Ashian: Het opvoeden van jullie Hogere Dimensionale Kinderen / Gechanneld door: Jennifer Crokaert

Ashian: Het opvoeden van jullie Hogere Dimensionale Kinderen

Gechanneld door: Jennifer Crokaert – 26 Maart 2021

Jennifer: Ik weet dat ik niet de enige moeder ben die zich zorgen maakt over hoe haar kinderen omgaan met de situatie. Welk advies kunt u ons geven?

Ashian: Goedemorgen, lieve zusters en broeders, en aan allen die deze woorden voelen. We zijn blij dat we de kans krijgen om deze vaak over het hoofd geziene vraag aan de orde te stellen.

Laten we beginnen met een opbeurend antwoord: jullie kinderen maken het goed, ze zijn hier gekomen voor een veel groter doel. Dat gezegd hebbende…

Elke verzorger van jonge mensen zal gemerkt hebben dat ze worstelen met deze periode, maar hun worsteling is het tegenovergestelde van de jouwe. Jij probeert de schaduw op te ruimen en je aan het licht aan te passen, zij zijn van het licht en proberen met de schaduw om te gaan.

Een enorm deel van de kinderen die op dit moment op jullie planeet zijn geïncarneerd, zijn hier in dienst, niet om hun karma op te ruimen. Zij zijn uit het licht gekomen en zij zijn toegerust om de wereld in de opgestegen energieën te leiden. Zij zijn voorbereid en afgestemd op de toekomstige energieën – niet de huidige energieën.

Voor de jongeren worden de structuren van jullie planeet ervaren als bindend … als gewikkeld in stalen verbanden die hen verstikken, als levende mummies uit het oude Egypte.

Stel je een reusachtige mechanische machine voor, bestuurd met radertjes, wielen en hefbomen – dat is symbolisch voor de structuren van jullie huidige wereld; de jongeren kwamen uitgerust om te werken met lichttechnologie, om kristallijne lichamen te hebben, om telepathisch te communiceren. Jullie huidige structuren – onderwijs, media, entertainment, sociale media, regering, gezondheidszorg, sociale zorg, rechtssystemen, politiek, financiën, al jullie systemen – zijn barbaars voor hen, omdat ze zo ongeschikt zijn voor hun doel, zo onaangepast aan het hogere bewustzijn.

Als gevolg daarvan zullen velen van jullie gemerkt hebben dat jullie jonge mensen zich verward, verstijfd, boos zonder oorzaak voelen (terwijl de oorzaak eigenlijk Alles is), niet in staat zijn de wereld te begrijpen, vervreemd, uitgeschakeld en afgesloten, verloren in virtuele werelden online, hypergevoelig, gedesassocieerd, hopeloos en zonder visie.

Dit alles is het resultaat van overweldiging door de energieën van de huidige wereld, gecombineerd met chemische overweldiging.

Door zich los te maken, proberen zij cocons om zich heen te bouwen om veilig te blijven en de pijn van het mens-zijn te ‘verdoven’.

Jennifer: En jij zegt dat ze in orde zijn?

Ashian: Ja. Hoewel het belangrijk is om te begrijpen dat alles één is, kan het nuttig zijn om de 3D/4D ervaring en de 5D ervaring te scheiden. Zij zijn 5D afgestemd, zij zijn 5D klaar.

Toch moeten zij deze 3D/4D periode ‘doorkomen’ en dat is waar de verbinding voor hen wordt verbroken, ook al hebben zij hiermee ingestemd in hun zielscontract en zijn zij, net als jullie, de sterksten onder de sterken. In deze energieën zijn is uitdagender dan de meesten voorspelden, maar dit zijn moedige en sterke zielen; zij kunnen dit en zij doen dit.

Dit alles gezegd hebbende, zijn er enkele stappen die jullie kunnen nemen om jullie jongeren bij te staan:

Valideer hun gevoelens. Het is belangrijk om hun gedrag niet als een ‘probleem’ te zien, maar om hun gedrag te begrijpen als een gevolg van de huidige afbrokkelende cultuur, een symptoom van de huidige energieën. Dit haalt je onmiddellijk weg deel te zijn van het probleem (omdat je hen als een probleem ziet); dit brengt je in afstemming met hen omdat je hen niet nog een reeks zware energie stuurt waartegen ze zich moeten beschermen. Het valideren van hun verwarring en overweldiging – zelfs als je het niet begrijpt – is belangrijk. Zij zullen de oprechtheid hiervan voelen als een afstemming van energieën. Jouw empathie alleen al kan een diepgaand effect hebben.

Als ze praten, luister dan ook. Luister vanuit je hart, niet je multi-tasking hoofd. Luister om te begrijpen, niet om op te lossen. Dit zal hen meer moed geven om hun verwarring en hun diepere kennis te onderzoeken. Misschien praten ze niet met jou, het kan een vriend, een geliefde of een professional zijn. Ruimte om gehoord te worden is belangrijk.

Moedig creativiteit en vriendschap aan en ondersteun ze.

Stimuleer het drinken van water waar mogelijk.

Moedig schermvrije tijd aan – tijd in de natuur is uiterst rustgevend, net als planten (zelfs een bloembak of potplanten), huisdieren en vrij ademen. Hun immuunsysteem is robuuster, maar ze zijn ook kwetsbaarder en gedijen beter als hun voeding voedzaam is.

Elk wezen is uniek, en jullie jonge mensen zullen floreren als de energieën op jullie planeet lichter worden, en de systemen evolueren in afstemming met hen.

Vertrouw hen. Zij zijn de oplossing, zij zijn niet het probleem.

Jennifer: Dank u.

Ashian: Het is ons altijd een genoegen jullie te dienen, de heldere zielen die hun stralende licht over Gaia laten schijnen.

(c) 2021 Jennifer Crokaert http://www.jennifercrokaert.com

Vertaling: Martien