Ashian: ‘Word de detective van je grootsheid’ / Door: Jennifer Crokaert

Ashian: ‘Word de detective van je grootsheid’

Door: Jennifer Crokaert – 11 Februari 2021

Ieder van jullie is bovenmate geliefd. Misschien vergeet je het, misschien voel je het niet, misschien ben je door het leven geprogrammeerd om te denken dat liefde niet voor jou is. Niets is verder van de waarheid.

Laat me je er nu aan herinneren, op de vriendelijkste en meest liefdevolle manier die jij je kunt voorstellen, dat je niet alleen bent. Je hebt een team van wezens die voortdurend met je samenwerken, elke dag en elke nacht. Ze zijn hier om je te helpen herinneren – en dan te belichamen – jouw goddelijke schepper zelf.

Ze hebben verschillende rollen: sommigen helpen je in je werk, sommigen helpen je in het ontwaken tot je goddelijke schepper zelf; sommigen geven ingevingen en ideeën over hoe je jouw uitoefening van ouder, kind, partner, vriend, collega kunt verdiepen; en sommigen helpen je in het transformeren van jouw 3D werk in 5D dienstbaarheid.

Deze wezens staan bekend als engelen, als galactische wezens, als versies van jullie hogere zelf, als opgestegen meesters en aspecten van het goddelijke. Hun label doet er niet toe, hun dienst aan jullie wel.

Zoals met alle goddelijke dingen, is minder meer. Hoe minder jouw ego aandringt om te doen, hoe meer overgave. Als jij je overgeeft – elke actie zegenend en uitnodigend tot de hoogste uitkomst – creëer je ruimte voor je scheppende zelf om tevoorschijn te komen en voor je team om je bij te staan.

Hoe minder je klaagt in je gedachten, hoe stiller je geest wordt en – bijna plotseling! – begin je de zachte fluisteringen van je team te horen. Kleine intuïties, intens weten… dit alles is je team dat met je samenwerkt en je steunt.

Voor alles wat je naar beneden haalt, wat overweldigend, teleurstellend of verwarrend aanvoelt: vraag om hulp. Geef het over – bied het aan voor hulp, zegen het obstakel en weet dat een wonderbaarlijk inzicht je geboorterecht is, omdat het je goddelijke essentie is.

Verruim je begrip van jezelf voorbij jouw (fysieke) zelf. Je bent veel groter dan je kunt voorstellen. Je hebt onnoemelijk veel hulp om wonderen te creëren voor jouw hoogste goed, en wat op één lijn ligt met jouw hoogste goed, ligt op één lijn met het hoogste goed van allen.

Word de detective van je grootsheid. Zoek aanwijzingen die je laten zien dat je groter bent dan jouw programmering of zelfs jouw fysieke zelf. Merk elke dag dingen op die verder gaan dan wat je voor mogelijk had gehouden. Ze kunnen klein zijn, maar ze kunnen ook zo groot zijn dat je ze niet eerder hebt opgemerkt.

Begin één voor één nieuwe ideeën op te zetten die je grootsheid ondersteunen, bewijs dat je grootsheid ondersteunt, zodat je op een dag ontwaakt en je jezelf er niet langer van hoeft te overtuigen dat je een goddelijke schepper bent, je weet dat je een goddelijke schepper bent.

Als je de kleine dagelijkse stappen doet, zal jouw team je tegemoet komen; ze zullen je bijstaan met wonderen en aanwijzingen, inzichten en inspiraties, die allemaal gecreëerd zijn om jouw goddelijke scheppingskracht te weerspiegelen.

In ruimtelijkheid wordt jouw goddelijkheid zichtbaar; in ruimtelijkheid krijgt jouw goddelijke scheppende zelf de ruimte om tevoorschijn te komen.

Het creëren van ruimtelijkheid is mogelijk in elk leven, hoe druk je het ook hebt. In het huidige moment komen; de eindeloze gedachtespinsels loslaten; je concentreren op wat je nu aan het doen bent; twijfel, angst en afgunst opgeven en vertrouwen en vrijgevigheid aannemen … dit zijn allemaal manieren om ruimtelijkheid in jouw leven te creëren en jouw goddelijke zelf toe te staan met jou te dansen in jouw dagelijks leven.

Je hebt een team, je hebt een goddelijk schepper zelf. Je bent oneindig geliefd, oneindig geliefd, oneindig geliefd.

Ashian

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
s belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien