Ashian: “Hou Het Simpel Nu”

Ashian: “Hou Het Simpel Nu”

10 januari 2021 door Jennifer Crokaert

Mijn geliefde broeders en zusters, ik ben hier met een belangrijke boodschap: Hou het simpel.

Ja, er is veel in jullie wereld dat verwarrend en zelfs overweldigend is; het is alsof jullie in een snelkookpan zitten en de druk steeds hoger wordt, en dat zal nog wel even duren.

Mijn rol hier is niet om jullie te vertellen wat er komt, maar om jullie te voorzien van hulpmiddelen om Emotioneel Meesterschap te ontwikkelen tijdens jullie Ascensie.

Jullie emoties vormen de frontlinie van deze schijnbare oorlog tussen het licht en de schaduw. Het zijn jullie emoties van licht ~ liefde, vergeving, geduld, mededogen, vrede, vreugde, creativiteit ~ waar de overwinning wordt gevonden.

Dit is een belangrijk punt, de oorlog is al gewonnen. Het resultaat is een gegeven…het enige resultaat is een overwinning voor het licht. Jullie moeten echter wel door het proces van het creëren van die overwinning heen lopen. Jullie hart is de frontlinie. Jullie emoties zijn jullie rol in het manifesteren van deze overwinning.

Door jullie te richten op vriendelijkheid, geduld, liefde, mededogen, vergevingsgezindheid en de ontelbare kwaliteiten van het licht, creëren jullie een gemakkelijkere doorgang door deze onrust, verkorten jullie de tijd van verwarring en brengen jullie in jullie tijdlijn het einde van dit hoofdstuk naar voren.

Jullie zijn de sterkste onder de sterken. De grootste geliefden in het multiversum! Het was bekend hoe moeilijk deze missie zou zijn, dus werd ze alleen toevertrouwd aan hen die werkelijk in het heilige innerlijke heiligdom van het hart waren aangekomen. Als je hier bent, is dat omdat je gelijk staat aan deze heilige onderneming.

Jullie zijn klaar. Jullie hebben al gewonnen. Jullie hoeven alleen maar naar de overwinning toe te lopen door de kwaliteiten van de liefde in jullie huidige moment uit te drukken.

Dus, laten we Nu onze aandacht richten op Simpelheid. Als jullie je aandacht in je nu-moment brengen, worden jullie gefocust en productief. Jullie laten alle tijdlijnen instorten in je punt van macht, jouw Nu-moment. In jouw nu-moment, is het eenvoudig… ben jij liefde?

Breng jouw liefde in deze taak? Naar dit nu-moment? Neem je de schaduwemoties van angst, stress, angst, roddels, jaloezie, kritiek, stelen, bedriegen, bedrog mee…? Dit is een lange lijst.

Door je te richten op je nu-moment creëer je eenvoud en helderheid in je leven, waardoor je kunt kiezen om het licht van binnenuit uit te drukken. Ja, het is moeilijk. Maar je kunt nog steeds glimlachen. Ja, het is pijnlijk, maar je kunt nog steeds kiezen om aardig te zijn. Het zit in je. Je hebt die kracht om diep te gaan en te putten uit de oneindige reserves van het hart.

Als je verdwaald raakt in het ‘nieuws’ van de media, de constante updates van social media, de verwondering en de zorgen over wat er daarna gaat gebeuren, ben je je eenvoud en je huidige focus kwijt; je bent in een ‘niemandsland’ van angst, speculatie en angst afgedwaald.

Met of zonder je zorgen, is deze overwinning verzekerd. Zonder je zorgen, is het nog sneller verzekerd.

Mijn geliefden, jullie meesterschap wordt bereikt in jullie nu-moment en in jullie duidelijke focus op het uitdrukken van de liefde in wat jullie Nu doen.

Bron

Vertaling: Martien