Ashian: Het Goddelijke Plan In Je Opmerken

 

Ashian: Het Goddelijke Plan In Je Opmerken

Gechanneld door: Jennifer Crokaert ~ 25 april 2023

Jennifer: Hallo?

Ashian: Gegroet dierbaar hart, zegeningen voor jou en allen die resoneren met deze woorden. We zijn dolblij om weer van u te horen.

Jennifer: ehm… ja. Lastige tijden voor mij. Sorry.

Ashian: Je hoeft je niet te verontschuldigen. Waarom spijt hebben? Waarom je slecht voelen omdat de energieën en gebeurtenissen in je leven snel gaan en – alle bewijzen van het tegendeel misschien – hun oplossing vinden? Dit zijn de eindtijden. Karma wordt vereffend. Oplossingen worden gevonden. Mensen gaan naar hun vibe en stam, ze lossen hun innerlijke conflicten, pijn en verwondingen op.

Ieder van jullie is een gouden draad in het goddelijke tapijt dat de menselijke opstijging op Gaia is.

Er zijn ongekende energieën van helderheid en zuivering die jullie vlak zuiveren. Het licht is nog nooit zo groot geweest, dus is het logisch dat er nog nooit zoveel duisternis is geweest. Als je de gordijnen nooit zou openen, zou je het stof en vuil niet zien: open de gordijnen, rol de jaloezieën op en ontdek het vuil, de rommel en de duisternis die voorheen onzichtbaar waren. En zo is het ook voor de mensheid…

Jullie komen door een zuiverings- en wedergeboorte fase die al tienduizenden jaren in de maak is, natuurlijk zal het een uitdaging zijn. Heb moed in de donkerste uren, ook dit gaat voorbij.

Niets is toevallig. Er is alleen Goddelijk ontwerp en timing. Niets is toevallig.

J: Dus, wat zegt u tegen iedereen die worstelt met de effecten en gevolgen van deze … zuivering?

A: Laat los. Laat de energie van de situatie stromen. Vertrouw erop dat de rivier van energie die door je leven stroomt zijn weg zal vinden en dat er een oplossing zal komen. Wat mensen beperkt is het verlangen om resultaten te beperken, om processen te beheersen om pijn, angst en ongemakkelijke gevoelens buiten de deur te houden.

Je houdt je in, houdt je in, houdt je vast. Zoveel energie verspild.

Hoe zou het zijn om los te laten?

Hoe zou het zijn om erop te vertrouwen dat uit de puinhoop nieuwe helderheid zal ontstaan?

J: Angstaanjagend. Bevrijdend. Ongemakkelijk. Vrijmakend. Beangstigend.

A: Al deze emoties komen naar boven om gezien en erkend te worden.

Ondanks de verwarring en vrees, als je je overgeeft aan het hoogste goed voor iedereen, wordt Goddelijke Orde door je heen geboren.

J: Dat is groot. Tenminste voor mij persoonlijk. Ik ben bezig om veel platen tegen te houden. Misschien moet ik ze laten vallen.

A: Misschien moet je op je intuïtie vertrouwen. Je weet waar je je energie op wilt richten. Dat is jouw pad, jouw roeping, jouw deel van jouw Goddelijke Plan.

Energie, interesse, vonk … ze onthullen de volgende stap op je reis; zelfs als je het pad niet kunt zien – ze laten je de volgende stap zien. Neem die actie, degene die je roept, hoe onlogisch het ook lijkt, geef je dan over, vertrouw op een groter Goddelijk Plan.

J: Ja. Ik begrijp het. Beetje beschamend om terug te gaan naar de basis. Volg de energie. Vertrouw op het Goddelijke Plan.

A: Helemaal niet. Jullie leren allemaal op een nieuw en gevorderd niveau; het is makkelijk om te denken dat het gereedschap anders is. Of dat het werk veranderd is. Of om het pad helemaal te vergeten terwijl je de enorme, snelle veranderingen in je leven onder ogen ziet.

Zelfs als je deze veranderingen niet kunt zien, voel je allemaal de energie van verandering door je heen stromen.

De gedachten die je hebt over het veranderen van relaties, het verhuizen van locaties, het voeren van bepaalde gesprekken, het verlaten van een baan, het leren van een vaardigheid… dit is het Goddelijke dat je duwt naar je rol in het Goddelijke Plan. Je Hogere Zelf, je ziel weet wat je moet doen, en herinnert je eraan. De energie neemt toe.

