Ashian – Hoe in 5D te stromen / door: Jennifer Crokaert

AshianHoe in 5D te stromen

Gechanneld door: Jennifer Crokaert – 19 maart 2021

Jennifer: Ashian, hoe verankeren we de 5e Dimensie? Is het de bedoeling dat we voelen dat de zwaarte en pijn worden losgelaten of dat we ons richten op hogere gevoelsstaten van zijn?

Ashian: Goedemiddag Jennifer! Wij danken je voor jouw vraag, er is veel tegenstrijdige informatie in omloop, en wij zouden zeggen dat al het bovenstaande juist is.

Het eerste wat we zouden willen zeggen is, stop met zo hard te proberen. Proberen is inspanning en moeite is 3D; stroming is 5D. Je kunt geen 5D leven creëren vanuit 3D substantie. Dit is een proces, net als alle andere aspecten van het leven.

Jennifer: Geweldig! Dus hoe doen we het? Hoe vloeien we van 3D naar 5D?

Ashian: Eerst moet je op de boot stappen, en de boot is bewust bewustzijn. Als je door je routine dag gaat, je routine dingen doet op de routinematige manier, is de kans groot dat je je bewuste geest hebt uitgeschakeld; je gebruikt je voorgeprogrammeerde ‘robot’-geest. Je slaapt, je bent niet bewust.

De 5e dimensie gaat over creatief bewustzijn, dus bewust worden is de eerste en grootste sprong – misschien wel de grootste sprong die je moet maken – naar de 5e dimensie.

Zodra je bewust wordt, breng je al je creatieve en Goddelijke energie in je huidige moment. In het huidige moment ga je het transcendente moment binnen. Je kunt het transcendente gisteren niet binnengaan; je kunt het transcendente morgen niet binnengaan. Het huidige moment is het moment van kracht, het moment van hefboomwerking, het moment van transformatie.

Nu je Aanwezig bent, merk op hoe je je voelt. Ben je verdoofd? Of voel je je zwaar of depressief? Voel je je vrij? Licht? Nu breng je je electro-magnetisch wezen in je Aanwezigheid. Je creëert samenhang.

Er zit veel kracht in samenhang. Het laat de pijn die je misschien aan het opruimen bent sneller voorbijgaan, vooral wanneer je het ziet en zegent. Je kunt er tegen zeggen: ‘Ik zegen je, ik laat je los voor je hoogste bestemming’, en het zal overgaan.

Onbewust dezelfde woorden zeggen is niet krachtig, het is een paradox, als je het zegent om ‘ervan af te komen’, werkt dat niet; het zegenen moet in resonantie zijn met je hartenergie van mededogen: bewuste aanwezigheid is de sleutel. Loslaten met liefde en mededogen is krachtig en versnelt het proces.

Jennifer: Sommigen zeggen dat we niet moeten proberen onze gevoelens te verheffen, om goede gevoelens te ‘creëren’, ze zeggen dat we ons moeten concentreren op waar we zijn.

Ashian: Wij zouden dit willen nuanceren. Als je pijn hebt, als je bijvoorbeeld depressief en verdrietig bent, breng dan je mededogen naar die pijn, zegen het en sta toe dat het door je heen beweegt. Misschien kun je het dansen, of het uitschrijven. Het zal gaan, en later kan er meer komen, maar zoek niet naar meer om te zegenen en los te laten. Blijf in je stroom in dat nu-moment.

Bij andere gelegenheden, wanneer je je afstemt op jouw Aanwezigheid, jouw bewustzijn, kun je je realiseren dat je ‘gevoelloos’ bent omdat je in slaap bent gevallen in je routine terwijl je door de bewegingen gaat: we nodigen je uit om bewust en nieuwsgierig te worden. Nodig een diepere ervaring van aanwezigheid uit om naar voren te stappen, en dat zal je in beter voelende staten van zijn brengen.

Jouw gedachten kunnen je emoties naar hogere staten brengen of, door je emotionele ervaring van iets wonderlijk verheffends te herscheppen, kunnen je emoties je gedachten daar brengen!

De sleutel is niet om te forceren, om inspanning te leveren, want inspanning creëert weerstand. Het punt is om dieper in de stroom te komen. Van binnen naar buiten, van je hart en geest naar je lichaam en acties, van je persoon naar andere mensen.

De reis naar 5D wordt ondernomen van binnen naar buiten, en het is een stroom van genade.

Ashian

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien