Goddelijke Moeder: De Goddelijke Afgrond

Goddelijke Moeder: De Goddelijke Afgrond

Kanaal: Jennifer Crokaert – 5 oktober 2023

Mijn Geliefden, jullie bevinden je in ongekende tijden. Je denkt misschien dat je door de tijd beweegt terwijl je je dagen doorbrengt. Je kunt denken dat je door de ruimte beweegt, terwijl je van de ene locatie naar de andere gaat. In werkelijkheid wil ik dat jullie weten dat jullie door trillingen bewegen.

Jullie kwamen hier om door frequenties heen te gaan, om van lagere naar hogere trillingen te gaan. Jullie kwamen hier om de Mensheid bij te staan terwijl het collectief zich beweegt van op angst/gevaar gebaseerde gedachten en gevoelens naar meer liefdevolle, vredige gedachten en gevoelens.

Nu staan jullie op de Goddelijke Afgrond. Alles staat op het punt snel te veranderen. Heel snel. De binnenkomende energieën, samen met jullie vibrationele zielswerk, hebben de Mensheid op dit punt gebracht en jullie moeten gefeliciteerd worden met jullie doorzettingsvermogen en toewijding.

Deze verandering is de verandering waar jullie op hebben gewacht; het zal voelen alsof het tapijt onder de voeten van de Mensheid vandaan wordt getrokken. Er zal een enorme schok en verwarring zijn. Voor degenen onder jullie die dit kanaal lezen, jullie hebben je innerlijke werk gedaan door de illusies en blokkades naar je hart op te ruimen. Voor jullie zal de ‘herstelperiode’, waarin je je voeten weer vindt, sneller verlopen.

Voor degenen die ervoor gekozen hebben om alles in één moment te ervaren, zal het veel verwarrender en desoriënterender zijn. Het is in overeenstemming met de Goddelijke Wil dat beide ervaringen in dit proces naar voren komen: het geleidelijke ontwaken met minder desoriëntatie en het plotselinge ontwaken met grotere desoriëntatie. Beide zijn noodzakelijke ervaringen binnen de Goddelijke Kosmos. Er is niet een die beter is dan de ander, het zijn gewoon verschillende keuzes.

Dus, hoe te stromen in deze tijd? Hoe navigeer je het best door deze diepgaande, verkwikkende energieën?

Je hart, je verbinding met je Hogere Zelf, is je centrum. Keer terug naar je hart.

Als je vanuit je hart komt, stem je je af op je intuïtie; je stemt je af op een hoger niveau van weten dan je verstand kan doorgronden. Je verstand kan de actiestappen creëren, maar het is niet het meest geschikt om het plan te creëren. Dit komt omdat je geest minder creatief is dan je Hogere Zelf; het heeft toegang tot minder informatie dan je Hogere Zelf heeft, en het is meer gebonden aan de kunstmatige programmering die gericht is op de lagere egodenkgeest. Daarom is hij niet in staat om met moed, zachtheid en inzicht naar voren te stappen.

Je zult weten wat je moet doen en hoe je moet handelen. Je zult weten hoe te spreken en wat te zeggen. Dit weten zit al in je Hogere Zelf, klaar voordat je incarneerde. Het is je pregeboorte pact om te zijn waar je bent en met wie in elk stadium, terwijl de Mensheid het oude tijdperk verlaat en naar het Gouden Tijdperk gaat.

De twee paden door het Grote Ontwaken

De Goddelijke Voorloper kan gezien worden als twee soorten beweging, door lichamelijkheid (tijd/ruimte) en door frequentie (trilling). Het ene is het zachte ontwakingspad voor het Menselijke hart en de Menselijke geest, waar de focus is om ieder van jullie te doen ontwaken voor je Oneindige Goddelijke Kracht.

Je oneindige Goddelijke Kracht overtreft alles wat je je kunt voorstellen, maar het kan alleen worden ingezet en gebruikt als je hart is geopend en je geest is gezuiverd van de beperkingen die zijn ontstaan door millennia van op angst gebaseerde programmering. Dit mildere ontwakingspad is overal om je heen en in je aan de gang en bouwt momentum op naar het pad van plotseling ontwaken.

Het plotselinge ontwakingspad zal inderdaad plotseling(!), onverwacht en schokkend zijn voor bijna de hele Mensheid. Het is niet iets waar je naar kunt raden, hoewel je het wel kunt plannen door wat voorraden opzij te zetten, zoals velen hebben voorgesteld.

Belangrijker dan de fysieke voorbereidingen zijn de spirituele voorbereidingen die je hebt getroffen terwijl je je reis van vrijheid naar je ziel hebt verdiept. Je spirituele vaardigheden zullen bepalen hoe je door deze tijd navigeert. Dit is waar je vermogen om toegang te krijgen tot je hart, de weg naar je intuïtie ~ die je Hogere Geest is ~ echt naar voren zal komen. Vertrouw op je innerlijke weten, het is door je Hogere Zelf aangescherpt voor deze epische tijd.

Vertrouw op jezelf. Je bent er klaar voor, alles wat je echt nodig hebt zit in je. Vergeet niet dat chaos brengt kansen en verandering, het laat de verouderde af te brokkelen en de nieuwe zaden om vooruit te schieten.

En onthoud dit, mijn geliefde, ik ben altijd bij je.

Persoonlijke opmerking: Ik wil iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om mij persoonlijk te e-mailen en te controleren, ik ben zo ontroerd door jullie liefdevolle vriendelijkheid. Het spijt me dat mijn kanalen zo sporadisch zijn geworden. Ik zal een korte persoonlijke blog maken, en in de tussentijd stuur ik jullie allemaal enorme liefde terwijl we samen op deze golf van verandering rijden.

Jennifer ♥

(C) 2023 Jennifer www.jennifercrokaert.com

Vertaling: wakkeremensen.org