De gedachten, ideeën en energieën volgen die je aantrekken is cruciaal om je af te stemmen op je hoogste tijdlijn. Zo kun je je groei maximaliseren, je karma opruimen en een goede basis leggen voor de gemakkelijkste en meest gracieuze overgang voor jou, je familie en je zielsfamilie.

J: Zielsfamilie? Ik voel dat u de Galactica in die zin meerekent.

A: Wij, de Galactica, zijn hier omdat wij een deel van jullie zielenfamilie zijn. De reden dat Gaia’s ascensie belangrijk is voor dit universum is dat iedereen in dit universum verbonden is met de mensheid door onze betrokkenheid bij jullie soort. Jullie opstijging creëert onze opstijging – het is kwantumverstrengeling.

J: Nogal een belangrijke bom om midden in ‘Energie 102: opfriscursus’ te laten vallen!

A: Maar toch relevant!

J: Dat geef ik toe!

A: Dank u!

J: Dus u zegt dat de theorieën dat wij zijn gezaaid door verschillende galactische stammen of rassen juist zijn, en dat u daarom de verplichting hebt om de mensheid tegen zichzelf te beschermen en te redden?

A: Het is misschien iets ingewikkelder dan dat!

J: Natuurlijk! Wilt u meer zeggen? Ik voel letterlijk de hersenen van de mensen ontploffen met vragen die ik nooit zal kunnen beantwoorden.

A: Dat hoeft ook niet. U leert net als iedereen. Wat we voorlopig zullen zeggen is dat alle levensvormen in elk universum met elkaar verbonden zijn. Stel je voor dat elk universum een cast is van acteurs die ermee hebben ingestemd om op te treden in een toneelstuk waarin de verhaallijn is geschetst en er geen tekst is, zodat elke acteur vrij is om zijn personage zo volledig en diepgaand te verkennen als hij wil.

J: Wow! Dat klinkt allemaal logisch.

A: Dat proberen we!

J: Maar om samen te vatten, voordat je met je hoofd in dit glimmende nieuwe wormgat duikt…! U suggereert dat ieder van ons een Goddelijk Plan in zich heeft, en dit wordt nu sterker geactiveerd, waardoor we grotere, gedurfdere stappen dan voorheen moeten overwegen, zodat we ons persoonlijk kunnen afstemmen op onze hoogste tijdlijnen.

U zegt ook dat u ons bij dit proces helpt omdat alle Galactica kwantitatief – is dat wel een woord?! – verstrengeld zijn met de mensheid en onze opstijging jullie opstijging creëert. Is dat omdat wij het langzaamst bewegende deel van het Ascensie konvooi zijn?!

A: Ja, dat is min of meer wat wij willen overbrengen. Maar het is niet omdat jullie het langzaamst bewegende deel van het konvooi zijn, het is omdat jullie het meest samenhangende bewegende deel zijn – jullie bevatten meer van elke Galactische familie dan enig ander ras, daarom zijn jullie dieper gecodeerd door de Galaten en zijn wij allen met jullie verbonden door onze codering met jullie.

J: Ik weet zeker dat er miljoenen vragen zijn die daaruit voortvloeien. Dus in plaats van door een ander wormgat te vallen, denk ik dat ik het hier beter bij kan laten.

A: Voor jullie allemaal: de antwoorden zitten in jullie en om jullie heen. Je leeft in een intelligent universum, het reageert op je gedachten, je overtuigingen, je vragen. Als je vragen hebt, vraag dan om antwoorden – let dan op wat er verschijnt. Elke vraag wordt beantwoord.

Terwijl jullie deze stroomversnellingen bevaren, zijn wij bij jullie, houden wij van jullie en stralen wij goddelijk licht en liefde naar elk hart, zodat jullie het hoogste potentieel dat jullie in je dragen tot uitdrukking kunnen brengen.

J: Heel erg bedankt.

A: Het is ons altijd een genoegen. We zijn hier voor jullie allemaal.

Copyright © 2023 Jennifer Crokaert www.jennifercrokaert.com YouTube

Vertaling: wakkeremensen.org

   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien