Goddelijke Moeder: Vriendelijkheid Is Een Revolutionaire Daad

 

Goddelijke Moeder: Vriendelijkheid Is Een Revolutionaire Daad

Gechanneld door: Jennifer Crokaert – 30 januari 2023

Mijn geliefde zelven in vorm, ik ben dolblij om hier bij jullie te zijn, om de gelegenheid te hebben met jullie de liefde te delen die vanuit mijn hart overstroomt naar het jouwe met elke slag van je hart.

Jullie zijn voortdurend in mijn hart, in mijn bewustzijn.

Ik ken en voel elke beslissing die jullie nemen.

Jullie worden gekoesterd. Jullie oprechtheid wordt gezien. Jullie geduld. Jullie vergevingsgezindheid. Jullie mededogen. Jullie liefde. Jullie vrijgevigheid. Elke impuls van jullie wordt gezien en geliefd.

Jij richt je op je angsten en je tekortkomingen, ik niet. Ik weet dat die angstige gedachten, die spijt, schaamte en verlegenheid illusies uit je verleden zijn; ze weerspiegelen momenten waarop je de waarheid leerde over wie je bent.

Er was een perfectie in elke vervorming.

Naarmate je het pad van hartsuitbreiding bewandelt, zul je ook dit gaan begrijpen. Je zult jezelf en anderen vergeven, omdat je de volmaaktheid in alle dingen zult kennen.

Ik oordeel niet, want ik zie een beeld dat zo breed, zo uitgestrekt, zo ingewikkeld is dat ik de volmaaktheid ervan ken. Dat betekent niet dat er geen evenwicht en wederzijds evenwicht is. Natuurlijk is dat er wel, maar dat evenwichtsherstel is de vrucht van je Hogere Zelf, dat je zachtjes helpt uit te breiden voorbij een beperkt gezichtspunt, voorbij een verkeerd begrip van de Waarheid.

Dus wees mild voor jezelf. Wees mild voor anderen. Jullie staan allemaal voor jullie eigen unieke uitdagingen.

En als ik zo vrij mag zijn, de grootste uitdaging is niet gerechtigheid. De grootste uitdaging is mededogen. Begin bij jezelf. Hoe mild ben jij voor jezelf? Je bent geprogrammeerd door een wrede maatschappij die haaks staat op het oneindige mededogen dat in elk mensenhart leeft.

Als je compassie opeist met je zachtaardige zelf, deprogrammeer je het ‘systeem’, breng je licht in de duisternis van de angst. Licht is oneindig veel krachtiger dan duisternis. De duisternis verslindt het licht niet; het is het licht dat de duisternis doet smelten. Open een deur in een verduisterde kamer en zie hoe het licht binnenstroomt; de duisternis verdwijnt, niet het licht.

Vriendelijkheid is een revolutionaire daad van kwantum proporties. De Engelen, de Opgestegen Meesters, de Galactica… wij kunnen werken met vriendelijkheid. We kunnen het gebruiken als springplank voor oneindig kleine veranderingen die de algemene balans van licht op Gaia veranderen.

Wees aardig voor jezelf.

Wees vriendelijkheid voor anderen.

Merk het rimpeleffect op.

Als je je afstemt op mededogen en vriendelijkheid, geef je vorm aan de hogere dimensies, je aardt ze in je lichaam, je huis, je buurt, je wereld.

Vriendelijkheid is de revolutionaire daad van kwantum proporties, want het is vriendelijkheid die de Hemel op Aarde tot stand zal brengen.

Kanaal: Jennifer Crokaert

Vertaling: wakkeremensen.org