De Energieën van April / 8 april 2015 / door Jennifer Hoffman

De Energieën van April
8 april 2015 / door Jennifer Hoffman 
Het is een nieuwe maand en één die een beetje rustiger zal zijn dan maart, ik kan de energie al voelen verschuiven terwijl ik dit aan het schrijven ben, met nog twee dagen over in deze maand. We kunnen een grote zucht van opluchting nemen nu, want we zijn door één van de meest krachtige periodes gekomen die we in lange tijd hebben gehad. Maar maak het jezelf niet te makkelijk want april heeft een eclips en het is tijd om onsdoor de as van de Phoenix heen te bewegen om te beslissen wat we gaan laten herleven, wat over de “houdbaarheidsdatum” heen is en wat zijn eigen uitgang in ons leven gevonden heeft.
De totale maansverduistering op 4 april is de bondgenoot van de eclips op 8 oktober 2014 en het activeert het Uranus/Pluto vierkant #7 van 17 maart, 2015. Dit was degene die correspondeerde met het 7e chakra of energie centrum, onze goddelijke connectie met de bron. Dat betekent niet dat alles wat we moeten doen is in een hoek gaan staan en wachten op de verlossende bus die komt en ons redt. Het betekent dat we onze goddelijkheid aan het activeren zijn, het krachtige, verbonden, meesterlijke deel van onszelf waar we toegang toe moeten krijgen als we in onze hoogste frequenties en in ons hoogste potentieel willen leven.

We zijn in een evolutionair ascensie patroon dat toeneemt in intensiteit terwijl we in staat zijn om meer energie te integreren. Hoe meer we onszelf voor energie openen, hoe sneller het binnenkomt. Soms worden we verleid om te wachten tot de stroom eindigt, zodat we kunnen zien waarmee we worden geconfronteerd, maar dat werkt niet. Zodra we de deur openen om energie te ontvangen, raast het naar binnen en hoe meer we ontvangen en onze frequenties verhogen, hoe meer we kunnen ontvangen. Het kan een beetje overweldigend zijn, dat is waarom we ruimte moeten maken door onze huidige energie ruimte schoon te maken.

Als je me volgt op Facebook, deel ik dat ik weet wanneer er veel energie binnenkomt omdat ik de drang heb om mijn huis op te ruimen, ruimte te maken, om mijn kasten te reorganiseren en om dingen weg te doen. Terwijl mijn fysieke ruimte voordeel heeft van de reorganisatie, op een energetisch niveau ben ik ruimte aan het maken voor nieuwe energie. 
“Zo boven, zo onder, zo binnen, zo buiten.” De drang die je hebt om plotseling elke kast op te ruimen in je huis, of twintig jaar oude kranten en foto’s door te nemen, is je bevestiging dat je ruimte aan het creëren bent voor nieuwe en andere energie om binnen te komen in je leven.
Maar wat doe je met alles dat door elkaar wordt geschud in je leven? Er zijn drie keuzes die je nu kunt maken, om je energie ruimte te organiseren en keuzes te maken die je intenties dienen. De Phoenix, het mythische wezen dat zichzelf vernietigt zodat het kan verrijzen uit zijn eigen as, is verbrand, nu is het tijd om te herleven.
Wat wil je laten herleven of een nieuwe versie van creëren? Alles dat “niet werkt” raakt op aan energie voor je. De droom kan nog steeds geldig zijn, het heeft gewoon nieuwe energie nodig, een nieuwe intentie, en misschien zelfs een groter doel. Soms werken dingen niet omdat we een standaard zetten die niet hoog genoeg is, niet groot genoeg dromen, onze eigen progressie blokkeren, of niet toestaan dingen te laten uitbreiden naar hun volledige potentieel. Als het iets is dat je nog steeds wilt, kan je het laten herleven door een grotere, meer vervullende uitkomst ervoor te creëren. En ook open te zijn voor verschillende versies van die uitkomst, sta wat ruimte toe voor wonderen.
Wat is voorbij de “houdbaarheidsdatum”? Je weet wanneer iets simpelweg voorbij is wanneer je je energie eromheen hebt verloren en terwijl je er energie naartoe zou kunnen verplaatsen, er veel verplichting, inzet en verantwoordelijkheid is, met weinig plezier en gemak. Als je aan iets vasthoudt dat op een dag beter zou kunnen gaan, dan is het waarschijnlijk tijd om het nu te laten gaan. Alles in je leven neemt energetische ruimte in beslag en alles waarvan je hoopt dat het uiteindelijk zal veranderen houdt de ruimte bezet van iets anders dat klaar voor je is op dit moment.
Wat maakt zijn eigen uitgang uit je leven? Sommige dingen, mensen en situaties lopen rustig uit de deur onder hun eigen energie en we deden niets om het te veroorzaken, op zijn minst niet direct. Al onze verbindingspunten veranderen wanneer we een energie verschuiving maken. Dan dient alles en iedereen in ons leven te beslissen of ze kunnen, zullen, of willen verbinden met ons op deze nieuwe niveaus. Ze zouden daar niet toe in staat kunnen zijn en daarom gaan ze weg. Soms is dat vertrek sierlijk; op andere momenten, wanneer ze niet de moed hebben om te zeggen “ik kan niet”, zullen ze iets doms doen zoals een affaire hebben, verdwijnen, een heftige woordenwisseling creëren dat eindigt in een huilend afscheid, je baan eindigt, je verhuurder vertelt je dat ze het huis gaan verkopen waarin je woont, er zijn veel manieren waarop dit zich manifesteert. Het kan verwarrend en verstorend zijn, maar het is gewoon iets dat zich van je losmaakt omdat het jou niet kan ontmoeten op je nieuwe en andere frequentie.
Het is verleidelijk om te geloven dat we iets meer of anders hadden kunnen doen, maar alles en iedereen is aan het kiezen nu en ze kiezen niet “tegen ons”, ze kiezen voor zichzelf en wat goed en het beste voor hun is. Jouw verschuivende energie confronteert hun met een krachtige keuze – hun energie ook verschuiven of iemand vinden die op een energie is waar ze meer op hun gemak mee zijn. Maar ze helpen je om ruimte te creëren in je leven voor dingen die resoneren op je energie, zodat het allemaal uitwerkt.
Je zou kunnen voelen dat je hele leven ondersteboven en binnenstebuiten is gekeerd, dat niets stabiel of zeker is en in zekere zin is dat het niet. We hebben onszelf lange tijd in veel opzichten beperkt en nu dienen we onze frequentie uit te breiden, vibratie en nieuwe niveaus van potentie te overwegen. Om dat te doen dienen we schoon te maken wat die ruimte in beslag neemt op dit moment.  Wanneer de stof neerdaalt, zal alles dat ons dient en resoneert met onze intentie met ons zijn en al het andere niet. Maar, omdat we schoongemaakte ruimte hebben, hebben we ruimte gemaakt voor nieuwe energieën om ons leven binnen te komen. 
En dat is wat we zullen zien in april. Dus wees genadeloos in je huis -en zelf opruiming, creëer je meest krachtige intenties en laat nieuwe energieën binnen.  Ze zijn nu beschikbaar voor je, alles wat je hebt te doen is de deur te openen, ze binnen uitnodigen en ervoor te zorgen dat er ruimte is op de bank zodat ze op hun gemak kunnen zijn. Heb een prachtige maand.
Jennifer Hoffman