De Goddelijke Moeder: Witte Magie en Zwarte Magie

 

De Goddelijke Moeder: Witte Magie en Zwarte Magie

Gechanneld door: Jennifer Crokaert – 4 maart 2023

 

Ik werd om 03:30 uur gewekt met deze boodschap van de Goddelijke Moeder…

Als je iemand of iets zegent, maak je gebruik van Goddelijke energie. Je hebt toegang tot het nulpuntveld. Of, moet ik zeggen, je hebt het potentieel om het nulpuntveld te betreden. Jullie werden beroofd van het vermogen om te zegenen door religies die erop stonden dat zegeningen alleen via de door hen aangewezen individuen kwamen. Je werd beroofd van het vermogen om te zegenen door gebeden uit het hoofd te moeten leren die voor jou geen betekenis hebben, omdat jouw zegeningen zo krachtig zijn, omdat jouw zegeningen bergen kunnen verzetten.

Stel je een toverstaf voor: het ene uiteinde is wit, het andere zwart. Het witte uiteinde is witte magie, gecreëerd door zegeningen; het zwarte uiteinde is zwarte magie, gecreëerd door geklaag, slachtofferschap, woede, jaloezie….

Stel je voor dat je gezichtsvermogen achteruit gaat en je een sterkere bril nodig hebt. Als je voortdurend klaagt over je ogen, is elke klacht hetzelfde als het zwaaien met de zwarte punt over je ogen. Je maakt je gezichtsvermogen slechter. Je blokkeert de Goddelijke creativiteit, de energie en kracht waarmee je geboren bent, met elke ‘zwarte spreuk’ of zwarte zegen.

Als je jouw ogen zegent, jouw gezichtsvermogen, zelfs jouw bril, krijg je toegang tot het nulpuntveld: dit is witte magie, ook wel bekend als jouw aangeboren Goddelijke kracht.

Jouw intentie en aandacht zijn cruciaal bij de toegang tot het nulpuntveld, dat is wat jouw vibratie creëert ~ niet je stemming of emotie. Je kunt de kosmos niet wijsmaken dat je van Hoge vibratie bent als je dat niet bent, en daarmee bedoel ik van zuivere intentie, of relatief zuivere intentie.

En dit brengt me op een ander punt. Er is veel verwarring over ‘high vibe’ zijn, en dit wordt vaak verkeerd begrepen als blij, vrolijk, optimistisch, vreugdevol… Dit is een vertekening. Hoge vibratie is een weerspiegeling van je toewijding aan je spirituele pad, je bereidheid om je innerlijke wonden te helen, je mededogen voor jezelf en voor anderen (let op welke ik voorop stel!), en of je algehele oriëntatie dienstbaar is aan jezelf of dienstbaar aan anderen.

Daarom verlagen pijn, verdriet, woede, spijt, zelfs woede of jaloezie je vibratie niet ~ wanneer de emoties gebruikt worden als wegwijzers naar genezing. Het zijn je innerlijke gereedschappen, die een behoefte aan een dieper niveau van zelfcompassie en genezing benadrukken. Ze zijn ~ geloof het of niet ~ de bouwstenen van je hoge vibratie. Als je ze allemaal opmerkt en heelt, laat je oude patronen, afgewerkt karma en verouderde DNA coderingen los; daardoor verhoog je je vibratie.

Ik hoop dat dit nuttig is voor jullie, geliefde vonken van Goddelijke zuiverheid in vorm.

Goddelijke Moeder

Copyright © 2023 Jennifer Crokaert www.jennifercrokaert.com YouTube

Vertaling: wakkeremensen.org