Ashian: Wat Wij Willen Dat Jullie Nu Weten

Ashian: Wat Wij Willen Dat Jullie Nu Weten

Gechanneld door: Jennifer Crokaert – 24 september 2021

Jennifer: Hoi, Ashian.  Zoals je misschien weet, is de energie helemaal van slag.  Degenen van ons die het licht vasthouden zijn moe en overbelast, en dat is de vriendelijkste, kortste versie! Wat kun je zeggen om ons verder te helpen?

Ashian: Groeten en zegeningen aan allen die deze boodschap voelen.

Jennifer: Maar waarom zeg je eigenlijk ‘voelen’ en niet lezen?

Ashian: Omdat wanneer jij (of ieder ander kanaal) een boodschap channelt, je een bepaalde vibratie in het bewustzijnsveld trekt.  Hoe hoger die trilling is, hoe groter de resonantie en hoe meer mensen erdoor worden beïnvloed, zelfs als ze de channelling niet hebben gelezen.

Daarom is dankbaar zijn goed, want dankbaarheid verandert de amplitude van de vibratie van de mensheid. Dat is ook de reden waarom we jullie allemaal willen aanmoedigen om vrij te schrijven/spreken/tekenen/ dansen/dagdromen, want in je creativiteit ben je aan het channelen.  Jullie halen inzichten en vibraties naar beneden van hoger dimensionale aspecten van jezelf en het ‘onzichtbare team’ dat met ieder van jullie samenwerkt.

Jennifer: Dat is briljant! Dank je. Nu, ik weet dat je het ‘onzichtbare team’ met veel van onze cliënten hebt besproken, maar ik denk dat het geweldig zou zijn als je dat zou kunnen uitleggen aan degenen die deze blog lezen.

Ashian: Een prachtige suggestie! Veel mensen zijn zich bewust van het concept van een ‘beschermengel’, of een gids die bij je blijft gedurende je leven, ja, gedurende al je levens. Dit is slechts een deel van de waarheid.

Jullie werken allemaal met veel meer dan slechts één wezen. Ieder mens heeft een team dat in grootte kan variëren, maar elf wezens is niet ongewoon voor lichtwerkers. In dat team zitten bijvoorbeeld ongeveer drie leden van het ‘wereldwijde team’: Opgestegen Meesters en Aartsengelen met wie je een speciale band hebt.  Dit kan Mohammed zijn, Jezus, de Goddelijke Moeder, St. Germaine, Krishna, of een ongenoemd aspect van het Goddelijke, evenals alle specifieke Engelen of Aartsengelen met wie je een gevoel van verbondenheid voelt. Zij kennen je, en zij werken bewust met jou en jouw energie.

Ook deel van jouw team is jouw persoonlijke team: dit zijn vaak leden van jouw zielenfamilie, jouw galactische familie, hoger dimensionale aspecten van jezelf en alle andere hoger dimensionale wezens met wie je een specifieke verbinding deelt. Ze helpen je om je talenten te ontwikkelen en om zo trouw mogelijk te blijven aan je levensplan.  Ze ontnemen je nooit je vrije wil, behalve in het geval dat ze je beschermen tegen iets dat niet jouw karmische balans is.

Je ziet, je bent nooit alleen! Zij dringen zich niet op en werken vaak met je samen wanneer je slaapt, dagdroomt, of wanneer jouw geest diep in een andere kwestie is geworteld.

Het mooie hiervan is dat je een veel hechtere band met hen kunt ontwikkelen.  Je kunt ze vragen om je allemaal tegelijk een knuffel te geven om je op te beuren als je je moe of uitgeput voelt.  Je kunt ze vragen je bij te staan in je dag ~ bijvoorbeeld door je te helpen de beste beslissingen te zien met helder inzicht, of om je te helpen je intuïtie te ontwikkelen. De mogelijkheden zijn eindeloos, en de uitnodiging om bewust met hen samen te werken staat voor je open. Geniet van je partnerschap.

Jennifer: Dat is prachtig Ashian, bedankt. Ik denk dat zo velen van ons zich gehavend voelen, moe en bezorgd dat we het niet goed genoeg doen.

Ashian: De angsten en twijfels zijn “gedachte dekens” die zijn gebruikt om de intuïtie van de mensheid en het vermogen om actie te ondernemen te ondermijnen. Hoe meer je je weten volgt ~ zelfs als je niet 100% zeker bent, maar slechts 55% zeker, hoe meer je de vibratie van die “gedachte deken” vernietigt.  Ga er dan voor!

Jennifer: Bedoel je een soort programmering?

Ashian: Het is meer dan dat.  Het is programmering: zoals radio, televisie, memes, apps, liedjes, reclame en gaming…maar het is ook een vervormde lagere vibratie die naar jullie planeet werd ‘gestraald’. Als het slechts een lage vibratie was, zouden velen van jullie in staat zijn geweest om jezelf erboven te verheffen terwijl jullie evolueerden.  Maar door er een vervorming van te maken, slaagden zij erin om het meer “kleverig” te maken.  De vervorming maakte het aanzienlijk moeilijker om er bovenuit te stijgen en om verder te evolueren dan die manier van denken.

Jennifer: Dus zijn we daar nu? Voorbij/overheen?

Ashian: Ja, en het systeem is ontmanteld. Wat er nu gebeurt is als het vervagen van een muziekstuk als het lied eindigt. Het is zwak, en je kunt er gemakkelijk bovenuit stijgen door je te richten op het goede en het positieve.

Jennifer: Wow! Oké, dit gesprek ging niet in de richting die ik dacht dat het zou gaan toen we begonnen, maar ik denk dat we veel hebben besproken! Dank je wel.

Ashian: Wij zijn het die jullie allemaal bedanken voor jullie doorzettingsvermogen en inzet. Onze liefde is altijd bij jullie.

Kanaal: Jennifer Crokaert  ©2021 www.jennifercrokaert.com

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org