Ashian: Jullie Zijn Magisch

Ashian: Jullie Zijn Magisch

Gechanneld door: Jennifer Crokeart – 29 Augustus 2021

Als de rups in een vlinder verandert, valt zijn oude lichaam uiteen; als de vlinder uit de pophuid tevoorschijn komt, moet hij zich een weg naar buiten vechten, zodat zijn vleugels sterk genoeg zijn om te vliegen.

Dit is waar jij je bevindt: je bent de oude jij aan het smelten, en je vecht je een weg naar de vrijheid. Dit gevecht is voor de meesten van jullie niet letterlijk, het is symbolisch. Het is het bezitten van jullie waarheid en het definiëren van wat waarheid voor jou is, wat zinvol is in jouw leven. Het is de daad van creatie en eigenaarschap van jouw creatie.

Jullie goddelijke kracht is voor jullie verborgen geweest: jullie zijn magisch. Jullie zijn machtige scheppers, die tot veel meer in staat zijn dan jullie beseffen, zelfs nu. Jullie zijn zo machtig dat het millennia heeft geduurd om jullie ervan te overtuigen dat jullie machteloos zijn. Die tijd is voorbij.

Waarom denk je dat er nu zoveel manifestatie cursussen zijn voor gezondheid, rijkdom en geluk? Dat is omdat de beperkende matrix aan het oplossen is en steeds meer mensen hun aangeboren kracht om te creëren hebben vrijgemaakt en dit geheim met anderen wilden delen.

Jullie kracht om te creëren gaat niet over het manifesteren van een snelle auto en een groot huis. Jullie kracht gaat veel dieper dan fysieke objecten.

Jullie kracht is om de hemel op aarde te creëren, om te leven als volledig creatieve goddelijke wezens, in volledige afstemming met goddelijke wetten en perfectie. Het is niets minder dan toegeven dat je goddelijk bent, dat je God bent.

Hoewel dat voor sommigen een enorme stap is, is dat voor degenen die het pad van verlichting hebben bewandeld, een natuurlijke waarheid die een gevoel van volmaaktheid in jullie harten teweegbrengt. Wat is volmaaktheid?

Volmaaktheid wordt niet gevonden in perfectie, het is het van nature waarderen van de ‘is-heid’ van wat is: gewoon zoals het is.

Perfectie wordt niet gevonden in bezittingen, het wordt gevonden door te leven in harmonie met je hart.

Perfectie kun jij creëren in dit huidige moment, wanneer je uit je verstand en je gedachten in je hart stapt. Je hart is de poort naar je goddelijke essentie, je perfectie, je magische kracht.

Door de poort van het hart gaan is eenvoudig, maar het vereist toewijding, een zacht geduld met jezelf om steeds naar je hart terug te keren. Jouw goddelijke hart is je kompas in het leven. Wanneer je jezelf toestaat om je angst te verlaten en je goddelijke essentie van liefde te volgen – dat wat je vreugde, vrede en vrijheid geeft – volg je jouw persoonlijke ‘ware noorden’.

Het ware noorden is een magnetische uitlijning, het is het punt waar de stroom van universele energie – goddelijke liefde – die Gaia binnengaat. Die energie voedt haar en allen die op en in haar verblijven. Als je aanboort wat jouw leven vreugde, vrede en vrijheid laat voelen, benut je de kracht van jouw ware noorden.

Je zult merken dat het niet bezittingen, rijkdom of posities zijn die je vreugde, vrede en vrijheid laten voelen. Dit zijn 3D vervormingen, ego-gedreven uitdrukkingen van vrijheid en vreugde. Op een dieper niveau zul je ontdekt hebben dat het zelfexpressie, creativiteit, communiceren met het goddelijke (door meditatie, natuur, kunst, beweging of op welke andere manier dan ook), het koesteren van relaties en het delen van jouw passie met anderen (wat dienstbaarheid is) die een rijk en vervullend leven creëren.

Jullie zijn magisch. Jullie wordt gevraagd om nu je magische leven te creëren; om de momenten van vreugde in je leven van vandaag op te merken en deze momenten in je hart te koesteren, zodat je elke dag meer magie kunt creëren – en opmerken welke magie je hebt gecreëerd – in jouw dagelijkse leven.

De magie wordt je niet gegeven; net als de vlinder moet je zelf jou bevrijding uit de pop bewerkstelligen, dan kan jouw magie nooit meer van je afgenomen worden. Als je ervoor gevochten hebt, als je het gecreëerd hebt, dan bezit je het: jij bent jouw magie en jouw leven weerspiegelt de magische kracht van jouw goddelijke essentie.

Ashian

 

Kanaal: Jennifer Crokeart

 

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org