo hard te werken

Telkens als we het einde van een cyclus bereiken, voelen we opluchting dat het “voorbij” is, maar met elk einde komt onvermijdelijk een nieuw begin, en de spiraal van opwaartse beweging en evolutie blijft ons vooruit bewegen om nieuwe stappen te zetten. Nee, we kunnen niet rusten door te stoppen, we moeten in de flow van de bewegende energie blijven die we gecreëerd hebben, maar nu hoeven we niet meer zo hard te werken. We kunnen zelfs af en toe het roer even loslaten en een beetje ronddobberen.
Er zal tijd zijn om aan de bloemen te ruiken en hun schoonheid te bewonderen, maar we moeten niet vergeten dat het wieden van het onkruid een continu proces is. Als je tuinier bent weet je dat aftoppen, het proces van het verwijderen van uitgebloeide bloemen, is wat maakt dat nieuwe bloemen zich kunnen vormen, zodat de plant continu kan bloeien.

We zullen zien dat veel mensen door het proces van ontwaken gaan in juli, maar denk er aan dat sommige mensen tijdens dit proces van ontwaken erg humeurig kunnen zijn. Heb je gemerkt hoeveel mensen in de wereld op dit moment boos, angstig, gefrustreerd en van streek zijn? Ze zijn ontwaakt in een realiteit waar ze niet zo blij mee zijn, en ze zullen zoeken naar licht. Jij kunt het licht zijn dat ze zien, als je er aan denkt zo helder mogelijk te stralen.
In juli draait het om het laten schijnen van jouw licht en om onthulling
Lichtwerk is op dit moment niet zo nodig, het zijn van een baken van licht en genezing is nu overgegaan in heelheid. Hoe meer je je bewust bent van je eigen energie en je in je eigen energie kunt blijven, hoe beter je een genezer, gids, leraar en hulpbron je kunt zijn voor de wereld.
Licht is een sterk thema in de maand juli, aangezien de Zon en Mars de eerste paar weken van deze maand nog gelijk lopen. En we begonnen de maand al met een volle maan, in het kielzog van de verbinding tussen Venus en Jupiter. Juli heeft ook nog eens 2 volle manen die bijdragen aan het thema “licht” deze maand, de tweede volle maan is op 31 juli. Er zal meer dan voldoende lichtenergie zijn om iedere vorm van duisternis te verjagen en dat zal nu gebeuren.
Onthulling is een ander thema voor de 2e helft van 2015, niet in de Bijbelse zin van het woord, maar in de vorm van voorheen verborgen informatie die gevonden wordt en wordt geopenbaard. De komende tijd zal lastig zijn voor sommige mensen, omdat ze het concept van de mens als multi-dimensionaal, intergalactisch en buitenaards niet kunnen bevatten. Ik heb zelf altijd gedacht dat we hier niet alleen in het Universum zijn, en terwijl sommigen van jullie deze bevestiging zullen verwelkomen, zal bij anderen deze informatie niet zo goed worden ontvangen.
Wake up call voor alle vroege Indigo’s
Saturnus is in volle retrograde eind Schorpioen nu en als je geboren bent tussen 1956 en 1962, passeert dit je geboortehoroscoop in Pluto in juli en augustus. Dit is ook al gebeurd in december 2014 en zal voor het laatst voorkomen in September 2015. De eerste passage is over het algemeen de ontwakingsfase, de tweede is waar je het vertrouwen krijgt om keuzes te maken en bij de derde ben je klaar of bijna klaar met het proces. Dit is een wake up call voor alle vroege Indigo’s, het is ook jouw tijd nu om te stralen, dus stof je gaven en dromen af en maak er gebruik van. Er is nooit een beter moment geweest om van binnen naar buiten te transformeren. We zullen het eindresultaat hiervan in de september Equinox te zien krijgen.
Een nieuwe realiteit creëren
De energie van Juli moedigt ons aan om onze visie over ons zelf, onze levens en de wereld te verbreden. We zien elk de wereld door onze eigen ogen, dus geen twee mensen kunnen de wereld op dezelfde manier zien. Terwijl we deze individuele kijk hebben, kunnen we wel een gedeelde de zelfde visie hebben over hoe we de wereld zien.

Het proces begint wanneer we gedesillusioneerd zijn door de huidige realiteit en dan staan we open voor het bewustzijn van mogelijkheden van nieuw potentieel. We moeten eerst klaar zijn met en moe zijn van de huidige realiteit, voordat we klaar zijn een nieuwe realiteit te kunnen creëren. Als je een visie hebt over een wereld die word geleid door licht, liefde en vrede, dan heb je ook de moed om te helpen die visie tot realiteit te maken. En de tijd is nu!

We hebben het zwaarste werk gedaan maar moeten nog een laatste zet geven. Is dat niet wat geboorte is? Het zwaarste werk gebeurt aan het eind, we moeten de baby nog “uitdrijven”. Dan hebben we een nieuw leven om van te houden, voor te zorgen en het te begeleiden tot het zijn volledig potentieel bereikt.
Waar ben jij klaar voor om geboren te laten worden? Wat is jouw nieuwe visie voor je nieuwe realiteit? Waarover je ook gedesillusioneerd bent, het is een goede plek om te starten, omdat dit is waar je nieuwe visie kan beginnen. Wat heb je opzij gezet, of niet toegestaan zich te manifesteren, maar waar je nu wél klaar voor bent?
Ieder moment is een kans om onze levens en de wereld te herzien, om continu te blijven bouwen aan wat we hebben geleerd, om meer licht te laten schijnen, om meer energie in aardegrids te stoppen. Dat is wat “hemel op aarde” betekent; energieën vanuit de hemel op aarde brengen. We zijn allemaal bronnen van energie en hoe groter onze visie, hoe groter onze energiebronnen worden. En hoe meer licht we kunnen laten schijnen en delen, hoe meer licht we ontvangen.
Dit is een maand om te stralen, dus laat jouw licht helder schijnen!


Heb een prachtige maand!