Karma: De Programmering Die Co-Creatie Structureert

Karma: De Programmering Die Co-Creatie Structureert

Door: Jennifer Crokaert – 12 januari 2023

 

Voordat wij incarneren, heeft onze ziel/Hogere Zelf een plan, een reeks ervaringen die zij wenst uit te breiden. Dit is een subtiel proces dat niet zo zwart-wit is als ‘doe slecht, ervaar slecht’.

Deze reeks levenservaringen kan worden omschreven als ons karma; het is de lens waardoor we ons leven leiden, de programmering waarmee we in deze wereld komen. Het kadert alles wat we denken, zeggen en doen, want dat is wat we hier moeten ervaren; het is onze koers in dit leven.

Elke co-creatie die wij ondernemen zal door dit karma worden beïnvloed, want het is het filter, de lens, de programmering waardoor wij werken. Het kan niet anders. Dit betekent echter niet dat het niet veranderd kan worden.

Bewustwording verandert alles.

Door ons bewust te worden van onze patronen begint alles te veranderen. Dan stellen we ons bewust open voor het leren van de lessen, wat de snelle weg is naar spirituele expansie en Ascensie.

Als we merken dat we ervaringen herhalen, of het nu gaat om relaties, vriendschappen, werk, geld, thuis… is het een mooie manier om de reis van bewustwording te beginnen. Het stelt ons in staat de inzichten te verkrijgen en verder te gaan dan onze vorige programmering om anders te creëren en te manifesteren.

Als je dit leest, is de kans groot dat je al veel, zo niet al je karma hebt opgeruimd, en dat je op weg bent naar een bewuste creatie die niet beperkt of vervormd is door je afspraken en programmering van voor je geboorte. Misschien help je anderen op hun reis; misschien ruim je de laatste lagen van je karma op.

We bevinden ons nu in zo’n hoge trillingsenergie dat we bewust alle resterende karma kunnen loslaten. Voor meer informatie over hoe je dit zelf kunt doen, kun je misschien deze blog lezen, Oproep voor Karmische Genezing.

Je bent een soeverein wezen, je hebt geen tussenpersoon nodig, maar als je hulp wilt bij Karmic Clearing, bied ik ook deze dienst aan.

Copyright © 2023 Jennifer Crokaert www.jennifercrokaert.com YouTube

Vertaling: wakkeremensen.org