Ashian: Inkrimping en Uitbreiding

Ashian: Inkrimping en Uitbreiding

Gechanneld door: Jennifer Crokaert – 3 februari 2023

 

Ashian: Groeten en zegeningen aan allen die resoneren met deze boodschap.

Jennifer: Ook hallo! Ik hoop dat je het niet erg vindt, maar ik riep je op omdat ik me afvroeg of je kon spreken over het onderwerp van uitbreiding en inkrimping.

Ashian: Het is ons altijd een genoegen om het begrip van spirituele waarheid te ondersteunen.

Jullie zijn geboren en getogen in een matrix van inkrimping. Inkrimping is angst, stress, bezorgdheid, terreur, spijt… Om de matrix op zijn plaats te houden, ben je gevoed met een streng dieet van onwaardigheid, mislukking, zelfverloochening, valse beloften en zelfs zogenaamde manifestatietrucs. Alles wat je doet twijfelen aan jezelf of je een greintje minder doet voelen dan een stralende vonk van Goddelijke Liefde, maakt deel uit van de 3D-matrix.

Inkrimping is brandstof van de 3D-matrix.

Jullie, de houders van licht en liefde, bewegen je uit de 3D-matrix. Elke keer dat je een innerlijke wond heelt, elke keer dat je je fouten met mededogen aanvaardt, elke keer dat je ervoor kiest mild te zijn voor jezelf (voor jou moeilijker dan mild te zijn voor anderen), hol je de 3D-matrix uit en bouw je de 5D-matrix op.

Angstig en bevreesd zijn is niet jullie natuurlijke staat: jullie zijn getraind in deze manier van zijn.

De 3D wordt dagelijks op miljoenen kleine manieren versterkt, van interacties met anderen die 3D-geoefend zijn (bijna iedereen op Gaia) tot de instellingen die je leven regelen: de medische instelling, de juridische instelling, de onderwijsinstelling, de eet- en drinkinstelling, de religieuze instelling, de media en de sociale media-instelling. Je zult merken dat we niet eens de overheidsinstellingen of de financiële instellingen hebben genoemd, want die worden gesteund door alle andere instellingen. Zolang je angstig en beperkt was, voedde je de 3D.

Wanneer je kiest voor vertrouwen boven angst, vrede boven stress, geduld boven onbeschoftheid, adem boven ademloosheid, hol je de vervorming uit en blaas je leven in de Waarheid.

Je creëert de 5D-matrix terwijl je de 3D-matrix afbrokkelt.

Uitbreiding is de brandstof van de 5D matrix.

Uitbreiding, vrede, vreugde, liefde, vertrouwen: deze emoties zijn je natuurlijke staat. Dit is je Ware Natuur. Je hoeft jezelf niet te trainen uit de 3D emoties, want ’training’ is een 3D begrip op zich, noch hoef je te ‘werken’ aan het loslaten ervan.

Het opgraven van je 5D zelf gebeurt langzaam en geduldig, door vriendelijkheid, mededogen en zachtheid naar jezelf te brengen telkens wanneer je angst, bezorgdheid, stress, woede, wrok, jaloezie tegenkomt…

Er zijn veel therapieën die helpen, en ze zijn zeer nuttig. Je moet gezien worden, en daarmee bedoelen we niet uiterlijk gezien worden, zoals op sociale media, dat is de negatieve vertekening van het zien, die zich richt op het oppervlakkige.

Gezien worden betekent gezien worden. Gezien worden betekent dat liefdevolle ogen je aanschouwen in je momenten van pijn en je momenten van glorie. Gezien worden erkent je, eert je, de persoon die je bent achter het masker….

Je reis door dit leven kan worden gezien als een dans tussen inkrimping en uitbreiding. Wanneer je je beweegt in angst, stress en bezorgdheid, krimp je; waar je je beweegt in vriendelijkheid, geduld, tolerantie en mededogen, breid je je ziel uit. Je creëert de 5D matrix.

Jennfer: Dat is briljant, dank je. Ik wilde toevoegen wat ik heb opgemerkt: als ik door mijn eigen knopen en knelpunten heen werk, merk ik dat ik op sommige gebieden van mijn leven meer liefde en mededogen kan uitoefenen dan op andere. Het opgraven van onze goddelijke essentie is geen lineair proces.

Ashian: Je hebt gelijk, je kunt op één gebied veel werk verzetten, en het duurt even voordat dat liefdevolle zelf de sterkere stem van binnen wordt. Op een dag zul je merken dat je kalm bent in een situatie die je voorheen in samentrekking katapulteerde. Dan zul je merken dat uitbreidingen van zelfliefde op één gebied zich na verloop van tijd uitbreiden naar andere gebieden van je leven.

Jennifer: Yup! Dat is precies mijn ervaring. Het is fijn om te weten dat uitbreidingen op één gebied naar andere gebieden van ons leven stromen.

Ashian: Eén inzicht heelt, het laat een oude energie van angst los, maar het heelt niet alleen dat ene gebied van je leven; het stroomt door elke onware vervorming die je als ‘waarheid’ vasthoudt en verzacht ze, zodat uiteindelijk de hele façade van ‘wie je dacht dat je zou moeten zijn’ oplost, en de stralende waarheid van wie je bent tevoorschijn komt.

Jouw genezing bevrijdt je om jezelf te zijn, en het bevrijdt ook de mensheid van de 3D-matrix.

Jennifer: Kwantumverstrengeling: Verander één ding en je verandert alles!

Ashian: Precies. Jullie lichtwerkers en liefdeshouders bewijzen een verbazingwekkende dienst, en zeer spoedig zullen jullie deze energie door elk deel van jullie leven zien stijgen; als een feniks, opnieuw geboren uit de as van een schijnbare mislukking.

Copyright © 2023 Jennifer Crokaert www.jennifercrokaert.com YouTube

Vertaling: wakkeremensen.org