Xiaera: ‘Spoedig Zal De Sluier Vallen’ Gechanneld door: Jennifer Crokaert

Xiaera: ‘Spoedig Zal De Sluier Vallen’

Gechanneld door: Jennifer Crokaert – 2 februari 2021

Welkom dierbare harten.

Velen van jullie hebben het moeilijk.  Jullie verbruiken wat aanvoelt als jullie laatste restje geduld, mededogen en vergevingsgezindheid. Ik ben hier om jullie eraan te herinneren dat jullie groter zijn dan jullie huidige uitgeputte energie zou doen vermoeden. Dit is een strijd, als je wilt, tussen het Licht en de schaduw binnenin.

Normaal gesproken worden jullie blootgesteld aan veel dingen, gebeurtenissen en mensen die jullie verheffen, die jullie wat enthousiasme en energie voor het leven geven, zodat de hoeveelheid licht die van binnenuit komt, van buitenaf wordt aangevuld.  Jullie hebben ‘haakjes’ die jullie aanmoedigen, die plezier en verwachting scheppen.

In het afgelopen jaar is bijna alles wat jullie in de uiterlijke wereld heeft verheven en ‘verlicht’ van jullie afgenomen. Jullie hebben moeten terugvallen op je eigen reserves, gesteund door de mensen om je heen. Voor velen van jullie waren de mensen om jullie heen niet in staat om jullie te verheffen, omdat ze verdronken in de schaduwen die ze van binnen vasthielden.

Er is nog nooit een zo uitdagend of moeilijk monniken leven geweest als de opsluiting van het afgelopen jaar. Nooit. Jullie zijn teruggeworpen op een bijna volledige afhankelijkheid van jezelf, maar het ontbrak jullie aan de training om te weten hoe jullie je Licht van binnen kunnen koesteren en verzorgen, hoe je emotionele veerkracht kunt creëren in het aangezicht van vele, vele uitdagingen.

Maar toch: Jullie hebben geleerd. Jullie hebben een duik genomen en daarna hebben jullie iets gevonden, iets om jullie weer te verheffen. Jullie ontwikkelen kracht en innerlijk Licht in de moeilijkste situatie die de Mensheid ooit heeft doorgemaakt.

Jullie hebben een verbazingwekkende prestatie geleverd, want het Licht dat van jullie planeet komt is nog nooit zo helder geweest, zo verblindend.  Zelfs als jullie denken dat jullie niet ‘goed genoeg’ zijn, of als jullie zouden willen dat jullie het beter hadden gedaan, zelfs als jullie het gevoel hebben dat jullie gefaald hebben…jullie hebben het briljant gedaan.

De sluier staat op het punt te vallen en volledig op te lossen, en je zult vele realiteiten zien die over elkaar heen liggen. Jullie hebben het afgelopen jaar gekozen tussen realiteiten, waarbij jullie soms lager en vaak hoger doken dan jullie je hadden voorgesteld. Sinds 21 december is de beweging naar consolidatie van jullie licht exponentieel gegroeid. Jullie zijn prachtig, en spoedig zullen de gaven van de Geest, van het Goddelijke jullie planeet beginnen te overspoelen.

J: Zou je wat specifieker willen zijn! Wat betekent dat werkelijk?

X: In het hart van ieder Mens ligt een heel eenvoudige wens, te leven in een wereld die liefdevol, vriendelijk en verheffend is, waar je hebt wat je nodig hebt om een plezierig leven te leiden en waar je ook de ruimte en tijd hebt om jezelf creatief uit te drukken.

Dat is de Hemel op Aarde, en dat is wat er nu aanwezig is in jullie tijdlijn.

De volledige manifestatie van deze diepgewortelde Menselijke blauwdruk, want jullie dragen allemaal de codes hiervan in je, zal zich spoedig beginnen te manifesteren.

J: Ik weet dat het volkomen menselijk is, maar zou u een tijdsbestek willen noemen?

X: Dat kunnen we niet! Er zijn te veel variabelen in de nuance van de tijd, maar wat we wel kunnen zeggen is dat de tijdlijn waarop jullie je nu bevinden is om dit paradijs te manifesteren. Tussen dit nu en het paradijselijke nu-moment zal er een beroep op jullie worden gedaan om je innerlijke Licht stevig vast te houden, om anderen te helpen, want de rit tussen de lagen van de werkelijkheid die nu bestaan, kan een hobbelige zijn.

De destructieve tijdlijn waar Gaia vervuild en gedachteloos geëxploiteerd werd, vereist genezing. Hetzelfde werd met de Mensen gedaan… ook jullie werden gedachteloos uitgebuit. Degenen van jullie die dit lezen hebben al grote vooruitgang geboekt op jullie genezingsreis, daarom zal er een beroep op jullie worden gedaan om degenen die net wakker worden te begeleiden.

De gebeurtenissen zullen tot een hoogtepunt komen.  Er zal geen ontkomen meer zijn aan het egoïsme dat de weinigen heeft gedreven, noch aan hun macht over de velen. In die explosie van Licht, die de duisternis het duidelijkst zal laten zien, zullen de meeste van jullie slapende dierbaren ontwaken.

Het globale bewustzijn verschuift, wees daar met mededogen. Zij zullen versuft, verward en in shock zijn. Dit is niet het moment om te zeggen: “Ik zei het je toch”! Het zal hen alleen maar dieper in shock en afwijzing drijven. Wat zij op dat moment nodig hebben is wat jij zou willen dat je had gekregen … mededogen, steun en liefde; een geruststellende stem die hen troost met het weten dat je hebt verkregen door hun voor te zijn gegaan op hun pad.

Jullie kennen de weg. Jullie kennen de pijn en jullie weten dat de innerlijke betekenis en zekerheid die jullie in staat stellen elke dag te navigeren, een prijs is die het waard is om te hebben. Jullie zijn nu de ouderen, de wijzen, de verlichte. Jullie zien je Licht niet, maar wij zien het en we weten dat jullie tegen de taak opgewassen zijn.

Neem moed, geef jezelf de liefde, troost en koestering die je zo waardig bent, en koester in de wetenschap dat zeer binnenkort het Licht voor allen zal schijnen.

(c) Jennifer Crokaert 2020 www.jennifercrokaert.com

Vertaling: Martien