St Germaine: Het Minaars Archetype

 

St Germaine: Het Minaars Archetype

Gechanneld door: Jennifer Crokaert 28 Februari 2023

St. Germaine: Jennifer nodigde me uit om mijn gedachten te delen over de Nieuwe Dageraad in relaties. Terwijl jullie en Gaia de laatste stuiptrekkingen van de geboorte van de Gouden Eeuw ingaan, zullen jullie op elk gebied van jullie leven vernauwingen ervaren waar jullie je verzetten tegen de veranderingen die door jullie heen moeten evolueren. Het kan niet anders. Hoe kun je uitbreiden als je samengetrokken bent, als je energie wordt tegengehouden, als je samenleeft met iemand met wie je niet op één lijn zit?

Jullie gaan het tijdperk van de expansie binnen, dus elk gebied van je leven waar je in een samengetrokken toestand leeft, zal ondraaglijk worden, omdat je gedwongen wordt te veranderen als je dat niet vrijwillig doet. Nergens is dit enger dan in je intieme relatie; als je de moed hebt gehad het gebrek aan afstemming aan te voelen, die disharmonie te eren en uit te spreken, dan groet ik je. Je bent inderdaad een moedige en vrije denker. Je hebt de passie van de Minnaars.

Als je voelt dat er iets niet klopt, als je je inhoudt omdat je verlangt naar iets dat dieper is, waarachtiger, meer afgestemd op wie je bent, dan groet ik je, want je bent op je pad. Het is een pad van verkenning, breng nieuwsgierigheid naar de evolutie van je pad, want dit zal meer creatieve expressie mogelijk maken in je intieme relaties.

Je hebt voor het grootste deel karmische relaties opgeruimd. Nu de karmische cycli worden voltooid, zijn die relaties niet langer nodig. Ze hebben niet langer de energie of de vonk om ze gaande te houden. Je zult weten of je karma op is en de relatie niet langer jullie beider hoogste goed dient, wanneer er geen vonk meer is, geen reden meer om bij elkaar te blijven buiten excuses als ‘de kinderen’, ‘het huis’, ‘de financiën’, ‘de vrienden’, wat ‘de anderen’ zullen zeggen…

Je hebt er op zielsniveau voor gekozen om een relatie aan te gaan die op dit moment eindigt, terwijl je alle manieren waarop dat je leven zou beïnvloeden van tevoren wist. Wees mild voor jezelf, voor de mensen om je heen, heb moed. Je bent een leven van uitbreiding en vervulling waardig.


Nu het verheffende nieuws! Het Liefdesarchetype doorkruist jullie planeet en brengt een frisse, levendige, gepassioneerde energie die alleen maar zal groeien en uitbreiden. Deze nieuwe relaties, of verrijkte relaties ~ want niet alle relaties zullen eindigen, vele zullen worden vernieuwd en verjongd ~ zijn levendiger, vibrerender en vervullender.

De energie van geboorte en verjonging die Gaia overspoelt, brengt passie en licht in een aspect van het leven dat ooit werd beheerst door plicht, handel en contract; nog een ander aspect van de omgekeerde matrix. Met uitgelijnde energieën komen uitgelijnde relaties: de verbeeldingen van een diepere liefde die je in je hart hebt gekoesterd, waren het gemompel van je Hogere Zelf dat je eraan herinnerde hoe een vervulde relatie voor jou zou voelen.

Je bent het waard om bemind te worden, gewaardeerd, geprezen, aanschouwd… Samen met de grote veranderingen die je in elk aspect van het menselijk leven zult zien, zul je een renaissance van de liefde zien, niet geleid door vorm of plicht, maar als een uitgebreide, versterkte uitdrukking van wie je Bent.

Denk aan de energie van de zon, de energie van de schepping, de energie van de Goddelijke Moeder Vader Ene. Het is een wilde expansieve, tedere, voedende, ondersteunende, creatieve, helende, heilige energie die verheft en inspireert; het is de energie van transformatie. Door deze energie in je leven aan te boren, ongeacht of je een relatie hebt of niet, kun je je afstemmen op de energie van het Liefdesarchetype die Gaia nu overspoelt. Laat het jou ook overspoelen: laat je meeslepen in de dynamiek en levendigheid van deze creatieve energie van Liefde.

St. Germain

Copyright © 2023 Jennifer Crokaert www.jennifercrokaert.com YouTube

Vertaling: wakkeremensen.org

   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien