Goddelijke Moeder: Het zuiveren van 3D laat de 5D vrij

Goddelijke Moeder: Het zuiveren van 3D laat de 5D vrij

Gechanneld door: Jennifer Crokaert – 17 mei 2023

 

Goddelijke Moeder: Mijn geliefde vonken van de eeuwige schepping, ik ben dolblij om hier op dit moment bij jullie te zijn.

Jullie beseffen dat er niet één gedachte is waarvan ik niet op de hoogte ben, laat staan de energie ~ van woede en wanhoop tot vreugde en hoop ~ die is ingebed in jullie gebeden/gesprekken/gesprekken met mij! Ik ben hier…bij jou…in elk nu-moment. Ik ben aanwezig…altijd.

Wat je ervaart als de dampen van hoop, de frustratie, angst en wanhoop, zijn eigenlijk de vlammen die de 3D afbranden. Het is pure energie, ongebreidelde energie, gericht op het achterlaten van het oude. Geloof het of niet, je emoties branden de 3D rommel weg.

Je bent zo ver gekomen.  Je denkt dat je niet meer kunt.  Je denkt dat je geduld keer op keer is opgebruikt. Je bent de sterkste van de sterken. Nu is het heden: je bent in de onthulling, de onthulling. Je begint het nu toch te zien?

Jennifer: Hallo! Normaal onderbreek ik uw kanalen niet, maar…! Zoveel mensen schrijven me over hun uitputting, met levens in een vrije val, overweldigd door emoties van pijn, het gevoel niet te kunnen bewegen, en verward. Wat kunt u zeggen dat praktisch is, behulpzaam, en niet alleen “het aanmoedigen van de troepen”?

Goddelijke Moeder: Jouw eerlijkheid creëert vrijheid. Hoeveel van degenen die je schrijven zijn bereid om hun eerlijkheid te uiten? Hoeveel zijn bereid om hun waarheid te spreken tegen de mensen om hen heen ~ en in dit geval bedoel ik niet de wereldwaarheid. Ik bedoel persoonlijke waarheden. Hoeveel van jullie creëren onzekerheid, angst, vrees, woede en hulpeloosheid als een manier om moeilijke gesprekken te vermijden?

Jennifer: Het is alsof U me kent!

Goddelijke Moeder: Misschien wel! Ik mag jullie allemaal. En ik wil dit heel voorzichtig met jullie delen: de meesten van jullie hebben nieuwe lagen te verkennen.

Daarmee bedoel ik dat je niets mee kunt nemen naar je kristallijne werkelijkheid dat niet is afgestemd op je hoogste waarheid. Je hoeft niet perfect te zijn. Maar je moet wel acties ondernemen en naar je hoogste visies toewerken. Jullie zijn zelden zo machteloos als jullie jezelf voordoen.

Soms ben je op zoek naar het pad en denk je ‘ik zal X doen/zeggen/zijn als ik het pad doorzie’.

Dit is 3D-denken: eerst oplossing, dan actie.

Het is de andere kant op: Onderneem actie. Dan zal het pad zich openbaren.

Als je de 3D-restanten van je identiteiten en levens achter je laat, beweeg je je naar je creatieve goddelijke kracht.

Paden worden niet voor jou gecreëerd, ze worden door jou gecreëerd; door je acties. Door je gedachten erover, door je woorden.

Jullie zijn niet langer spirituele kinderen. Jullie zijn meesters. In meesterschap stap je naar voren; je hoeft het pad niet te zien, je vertrouwt op de reis.

Ieder van jullie heeft een directe verbinding met het Goddelijke in je. Het is je verbeelding. Het is je intuïtie. Het zijn de subtiele tekenen die zich vlak voor je neus openbaren en je aansporen om de volgende stap te zetten en de volgende.

Zoek steun door met gelijkgestemden te praten. Maar praten is geen vervanging voor actie als je weet dat er actie moet worden ondernomen. Dit is het moment om je vaardigheden aan te scherpen, op je intuïtie te vertrouwen en door te zetten.

Jennifer: Ik zeg het niet graag, maar dit is echt van toepassing op mijn leven. Ik begrijp helemaal wat u zegt. Het is gemakkelijker om te zeuren over hoe moeilijk het is dan om moedige actie te ondernemen in overeenstemming met wat ik weet dat waar is. Dat komt omdat het zo eng is om buiten de comfortzones te treden die we hebben gecreëerd toen we “op het schip sprongen” van de 3D.

Goddelijke Moeder: Het is. Maar je kunt niets van het oude meenemen. Het zal je veel meer vertragen en verwonden als je het probeert mee te nemen: het is alsof je een 5D herenhuis bouwt op de fundering van een 3D ruïne.

Ja, je wordt gezuiverd van alles wat je niet langer dient. Ja, het is zeer pijnlijk, ongemakkelijk, zelfs desoriënterend.

Ik stel voor dat je die pijn, dat ongemak en die desoriëntatie onder ogen ziet.

Je kunt het niet ontlopen.

Geen zonneflits zal het voor je oplossen.

Je bent geroepen om actie te ondernemen. Je bent geroepen om te leven in volledige overeenstemming met je persoonlijke waarheid.

Je intuïtie volgen, waar die je ook brengt, is staan in je meesterschap.  Het is niet alleen je ascensie opeisen, maar je geascendeerde, 5D zelf belichamen. Ascensie is niet alleen fysiek; het is een mentaliteit, het is een kracht van karakter, het is een verbintenis om het Goddelijke in al zijn gedaanten te verkennen en uit te drukken … niet alleen de aspecten die je leuk vindt.

Ascensie is een onverzettelijke toewijding aan de Waarheid van jou; jouw persoonlijke waarheid.

Je leven tot nu toe heeft je voorbereid op je leven nu, je Goddelijke weten van jou…nu.

Je bent nooit alleen. Wij zijn altijd bij je, gezien en ongezien. Vraag om onze hulp, sta ons toe met je te werken terwijl je door deze laatste dampen van de oude wereld programmering binnenin beweegt.

Jennifer: Heel erg bedankt.

Copyright © 2023 Jennifer Crokaert www.jennifercrokaert.com YouTube

Vertaling: wakkeremensen.org