Goddelijke Moeder: Hoe Jezelf Te Zijn In De 5e Dimensie.

 

Goddelijke Moeder: Hoe Jezelf Te Zijn In De 5e Dimensie.

Gechanneld door: Jennifer Crokaert – 26 Januari 2023

Aan mijn geliefde zelf in ontelbare vormen,

Ieder van jullie de oceaan in een druppel; jullie zijn het Goddelijke dat jullie aanbidden. Waarom behandelen jullie jezelf zo hard? Waarom zijn jullie zo hard voor jezelf, terwijl jullie de belichaming van vriendelijkheid zijn voor de mensen om jullie heen?

Mijn geliefden, het is tijd om voorbij deze vervormde matrixprogrammering te gaan. De 5D gaat over dienstbaarheid aan anderen, maar degenen van jullie die dit lezen zijn al op het 5D-niveau. De vervorming is het niet in evenwicht brengen van dienstbaarheid aan anderen met dienstbaarheid aan jezelf.

Wanneer je dienstbaarheid aan anderen hebt zonder dienstbaarheid aan jezelf, creëer je een vervorming. Als je ze allebei hebt, ben je in overeenstemming met de Goddelijke perfectie. Het is een proces, en van jezelf leren houden kan een even grote uitdaging zijn als ontwaken. Elk niveau, elke dimensie heeft zijn uitdagingen; om u in staat te stellen te groeien, uit te breiden naar een groter bewustzijn en de verrijking te ervaren die voortkomt uit het steeds dieper gaan in de ervaring van uw aangeboren Goddelijkheid.

Ik wil graag duidelijk maken dat wanneer ik spreek over dienstbaarheid aan jezelf, ik het heb over komen vanuit jouw hart, vanuit de ruimte van liefdevolle vriendelijkheid. Jezelf opdringen, kracht zetten en gedisciplineerd zijn, zijn favoriete vervormingen van de geest, het idee van controle of ‘macht over’ ~ ook al is het alleen maar macht over jezelf ~ in de oude matrix. “Nieuwjaarsvoornemens” zijn vaak van korte duur, omdat ze gebaseerd zijn op jezelf in toom houden en jezelf met geweld veranderen in plaats van door liefde en door de wijsheid van het hart, door expansie in plaats van inkrimping.

Deze vervormde matrix is nu gevallen. De schaduw ervan is er, en je kunt je eraan hechten als je dat wilt, maar waarom zou je voor de illusie kiezen? Waarom niet kiezen voor het nieuwe pad om uw waarheid met gratie en gemak te manifesteren?

Jullie creëren de codering voor 5D en verder, ieder van jullie. Jullie creëren de Ascensiesjablonen. Hoe wil je dat het eruit ziet? Je creëert het nu door hoe je bent, hoe je denkt, hoe je handelt. Het Universum is intelligent, wakker en bewust. Het reageert op elk moment op je. Je bent nu vrijer dan je millennia lang bent geweest om de wereld te scheppen zoals je wilt dat die is.

Het is nog nooit zo belangrijk geweest als nu om jouw vreugde te vinden, om jouw plezier en vreugde te uiten, om kleine dingen te doen die je verheffen – hoe bescheiden ze ook mogen zijn. Kiezen voor alles wat in overeenstemming is met jouw liefde en jouw vreugde is een duidelijke demonstratie van evenwichtige 5D-energie, en draagt bij tot het welzijn van allen.

Dat betekent niet dat anderen zich niet zullen ergeren aan jouw keuzes: dat kan heel goed. Zij zullen geïrriteerd zijn in de mate waarin zij ingebed zijn in hun ego, in dienstvervormingen en in de oude matrix. Je kunt ervoor kiezen om respectvol te weigeren je aan hun wensen te conformeren.

Wees JIJ. Wees vrij van de ketenen van angst en de ketenen van twijfel. Sta jezelf toe te stappen in de versie van jou die in je borrelt.

Eén stap per keer, één beslissing per keer… stem jezelf af op liefde, en je bent afgestemd op het hoogste goed. Dit is niet altijd wat de mensen om je heen het gelukkigst maakt, en dat is oké…

Je hebt mijn zegen om jezelf te zijn.

Goddelijke Moeder

Copyright © 2023 Jennifer Crokaert
https://www.jennifercrokaert.com YouTube

Vertaling: Reinier