Ashian: Innerlijke Beknelling

 

Ashian: Innerlijke Beknelling

Gechanneld door: Jennifer Crokaert – 10 Mei 2023

Ashian: Groeten aan allen die resoneren met deze woorden.

Jennifer: Inderdaad…

Ashian: We voelen dat u niet onder de indruk bent…!

Jennifer: Dat kun je wel zeggen. Ik wil niet… oh verdorie! Wat is er in vredesnaam aan de hand met de energieën? Ik dacht dat het makkelijker zou worden na de innerlijke dood, zoals u het zo mooi noemde.

Dat is niet zo. Het is moeilijker. Het is alsof onze zielekern wordt samengeperst in een lange, langdurige innerlijke dood. Dat geldt natuurlijk niet voor iedereen. Ik spreek alleen voor de mensen die worstelen zoals ik.

Ashian: Zegeningen voor jullie lieverds. Neem een moment om adem te halen. Je bent niet alleen, noch ben je verdwaald, noch heb je een verkeerde afslag genomen of een fout gemaakt.

Dit is inderdaad een ‘Innerlijke beknelling‘. Degenen onder jullie die vorige week de innerlijke dood hebben ervaren, gaan nu door jullie metamorfoseperiode. Zoals velen van jullie weten, is je DNA verbonden met je Akasha kronieken: elk leven is gecodeerd in je DNA, zodat je je ‘getrokken’ voelt om in elk leven je karmische en dharmische paden te leven. Het is je DNA dat je leidt en de mentale, emotionele en fysieke sjablonen creëert die je leven structureren.

Degenen onder jullie die stierven aan het karmische wiel waar jullie aan begonnen, als sterrenzaden en lichtwerkers, ervaren nu het effect en de invloed van het feit dat jullie DNA wordt gezuiverd van alle oude informatie. Jullie karma is tot een oplossing gekomen, dus balans is ervaren en het ‘grootboek’ is als het ware op nul gezet. Je kunt niet langer doorgaan met de oude sjablonen en structuren, omdat ze niet de waarheid over jou weerspiegelen.

Je wordt op elk niveau bijgepraat.

Dat is niet zomaar een spiritueel proces. Het is mentaal, emotioneel en fysiek. Je ervaart dit, nietwaar?

Jennifer: Eigenlijk wel. Ik heb momenteel veel veranderingen op alle niveaus. Dus misschien heb je wel gelijk.

Ashian: Dat zouden we kunnen zijn!

Jennifer: Grappige man!

Ashian: We proberen het! Humor is belangrijk. Het creëert gemak waar onhandigheid en ongemak is. Onderschat niet de kracht van lachen in welke vorm dan ook.

Om terug te keren naar ons – mogelijk juiste! – punt, sterrenzaden en lichtwerkers stijgen enorm. Jullie stappen nieuwe levens binnen. Voor velen van jullie zullen er de komende 3 – 6 maanden grote veranderingen plaatsvinden op het gebied van werk, thuis, gezin, relaties.

Je kunt niet naar een hoger niveau getild worden en verwachten dat alles hetzelfde blijft. Sommige elementen zullen in jullie leven blijven, andere aspecten van jullie leven moeten worden achtergelaten omdat ze niet volledig in overeenstemming zijn met jullie waarheid, jullie essentie, jullie missie, jullie vibratie.

Sterker nog, je weet al veel van wat niet bij je past. Je hebt de duwtjes van Spirit gehoord en gevoeld, de dagdromen en ideeën, de ‘wat-als’… dat zijn jouw tekenen.

Waar je vrij en open bent om deze impulsen te volgen, ervaar je stroming. Waar je niet bent, waar je weerstand biedt, zal de energie je uit de aspecten van je leven werpen die niet langer in overeenstemming zijn met je resonantie.

Jennifer: Geweldig. Ik bedoel, ik ben er helemaal voor om het leven als een groot avontuur te zien in plaats van een gestage achteruitgang naar ouderdom en dood (oeps, dat is een beetje somber, sorry). We zijn echter geen eilanden. We hebben gezinnen, verantwoordelijkheden … velen van ons kunnen niet zomaar aan de slag, in welk aspect van het leven dan ook. Wat zegt het je in jouw oneindige wijsheid?

Ashian: Je bent vurig vandaag!

Jennifer: Misschien wel! Ik wil niet onbeleefd zijn, maar ik ben niet de enige die hier onderhandelt over moeilijke veranderingen, met mensen die niet willen veranderen.

Ashian: Dat is misschien wel jouw beste indicatie van een vereiste wijziging. Het volgende jaar komen we niet door zonder ingrijpende veranderingen.

Degene die zich verzetten zullen het op alle niveaus veel moeilijker hebben. Degenen onder jullie die verlangen naar de stroom zijn de regenbuien; je modelleert de beweging van verandering. Elke gemeenschap, elk gezin, heeft regenbuien, mensen die altijd het minder bewandelde pad hebben bewandeld; dat zal nooit meer uitgesproken zijn dan in het komende jaar.

Wat we zouden willen voorstellen om je comfort te vergroten, is om de tijd te nemen om je echt af te stemmen op je innerlijke stilte en de Waarheid te laten opborrelen. Merk op welke dromen komen, beelden… woorden… liedregels… gedichten… kleuren… gevoelens… die van binnenuit opkomen.

Neem dan de tijd om bij deze inzichten te gaan zitten, deze collage van je Hogere Zelf. Sta jezelf toe om dieper in de essentie van elk stukje innerlijke waarheid te voelen. Vraag om synchroniciteit, om tekens en symbolen om je te verzekeren van de waarheid die je in je hart al kent. Je kent je pad.

Vraag dan hulp bij het doorvoeren van deze veranderingen: spreek eerst met degenen die je vertrouwt. Degenen die bang zijn, zullen de status quo adviseren, maar dat is niet jouw weg. Jouw pad lost de status quo op.

Vertrouw erop dat je op alle mogelijke manieren geleid en beschermd wordt.

Jennifer: Ik zal het proberen.

Ashian: Ascenderen naar kristallijne lichamen, van 3D naar 5D, is niet gemakkelijk. Er is nooit gezegd dat het gemakkelijk zou zijn. Maar als je nu hier bent, dan heb je dit. Vertrouw erop dat de barensweeën van je geboorte in het Aquariustijdperk niet al te lang meer zullen duren.

Jennifer: Dank je. Ik hou je op de hoogte!

Ashian: We kijken er naar uit. We zijn hier om jullie allemaal van dienst te zijn.

Kanaal: Jennifer Crokaert

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org