Ashian: Het glorieuze onbekende

Ashian:
Het glorieuze onbekende

Gechanneld door Jennifer Crokaert – 8 september 2021

Velen van jullie zijn op zoek naar antwoorden, aanwijzingen, info-drops…een kaart, plan of gids voor wat de toekomst brengt. Dit is begrijpelijk, het stelt jullie in staat om je voor te bereiden, om controle te voelen in een onvoorspelbare situatie.

Voor zover het mogelijk is, zijn jullie vele hints, tekens en aanwijzingen gegeven, zodat jullie een ruw idee kunnen hebben van hoe de gebeurtenissen zich zullen ontvouwen. Maar dat is het dan ook. Het is een losse leidraad, want in dit moment heeft het onbekende meer kracht en potentie dan het bekende.

Het lijkt misschien contra-intuïtief voor jullie, maar bedenk dit … als alles bekend is, ga je van intuïtie en onderscheidingsvermogen naar voorspelbaarheid en onbewustheid.

Nu is het moment om jullie intuïtie aan te scherpen, om te voelen in nieuwe ruimten en weten, om jezelf de luxe te gunnen om niet te weten en niet te grijpen, maar om gewoon te zijn met het glorieuze onbekende.

Hier, in deze heilige pre-materie ruimte, zijn jullie scheppers; jullie gebruiken je goddelijke DNA om te hopen en te dromen, je iets voor te stellen, te creëren en het leven te manifesteren dat jullie wensen voor jullie zelf en jullie kostbare Gaiaanse vlak.

Kunnen jullie je voorstellen hoe krachtig deze tijd is? Hoe rijk aan potentieel? Is het mogelijk om het meesterschap te begrijpen dat jullie moesten tonen om de vibratie van jullie planeet van het bekende naar het onbekende te brengen?

Het onbekende is wat onder ogen gezien en omarmd moet worden als je het nieuwe wilt creëren. Jullie kunnen niet het nieuwe creëren terwijl je vasthoudt aan het oude. Dit radicale vertrek is een teken van jullie meesterschap, jullie evolutie naar het volgende niveau; en erover te onderhandelen, het met mededogen en vriendelijkheid te erkennen, het potentieel te zien dat jullie wordt gegeven, zal jullie in staat stellen je op geheel nieuwe manieren voor te stellen.

Jullie krijgen toegang tot jullie Goddelijke ‘Junk’ DNA door in het nieuwe te stappen. Je angstig vastklampen aan het oude zal jullie vibratie verlagen – de opwinding die nu voor jullie open ligt zal jullie vibratie verhogen en meer van het zogenaamde junk DNA activeren. Dit is een kostbaar overgangsritueel op jullie Ascensiereis.

Jullie kunnen dit doen. Jullie zijn dit aan het doen. Gun jezelf de genade van het niet hoeven te weten; glijd onder de controlerende geest en wordt zachtmoedig met ‘niet weten’… jullie zullen moeiteloos jullie vibratie en die van de planeet verhogen en een nog grotere ervaring voor jullie allen manifesteren.

 

(c) Jennifer Crokaert 2021 www.jennifercrokaert.com

 

 

Vertaling: Ine / wakkeremensen.org