De Ring van Vuur Spreekt

De Ring van Vuur Spreekt

Door: Jennifer Crokaert – 18 oktober 2023

Gegroet. Ik presenteer jullie deze dag als het energiebewustzijn van het eclips patroon dat jullie kennen als de ‘Ring van Vuur’. Ik ben het voorteken, het teken en de betekenisgever van de energie van het Christusbewustzijn; Hemelvaartsenergie gemanifesteerd door jullie verlangen om Hemelvaart te bereiken.

Allen die hier kwamen voor dit tijd- en ruimtemoment brachten de codering van de ‘Ring van Vuur’ in jullie binnen, het kennende als een markering, een deuropening, een katalysator. Degenen onder jullie die ijverig hebben gewerkt om zich bewust te worden van hun schaduwkant ~ licht brengen in de woorden, gedachten en handelingen die geprogrammeerd zijn door angst in plaats van liefde ~ zijn al opgestegen door hun persoonlijke ‘Ring van Vuur’. Dat je het nog niet ziet, betekent niet dat het nog niet gebeurd is.

Jullie zijn de wegbereiders die hier kwamen om de brug tussen Hemel en Aarde te maken, de regenbooglichtbrug van Ascensie in Menselijke vorm.

Elke keer dat je in angstprogrammering dook, legde je een steen op het energetische pad van de Ascensiebrug.

Ik verschijn om jullie, de wegwijzers, de lichtdragers, te bevestigen dat deze fase van jullie werk gedaan is. Jullie zijn aangekomen op jullie bestemming. Geniet van de opluchting van een goed uitgevoerde taak. Jullie zullen spoedig de hogere trillingsenergieën ervaren die jullie eonen geleden verlieten om hier te komen voor dit moment, deze daad van dienstbaarheid aan Gaia, de mensheid en daarbuiten. Het heeft je ontelbare levens gekost om dit nu-moment op te zetten, omdat je diep in het karma en de dichtheid van de Aarde moest duiken.

Toen draaiden jullie je om en begonnen je te bewegen tot integratie en loslaten, om dit moment van wereldwijde en galactische loslating te creëren; ja, dit zaadpunt is van cruciaal belang binnen Elk aspect van het Al Dat Is.

‘Maar,’ fluister je misschien, ‘ik ben niet perfect. Er is nog veel dat ik moet integreren.’

Ik ben hier om voor jou te bevestigen dat je Perfect bent. Imperfectie is een illusie. Het gaat niet om de perfectie van je gedachten, woorden en daden; je wordt nog steeds beïnvloed door de energieën van anderen die hun integratieproces nog niet hebben voltooid. Het gaat om Perfectie van Vertrouwen, Perfectie van Toewijding, het gaat om de bereidheid om je op te richten en naar de duisternis binnenin te kijken, om de gedachten, woorden en daden te erkennen waarin angst sterker is dan liefde.

Je bent niet langer bang voor je angsten, want je weet dat liefde aan de basis ligt van elke gedachte, elk woord en elke handeling. Dit is de perfectie die jullie vrijwillig willen manifesteren.

In de periode tussen deze twee eclipsen zul je voorbereid zijn. Jullie zullen zien hoe alles wat zo vast leek te zitten in jullie leven ~ partners, kinderen, huis, baan, vrienden, financiën, talenten, passies ~ eigenlijk een weerspiegeling is van de oude energie. Alles wat je niet langer dient zal uit je leven worden verwijderd. Elk aspect van je leven was een ‘energetische markering’, externe symbolen die het werk weerspiegelen waarvoor je geroepen was om het te zien, te accepteren en los te laten.

Dat werk, dat hoofdstuk is nu gedaan. Zoveel zal veranderen, evolueren en verdwijnen met gratie en snelheid.

Je zou verbaasd zijn te weten hoe ingewikkeld elk aspect, elk detail van je leven in dit proces wordt beheerd door je Hoger Zelf en het bewustzijn van Al Dat Is. Er is niet één klein aspect dat genegeerd wordt. Je beweegt je naar een periode van grote stroming, van de manifestatie van je hoogste dromen, van de uitdrukking van het lied van je hart in elk moment.

Dit was een monumentale onderneming. Je zult heel snel kunnen genieten van de genaden, de geschenken ~ zowel subtiel als fysiek ~ die in vertrouwen voor je zijn gehouden, voor dit moment.

Adem diep in van je innerlijke vrede. Koester het weten (hoe klein het ook is) dat je het gedaan hebt, je bent aangekomen bij de finish.

Nu vindt de grote onthulling plaats.

*Mijn oprechte excuses aan iedereen die op mijn website is geabonneerd; ondanks mijn inspanningen en de mensen die mij zo vriendelijk hebben geholpen, ontvangen slechts enkele mensen automatische updates. De techniek gaat me eerlijk gezegd boven de pet, maar als anderen het ook niet kunnen oplossen, dan is het zeker kapot! Dus ik ga verhuizen van deze site – met grote dankbaarheid voor alles wat het me gebracht heeft sinds ik voor het eerst kanalen postte. Ik zal de details posten als de overstap klaar is – houd je adem echter niet in!

~ Jennifer x

(C) 2023 Jennifer https://jennifercrokaert.com/

Vertaling: wakkeremensen.org