Ben Ik het of Mijn Gidsen – Het is Beide / via Jennifer Hoffman / 27 July 2015

Ben Ik het of Mijn Gidsen – Het is Beide
via Jennifer Hoffman 27 July  2015
 Sinds oktober 2003, toen Aartsengel Uriël voor het eerst contact opnam met mij,   heb ik een constante verbinding met deze energie gehad. Het is niet iets wat ik kan in- of uit kan schakelen, het is er altijd. Niet op een opdringerige manier, maar op een manier die gewoon een andere dimensie van mijn energie aspecten is geworden. Dus wanneer ik vraag of ik het ben of Uriël die een vraag beantwoordt, kan ik daar geen antwoord op geven, want het is beide en het is geen van beide, en het is de verkeerde vraag, omdat het niet zo eenvoudig kan worden beantwoord. We hebben allemaal de mogelijkheid om ons te verbinden met engelen, gidsen, en alle andere energie in het Universum, als we ervoor kiezen om en als we dat doen, is het resultaat een uitbreiding van ‘ons’ als mens en geestelijk.
Dus waarom is de vraag, of jij het bent of jouw gidsen, de verkeerde vraag? Omdat de vraag veronderstelt dat je afgescheiden bent van jouw engelen, gidsen, en elke energie waar je mee werkt en dat kan niet gebeuren. Het is door jouw specifieke energetische frequentie dat ze verbinding maken met jullie en dat is waar jullie een energieke resonantie delen. Vergeet niet ze bestaan op alle niveaus, dus eenieders verbinding met zijn of haar engelen en gidsen is individueel en persoonlijk. Hun energie integreert ook met de jouwe, dus er is een naadloze interactie tussen jou en hen.

Ben jij het of zijn zij het wanneer je een antwoord krijgt? Het is beide, omdat jullie ze voorzien van de energie-container die ze nodig hebben om toegang te krijgen tot de dimensie van de Aarde, als een fysiek wezen, en ze verbinden jou met je hogere aspecten, als een expressie van jouw energie in de hogere frequenties van Spirit. We zijn allemaal één en een deel van de Ene, dus er kan geen afscheiding tussen ons en elk ander wezen, fysiek of anderszins, in het universum zijn. Denk nooit dat jullie ‘minder zijn dan’ welke energie dan ook in het Universum, omdat jullie dat niet zijn. Jullie zijn vonken van Goddelijk Licht, een ‘stukje’ van God / Bron licht en energie dus jullie bevinden je op hetzelfde niveau als ieder ander ‘ding’ in het universum. Hoe jullie die energie uiten en gebruiken is jullie keuze – maar of jullie het gebruiken of erkennen of niet, jullie zijn zo goddelijk als al het andere in het Universum.

Wat als je deze verbinding niet wilt of het teveel als een verantwoordelijkheid ziet? Je hoeft er helemaal niets mee te doen, als je niet wilt. Je kunt het ook gebruiken in je persoonlijke leven en hoeft het niet te delen met iedereen. Vergeet niet dat in eerste instantie ik niet wilde werken met Uriël, ik had andere dingen te doen met mijn leven, dus ik dacht, alsof ik in de zakelijke wereld was, met het beheer van een IT-afdeling in een groot bedrijf. 
Verbinding maken met een Aartsengel was geen onderdeel van dat plan, hoewel ik mijn hele leven intuïtief ben geweest. Nu is die energie zo vertrouwd voor mij dat ik mijn leven niet zou kunnen voorstellen zonder het, maar de verbinding die ik heb is mogelijk vanwege mijn energetische frequentie, en jullie hebben dat potentieel ook, en jullie kunnen het gebruiken op alle manieren die jullie wensen. En het delen ervan op wereldniveau is een onderdeel van mijn levens pad, misschien is het geen deel van jouw pad. Dat is iets wat je moet verkennen met je gidsen en engelen.
Hoe zit het met de mensen die deze energieën al channelen, zoals Aartsengel Michael, kun jij je ook verbinden met hen? 
Enkele jaren geleden werd ik aangesproken door iemand die beweerde het ‘enige’ kanaal voor Uriël te zijn, en dat ik geen toestemming zou hebben om verbinding te maken met deze energie. Ik wist dat dit onmogelijk was, omdat ik had al 10 jaar had gewerkt voor Uriël, en verder, dat er niet één enkel kanaal is om voor het even welke energie, er zijn meerdere kanalen die een ieder verbinden op basis van hun individuele frequentie. Niemand kan beweren ‘slechts’ het enige kanaal te zijn voor een bepaalde energie omdat dit universele energieën zijn en zeer uitgebreid zijn, bestaande in een onbeperkt scala van frequenties, zodat ze verbinding kunnen maken met iedereen.
We pikken allemaal de energetische frequenties op waarmee we kunnen verbinden. Dat is de reden waarom elke energie veel verschillende channelaars kan hebben, zij pikken allemaal een andere expressie van die energie op, in hun eigen frequentie. Iedereen heeft deze verbindingen, en ze zijn alleen effectief als we ze gebruiken. Aartsengel Uriël zegt: ‘Deelname aan de 3e dimensie kan alleen op uitnodiging,’ wat betekent dat als je niet je spirituele connecties in je leven uitnodigt, zij geen verbinding met  je kunnen maken en ondersteuning en begeleiding kunnen bieden die zij hebben voor jouw reis. Jij bent degene die hier is, die het zware werk doet, ze zijn er om je te helpen herinneren aan al de kracht en kennis die je vergeten bent, als onderdeel van jouw aanwezigheid hier. Zij zijn jouw support team, laat ze jou ondersteunen.
En als je je afvraagt of de informatie van jou afkomstig is of van jouw gidsen, onthoud dan dat het allemaal dezelfde energie is. Dus vertrouw jezelf en als het goed voelt voor je en je bent niet bang, kun je vertrouwen op de informatie. Met wat oefening wordt het veel gemakkelijker om te voelen, te herkennen, en je comfortabel te voelen met de begeleiding die je ontvangt, en je zult in staat zijn om het automatisch te gebruiken in elke situatie.
Jennifer Hoffman
If you like this article and would like to work with me because you are ready for profound personal and spiritual transformation, consider a personal intuitive consultation or intuitive coaching, where we work together to examine your life path, purpose, potential, and possibilities and help you choose one that will bring you the joy, abundance, love, peace and power that you are ready for. Click here to explore the possibilities for transformation.
Copyright (c) 2015 by Jennifer Hoffman. All rights reserved. You may quote, copy, translate and link to this article, in its entirety, on free, non-donation based websites only. Any partial use of this information is strictly prohibited. Any use of this information without proper author credit and attribution is also prohibited.
Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl