Commandant Ashian – Het Zal Ongeëvenaard Zijn

Commandant Ashian – Het Zal Ongeëvenaard Zijn
Geplaatst op 6 September 2019 / door: Suzanne Maresca
door Jennifer Crokaert, 6 september 2019, jennifercrokaert.blogspot.com
Gegroet mijn geliefde broeders en zusters van de Aarde Dimensie, een dimensie die een snelle verandering ondergaat.
Als jullie het op dezelfde manier zouden kunnen zien als wij het zien evolueren, dan zou het bijna lijken alsof jullie tijd zo snel vervliegt als het maken van foto’s, de veranderingen zouden zo snel gaan, zo duidelijk zichtbaar zijn.
Jennifer: Je laat me een beeld van de planeet zien, maar het is alsof ze samendrukt en draait, alsof ze weeën heeft.
A: Ja, dat is precies wat we willen overbrengen. Er is enorme verandering en letterlijke, fysieke beweging. Dit is de laatste fase van het geboorteproces, waarvan velen van jullie zullen weten dat het de pijnlijkste fase van de bevalling is. Het is aan jullie zelf dat jullie geboorte geven.
Ja, Gaia is van en in een andere Dimensie, de 5e, en jullie zijn in real time aan het transformeren en veranderen en evolueren met enorme snelheid. Het gaat nu inderdaad sneller dan we ons hadden voorgesteld.
Ik hoop dat dit nieuws een grote troost zal zijn voor iedereen die zich zo lang, zo sterk heeft staande weten te houden. Jullie die zo veel hebben doorstaan om het licht naar jullie broeders en zusters te brengen, zodat zij deze glorieuze overgang, ascensie, metamorfose met jullie kunnen delen.
Het zal glorieus zijn. Het zal ongeëvenaard zijn, want nog nooit eerder zullen er zo velen in vorm zijn geascendeerd, en zo snel. Echt, jullie hebben allemaal je doctoraat in Spirituele Evolutie verdiend. Jullie zijn ons A Team!
Dus blijf alstublieft het licht aanroepen, om hulp vragen, om alles te accepteren wat binnenin jullie, tussen jullie en anderen, opborrelt…… Accepteer het allemaal.
Besef dat niets dat je nu ziet, of zelfs maar van dit huidige moment, echt is. Het is de uitstorting van de oude, dode geschiedenis; van trillingen die losgelaten moeten worden en die alleen losgelaten kunnen worden als je ze opmerkt en loslaat.
Laat het allemaal los. Er is hier niets dat je hoeft mee te nemen. Binnenin jezelf heb je het allemaal.
Jij bent Allen.
Je hebt onze liefde, onze vriendschap, onze hulp en onze blijvende bewondering.
J: Dank je wel, Ashian.
Vertaling: Martien