Ashian: Wordt Wakker – Elke dag! / Gechanneld door: Jennifer Crokaert

Ashian: Wordt Wakker – Elke dag!

Gechanneld door: Jennifer Crokaert  – 4 maart 2021

Wordt wakker: Elke Dag! Jullie bevinden je in een zeer geladen overgangsfase, waarin uiterst verfijnde vibraties worden ingebed die jullie lichamen, jullie levens en jullie wereld transformeren, van binnenuit. Dus jullie focus moet – in de eerste plaats – aan de binnenkant liggen.

Zie en geef alle gedachten over die je naar beneden halen.

Zie en glimlach om alle gedachten die je opbeuren.

Zo vaak als het haalbaar is: Stop! Word je bewust van jezelf, je ademhaling, je gedachten, je liefde van binnen.

Als je dit doet, trek je de hogere vibraties sterker naar je toe en je aardt ze.

Werkelijk, deze energie is niet nieuw, ze heeft altijd bestaan, maar ze is buiten jullie ervaring geweest, zoals een land dat jullie je niet kunnen voorstellen omdat jullie het niet bezocht hebben. Nu zijn jullie niet alleen maar op bezoek, jullie verhuizen naar huis!

Deze nieuwe energie zal meer verandering teweegbrengen, het zal het leven dramatisch door elkaar schudden, zodat alles wat niet zuiver van hart is, los zal schudden. Het is niet prettig, dat begrijpen we omdat we jullie emoties minutieus in de gaten houden. Maar we zien ook dat de intensiteit van deze ervaring de toewijding van lichtwerkers, van de zuiveren van hart, aanwakkert; het richt jullie liefde, jullie mededogen, jullie vergevingsgezindheid op onvoorstelbare manieren.

Jullie creëren Alchemie. Jullie zijn de Alchemisten. Jullie komen thuis in jullie ware thuis, jullie hogere trillingshuis.

Vele, vele wonderen zullen plaatsvinden – naast het losschudden van alles wat in verval is geraakt – en er is veel om je in deze tijden over te verheugen.

Wees sterk, wees zwak… het maakt niet uit. Merk gewoon de innerlijke stroom op.

Adem! Glimlach een beetje, al is het maar om jezelf beter te voelen – er is niets belangrijkers.

Ashian

jennifercrokaert.com

Vertaling: Martien