Ashian: Hoe Activeer Je Jouw Portaal?

Ashian: Hoe Activeer Je Jouw Portaal?

Gechanneld door: Jennifer Crokaert – 21 Juli 2021

Jennifer: Hallo!  Ik heb een vraag over een gedachte die onlangs in mijn hoofd is ‘geland’: ‘Je bent een portaal’.  Ik heb het gevoel dat ik intuïtief weet wat je bedoelt, maar zou je er alsjeblieft meer over kunnen zeggen?

Ashian: Gegroet! Het is wonderbaarlijk om met jullie allen in deze discussie te zijn. Ja, je hebt gelijk als je zegt dat deze gedachte in je hoofd is ‘geland’… of misschien is hij gegroeid?

Jennifer: Dat is heel goed mogelijk, want ik heb zitten denken dat we de potentie van ons licht, onze meditaties, onze acties, kunnen uitbreiden door ze te zien afstemmen op het lichtraster, waardoor we onze kracht toevoegen aan het lichtraster en bijna kwantum tractie krijgen, voor alles wat we doen door bewuste afstemming met het licht en met het collectief.

Ashian: Dat is helemaal juist, en toch gaat het maar tot zover.  Dat is het uitbreiden van de potentie, de resonantie op collectief niveau, maar het creëert ook een persoonlijk effect.

Wanneer je in een staat bent van voortdurend je gedachten, woorden en daden te wijden aan het collectief, aan de ascensie-energie, begint je vibratie hoger en hoger te worden, zodat je een portaal in jezelf creëert.

Jennifer: Zal ik erin vallen?!

Ashian: Nee!  Zie het zo, een portaal is een hogere vibrationele vortex; het is een nu-moment van veel hogere afstemming dan gebruikelijk is in een gegeven ruimte-tijd moment, het is een verbinding met een hogere vibratie die door ruimte en tijd wordt getrokken naar een specifiek nu-moment, in dit geval, binnenin jou in dat nu-moment.

Jennifer: Ja, dat klinkt logisch… Het voelt als een luchtbel of een expansie van liefde en energie door mijn borstkas.

Ashian: Je beschrijft het goed, als een bel die zich verbindt met een andere, hogere uitdrukking van energie.  Zoals zal altijd zoals vinden, hoog vibrerende energie zal hoog vibrerende energie naar zich toe trekken, zelfs als het lijkt dat het op dat moment niet aanwezig is.

Kun je zien hoe je nu als een portaal fungeert?

Jennifer: Ja.  Ik wilde even met je checken, ik heb gemerkt dat soms in het verleden, het gevoel van vreugde, verwachting, liefde en verbondenheid – vooral in het vroege ochtend zonlicht – soms een soortgelijke ervaring creëert?

Ashian: Dat doet het.  Er zijn vele manieren, maar wat er gebeurt is dat een hoge vibratie een soortgelijke hoge vibratie aantrekt, die afkomstig is van een ruimte-tijd buiten jouw nu-moment.  Dit is de reden waarom we het steeds maar weer hebben over liefde en vreugde voelen, over je gelukzaligheid volgen, over jezelf zien als goddelijke wezens die een goddelijke missie ondernemen.  Dit zijn allemaal wegen naar het creëren van de interne 5D vortex, het 5D portaal in jezelf.

Naarmate meer en meer van jullie in staat zijn je energie op deze hoogte uit te breiden, en je ervaring langer vast te houden, veranker je de 5D op jullie planeet, en kom je dichter bij het omslagpunt.

Jennifer: Oh… het omslagpunt… Daar hebben we al veel over gehoord: 10% van de bevolking, 60% lichtquotiënt voor de bevolking als geheel…

Ashian: Er zijn veel omslagpunten!  Naarmate jullie lichtniveau stijgt, raken jullie nieuwe energetische ‘bakens’, die dan nieuwe acties in jullie tijdlijnen uitlokken, bijna als een gradatie, waar elke baksteen of kantelpunt jullie naar een hoger trillingsenergetisch niveau brengt, een hogere tijdlijn.  Het is alsof je afstudeert van de ene klas om over te gaan naar de volgende en de volgende.  Elke nieuwe tijdlijn is sneller en – geloof het of niet – vloeiender dan de tijdlijn waar je van afgestudeerd bent.

Jennifer: Zijn jullie daar zeker van?!

Ashian: Dat zijn we zeker!  Je weet niet wat je achter je hebt gelaten, en dat is echt ten goede.  Concentreer je energie op het nu-moment, op het uitbreiden van de liefde van binnen, op het wijden van die liefde aan het collectief… dat is lichtdienst.

Jennifer: Dank je wel.

Ashian: Het is ons altijd een genoegen om bij jullie allemaal te zijn.  Wij zijn altijd bij jullie allemaal, doe gewoon een beroep op ons om ons dichter bij jullie te voelen.

Jennifer: Dank je, ik weet dat zo velen van ons moe zijn en velen eenzaam, het is goed om te voelen dat jullie dichtbij zijn en ons steunen.

Ashian: Wij zijn zo dichtbij als jouw adem, als je ons aanroept.

Jennifer: Bedankt Ashian.

 

 

Kanaal: Jennifer Crokaert

 

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org