De Ring van Vuur spreekt (Herplaatsing)

De Ring van Vuur spreekt ( Herplaatsing )

Door: Jennifer Crokaert-12 december 2023

Ik herplaats een opmerkelijke channeling door Jennifer Crokaert die, nu de Ring van Vuur nadert, steeds relevanter lijkt. Ik heb de Ring van Vuur voorspeld voor 25 december 2023.

Ik geef toe dat niets wat ik ooit heb voorspeld is uitgekomen. Ik heb dus niets te verliezen en kan vrijuit spreken. (Grapje!)


Jennifer Crokaert, “De Ring van Vuur spreekt,”18 okt. 2023, op

https://goldenageofgaia.com/2023/10/18/jennifer-crokaert-the-ring-of-fire-speaks/


Gegroet. Ik presenteer jullie deze dag als het energiebewustzijn van het eclips patroon dat jullie kennen als de ‘Ring van Vuur’. Ik ben het voorteken, het teken en de betekenisgever van de energie van het Christusbewustzijn; Ascensie-energie gemanifesteerd door jullie verlangen om Ascensie te bereiken.

Allen die hier kwamen voor dit tijd- en ruimtemoment brachten de codering van de ‘Ring van Vuur’ in jullie binnen, het kennende als een markering, een deuropening, een katalysator.

Degenen onder jullie die ijverig hebben gewerkt om zich bewust te worden van je schaduwkant ~ licht brengen in de woorden, gedachten en handelingen die geprogrammeerd zijn door angst in plaats van liefde [d.w.z. vasana’s] ~ zijn al opgestegen door je persoonlijke ‘Ring van Vuur’. Dat je het nog niet ziet, betekent niet dat het nog niet gebeurd is.

Jullie zijn de wegbereiders die hier kwamen om de brug tussen Hemel en Aarde te maken, de regenbooglichtbrug van Ascensie in Menselijke vorm.

Elke keer dat je je verdiepte in angstprogrammering, legde je een steen op het energetische pad van de Ascensiebrug.

Het lijkt erop dat ik je, de manier waarop de douches, de lichthouders stromen, bevestigt dat deze fase van jouw werk is voltooid. Je bent op jouw bestemming aangekomen. Geniet van de opluchting van goed uitgevoerd werk.

Jullie zullen spoedig de hogere trillings energieën ervaren die jullie eeuwen geleden achterlieten om hier te komen voor dit nu-moment, deze daad van dienstbaarheid aan Gaia, de mensheid en daarbuiten. Het heeft jullie talloze levens gekost om dit nu-moment op te zetten, omdat jullie diep in het karma en de dichtheid van de Aarde moesten duiken.

Toen draaiden jullie je om en begonnen jullie te integreren en los te laten, om dit moment van mondiale en galactische bevrijding te creëren; ja, dit kiempunt is van cruciaal belang binnen elk aspect van Alles Dat Is.

‘Maar’, fluister je misschien, ‘ik ben niet perfect. Er is nog veel dat ik moet integreren.’

Ik ben hier om voor je te bevestigen: je bent perfect. Imperfectie is een illusie. Het gaat niet om de perfectie van je gedachten, woorden en daden; je wordt nog steeds beïnvloed door de energieën van anderen die hun integratieproces nog niet hebben voltooid. Het gaat over perfectie van vertrouwen, perfectie van toewijding, het gaat over de bereidheid om naar voren te komen en naar de duisternis binnenin te kijken, om de gedachten, woorden en daden te erkennen waarin angst sterker is dan liefde.

Je bent niet langer bang voor je angsten, want je weet dat liefde aan de basis ligt van elke gedachte, woord en actie. Dit is de perfectie die jij vrijwillig hebt willen manifesteren.

In de periode tussen deze twee eclipsen zul je voorbereid zijn. Je zult zien hoe alles wat zo diep in je leven leek te zitten (partners, kinderen, huis, baan, vrienden, financiën, talenten, passies) in werkelijkheid een weerspiegeling is van de oude energie. Alles wat jou niet langer dient, zal uit je leven worden verwijderd. Elk aspect van je leven was een ‘energetische marker’, externe symbolen die het werk weerspiegelden dat je moest zien, accepteren en loslaten.

Dat werk, dat hoofdstuk is nu klaar. Er zal zoveel veranderen, evolueren en verdwijnen met gratie en snelheid.

Je zou verbaasd zijn als je zou weten hoe ingewikkeld elk aspect, elk detail van je leven in dit proces wordt beheerd door je Hogere Zelf en het bewustzijn van Alles Dat Is. Er is geen klein aspect dat wordt genegeerd. Je gaat een periode van grote stroom binnen, van de manifestatie van je hoogste dromen, van de uitdrukking van je hartslied op elk moment.

Dit was een monumentale onderneming. Je zult heel snel genieten van de genaden, de geschenken – zowel subtiel als fysiek – die voor dit moment voor jou in toevertrouwd zijn.

Adem diep in van je innerlijke vrede. Koester het besef (hoe klein het ook mag zijn) dat je het hebt gedaan; je bent aangekomen bij de finish.

Nu vindt de grote onthulling plaats.

Kanaal: Jennifer Crokaert

Vertaling: wakkeremensen.org