Ashian: Opbouw en Vernietiging

Ashian: Opbouw en Vernietiging

Gechanneld door: Jennifer Crokaert – 3 Juli 2021

De periode van het ontbinden van de oude structuren is voor jullie aangebroken. Er zal overal om jullie heen sprake zijn van ontmanteling en ontbinding, zich manifesterend op onverwachte manieren, tijden en mensen.

Vernietiging door haat zal gebeuren, maar dit draagt de energieën van het oude in zich, van angst, van macht/weerstand, van onderdrukking; het is een noodzakelijke dynamiek voor sommigen.

Het is echter krachtiger om door liefde te creëren, om te begrijpen dat de tijd is gekomen voor expansie, en creatie door liefde, door passie en compassie. Dit is het hogere pad doorheen deze vernietigende, de-structurerende, ontmantelende tijden: focus op de heropbouw, de her-conceptualisatie van alles wat het betekent om mens te zijn en op Gaia te reizen op dit scharnierpunt in het tijdsbewustzijn.

Je focus creëert je realiteit, en ook je kracht. Hoewel het besef van de ontmanteling goed is, als je merkt dat het oude je deprimeert, je naar beneden haalt of je vibratie verlaagt, dan zou je gelijk hebben!

Geef het niet jouw kracht. Verplaats je focus in plaats daarvan naar het nieuwe, word je bewust van wat je vandaag kunt doen/zijn om het licht en de liefde te belichamen die de signatuur is van deze planeet en allen op Gaia, terwijl je Ascensie creëert. Het kan zo klein zijn als een daad van vriendelijkheid of zo groot als het vereffenen van alle schulden die jullie nog hebben.

Wat in liefde is verwekt en door liefde is geboren, heeft heilig DNA door zich lopen. De vibratie ervan is inherent hoog, of het nu een wezen is of een organisatie of een creatie van welke aard dan ook.

Lichtwerkers zijn geroepen om moedig te zijn, om gedurfd te zijn in hun ideeën en verbeelding, om te weten dat de zuiverheid van hun intentie steun en wonderen zal creëren om de veranderingen waar zij in geloven tot bloei te brengen.

De vibratie van liefde, harmonie, vrede en verzoening is nu niet meer te stoppen. Alle gedachten, woorden en daden die op deze energie zijn afgestemd, zijn voorbestemd om te slagen en zich te vermenigvuldigen, en iedereen te zegenen die zij aanraken, in de mate van de zuiverheid van hun intentie.

Dus wees moedig, wees gedurfd, wees dapper! Wees de ‘jij’ waarvan je weet dat je die in je diepste hart bent. Nu is het Uw moment.

We zijn bij je en we houden van je.

 

Kanaal: Jennifer Crokaert

Bron

 

 

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org