Commandant Ashian: Hou Jullie Hoeden Vast! / door Jennifer Crokaert – Maandag 7 September 2020

Commandant Ashian: 
Hou Jullie Hoeden Vast! 

door Jennifer Crokaert – Maandag 7 September 2020

Jennifer: Hallo, mijn lieve Ashian. Nou, dit is een verrassing! Je geeft me normaal gesproken geen titel! Er lijkt geen intuïtief persoon op de planeet te zijn die niet denkt dat de komende vier maanden een uitzonderlijke achtbaanrit zullen zijn, maar je lijkt het toch licht op te vatten!

Ashian: Lieve Jennifer, je hebt het niet verkeerd.

Denk hier eens over na: heb je ooit hoofdpijn gehad die niet weg wilde gaan? Hoe meer je er op gefixeerd bent, hoe groter en krachtiger het werd. Als je op deze weg verder zou gaan, zou je merken dat de pijn zou groeien, je lichaam zou verstoort worden om het aan te passen, dan zou het verkalkt raken in je botten: het zou jou worden.

J: Hoewel niet op zo’n extreme manier, weet ik waar je het over hebt.

A: Nou, de komende vier maanden zullen intens zijn. Er zijn al miljoenen lichtharten over de hele wereld die onbewust verstijfd zijn en zich schrap zetten voor de aanval. Die daad van verstijving, van gespannenheid, is het opnemen van de spanning: in-corpo-rating: het inbrengen in het lichaam.

Het is niet van jou. Het is niet aan jou om het vast te houden.

Jullie, alle lichtwerkers, zijn hier om hier doorheen te gaan, niet om het vast te houden; om gemakkelijk te gaan, niet om voort te sjokken.

Nu, dit wil niet zeggen dat we denken dat jullie onbezonnen moeten zijn, of dwaas. Wij zeggen dat er een grote opluchting, een grote opluchting te vinden is in lichtheid, in het doorlopen in plaats van het opnemen … in het opmerken van de humor in het leven in plaats van het leven in de pijn, het verdriet en de spijt. Ga doorheen die stadia, maar kies er niet voor om daar te leven, om die emoties te worden

Je mag veel, veel emoties ervaren, maar verslind ze niet, eet ze niet op. Ze zijn gif dat vrijkomt. Het tegengif voor duister gif is lichtheid. Word je bewust van de emoties, noem ze als je wilt, of teken ze, of dans ze, of zing ze… laat ze tot uitdrukking komen, zodat ze je lichaam kunnen verlaten.

Neem dan lichtheid op waar je het ook mag vinden. Jullie zijn lichtwerkers, licht is jullie essentie, licht resoneert in jullie, licht straalt van jullie. Maak het licht je thuis. Laat je hart zo vaak mogelijk terugkeren naar lichtheid… wees lichthartig.

Lichthartig zijn, is niet om de pijn en het lijden van millennia te verminderen, het is om het te eren en de weg naar het licht te tonen, zodat degenen die voorheen onbewust waren niet verdrinken in hun eigen verdriet, verraad, woede, shock…

Door lichtvoetig te zijn, licht van hart te zijn, krijg je de ruimte voor mededogen, voor diepgaand luisteren, voor vergeving, voor niet-oordelen.

Daarom zijn jullie hier gekomen, onze geliefde broeders en zusters van de melkwegstelsels. Jullie lezen dit, want dit is jullie doel. Jullie lezen dit omdat dit jullie waarheid is. Oefen nu met het vinden van lichtvaardigheid.

J: Ik weet dat sommige mensen het gevoel hebben dat dit allemaal vreselijk oneerbiedig is en dat lichtzinnigheid op dit moment volstrekt de verkeerde focus is, maar mag ik hier in mijn eigen gedachte aan toevoegen?

A: Maar natuurlijk, we zijn in partnerschap.

J: Ik heb hierover gelezen, misschien was jij het wel of iemand anders – sorry, ik weet het niet meer: mijn geheugen is aangetast! – en ik merkte dat ik, toen ik overstelpt was met een shock, naar spanning programma’s keek om me bijna te verdoven voor mijn eigen gevoelens, en ik zou zwaarmoedig naar bed gaan, opgewonden… niet op een goede plaats.

Toen nam ik de beslissing om naar een of andere komedie te kijken, al was het maar voor tien minuten voor het slapen gaan, zodat ik kon lachen. Ik vond het enorm nuttig, omdat het lachen eigenlijk veel van de spanning in mijn lichaam leek te smelten, het ontspande me voor een betere nachtrust. Het werkt eigenlijk wel!

A: Dit is precies wat we bedoelen! Perfect, perfect, perfect! Muziek, komedie … opbeurende activiteiten van welke aard dan ook lossen de chemicaliën op die vrijkomen door stress, en herprogrammeren je hormonale template tot een ontwerp dat meer van het licht dan van het duister is.

We zouden willen suggereren dat er veel mensen zijn die hier zijn om door de komende openbaringen heen te sjokken; het is jouw taak om het licht te schijnen, als lichthuizen, om hen te herinneren aan de waarheid en de glorie van hun goddelijkheid, zodat ze dat nooit uit het oog verliezen, zelfs niet als ze in het moeras zitten.

Wees dus in het licht, wees van het licht; gebruik liefde, gebruik vrijgevigheid, gebruik mededogen, gebruik humor, gebruik alle hulpmiddelen van jouw lichtbox, om terug te keren naar jouw basislijn, jouw ‘thuis’-trilling van het licht. Dan leer je anderen, door jouw voorbeeld, hoe ze hun goddelijkheid, hun Licht kunnen herontdekken.

J: Briljant! Dank je wel. Dat vind ik echt leuk. Ik weet niet zeker of het doorkwam zoals ik heb getypt, maar ik heb duidelijk begrepen dat je niet zegt dat we niet opzij worden geslagen, je zegt dat we daar niet hoeven te leven. Voel het en laat het dan los, zegen allen die betrokken zijn bij liefde, medeleven, genezing…

A: Precies! Dat is precies wat we bedoelen. Je wordt geslagen, maar surf op de golf, in plaats van er onderdoor gesleept te worden.

J: Surf je veel?!

A:
We hebben het gezien! Het ziet er wel leuk uit!

J: Ik heb me net gerealiseerd dat je met een humoristische opmerking hebt kunnen eindigen!

A: Wat vreemd!

J: Dank je wel. Liefde en zegeningen van ons allen die jouw woorden lezen.

A:Het is ons een genoegen. We zijn altijd bij jullie allemaal.

Jennifer Crokaert

https://jennifercrokaert.blogspot.com/

vertaling: Martien-wakkeremensen.blogspot.

♥  ♥  ♥

 

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk 
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd. 
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien