Ashian: De Terugkeer Van Persoonlijke Waarheid

Ashian: De Terugkeer Van Persoonlijke Waarheid

Gechanneld door: Jennifer Crokaert  – 24 januari 2022

Ashian: Zo! Het toegewijde kanaal keert terug!

Jennifer: Goed! Dus je gaat niet moeilijk doen over mijn verdwijning van drie maanden!

Ashian: Het zou onbeleefd zijn om dat niet te doen! Serieus, we begrijpen waarom je weg bent geweest, maar laten we een schets geven van je leven in de afgelopen drie maanden, zodat anderen het zullen begrijpen en omdat het relevant is voor wat we vandaag gaan bespreken.

J: Ja, daar ben ik het mee eens (verdorie!). In oktober, zoals ik al eerder zei, ging ik door een enorme spirituele expansie en, zoals de laatste keer dat ik door een vorige expansie ging (twintig jaar geleden), veranderde mijn leven dramatisch.

Om het in context te plaatsen, het was als een bijna-dood ervaring, maar zonder dat de dood aanwezig was. Gedurende een week kwam ik in ruimtes van liefde, vrede, genade en goddelijke gelukzaligheid waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Ik zag ook mijn leven zoals het nu is, en realiseerde me dat het niet in overeenstemming was met wie ik ben, of met mijn toekomstig potentieel. Het moeilijkste deel was dat ik zag dat het karma met mijn man klaar was.  Dit was het moment om ons huwelijk te beëindigen.

Ik kan alleen maar zeggen dat dit proces met immense genade is overwonnen, maar desalniettemin is het uiterst pijnlijk geweest.  Zelfs als ik klaar ben om het huwelijk te verlaten, doet het nog pijn. Ik geloof ook dat het verstandig is om die pijn te erkennen en te voelen, zodat hij niet onverwerkt blijft liggen, klaar om in de toekomst tot uitbarsting te komen wanneer ik het het minst verwacht.

Dus de afgelopen drie maanden zijn besteed aan het integreren van nieuwe energieën, codes en downloads, en ook aan het proberen om deze scheiding in de grootste liefde, compassie en vrede vast te houden, om het proces voor ons allemaal zo genadig mogelijk te laten verlopen.

A: Dank je voor het delen Jennifer, ik weet dat dit ongemakkelijk is en ik waardeer het dat je jouw waarheid openlijk deelt.

J: Ik begrijp dat er veel in mijn levenservaring van de afgelopen maanden is dat overeenkomt met waar de mensheid op dit moment naar toe gaat.

A: Ja, dat is waar, en het is waar we vandaag zullen beginnen. Wat in één gebeurt is symbolisch voor wat er gebeurt voor de velen, de micro weerspiegelt de macro en vice versa: zo binnen, zo buiten.

Naarmate de trilling van de mensheid toeneemt, zal het karma dat vele paren, en zelfs gezinnen, ertoe bracht samen te komen, worden overstegen. Dit zijn de “eindtijden”, wanneer het oude zal afbrokkelen; niet alleen structuren en systemen, maar ook relaties en patronen van zijn.

Er is altijd voorspeld dat deze eindtijd het ‘einde van de wereld’ zou betekenen, niet in zijn totaliteit, maar het einde van de illusie die jullie hebben laten geloven, het einde van de leugens, de zwarte magie en de hersenspoeling die deze illusie in stand hebben helpen houden. Het is ook het einde der tijden voor alle zielen die vooruit willen op het spirituele pad, en voor alle zielen die zich inzetten om Gaia te helpen op te stijgen, dus is het volkomen logisch dat het einde van het karma van alle opstijgende zielen ook voor deze tijd geprogrammeerd zou zijn.

Dientengevolge vinden er systemische verschuivingen plaats, zowel wereldwijd als persoonlijk. We delen dit niet om angst te creëren, maar om het begrip te verspreiden dat zelfs de grootste veranderingen die om u heen zullen plaatsvinden deel uitmaken van de perfectie van dit moment in uw tijd/ruimte.

J: Zullen alle huwelijken dan eindigen? Ik weet dat het een domme vraag is, maar…

A: Niet zo dwaas, mijn dierbare. Die relaties die niet gebouwd zijn op een liefde die verheven kan worden om hogere dimensies uit te drukken ~ fijnere nuances van liefde, mededogen, vergevingsgezindheid, creativiteit, empathie en vreugde ~ zullen oplossen.  Hun karma zal worden gewist.

Wanneer één van de partijen een bepaald trillingsniveau boven hun partner bereikt, zal de verbintenis ontbinden, omdat de andere persoon niet langer in hun veld kan blijven omdat de energetica niet op elkaar is afgestemd. Ze zullen op de een of andere manier moeten vertrekken, of het nu door een bewust afscheid is ~ zoals in jouw geval ~ of de ene persoon heeft een affaire, verhuist uit de stad, verandert van gedrag op ongekende manieren… er zijn vele mogelijkheden.

Als je hebt vastgehouden aan een relatie vanwege ‘wat mensen zullen denken’, is dat een teken dat je niet in een relatie zit die afgestemd is op jouw vibratie.  Je zit vast in angst, en angst is een van de laagste trillingen van alle trillingen.

J: Is het dan hopeloos? Is er niets dat gedaan kan worden?

A: Natuurlijk niet! Er is altijd vrije wil.  Jullie kunnen ervoor kiezen om samen te werken om jullie relatie tot de hoogste expressie te brengen die jullie samen kunnen creëren, en dit is heilig werk.

De ongelukkige waarheid is dat achter de etiketten, ‘huwelijk’, ‘echtgenoot’ en ‘echtgenote’, miljoenen mensen schuilgaan die emotioneel uitgeput en gevoelloos zijn. Dat zijn de relaties waar ik het hier over heb.

J: Oh, ja dat resoneert met mij. Maar het is een beangstigend vooruitzicht. Veel mensen blijven vanwege het geld, ze hebben gewoon niet genoeg om twee huizen te onderhouden.

A: Zeer binnenkort zal dat niet meer het geval zijn. De versoepeling van de financiële strop om jullie nek zal een grotere vrijheid van expressie creëren op elk gebied, van relaties en gezinnen tot werk en recreatie. Jullie kunnen je nu beginnen voor te bereiden.

J: Hoe?

A: Door je bewust te worden van de waarheid van je persoonlijke situatie, door eerlijk te kijken naar waar je jezelf, je leven, je expressie beperkt omdat je voelt dat je geen andere keuze hebt.

Dat is de eerste stap: erkennen wat jouw waarheid is, wat jouw verborgen waarheid is.

J: Verborgen?

A: Ja. Er zijn vele, vele miljoenen mensen die hun eigen ontevredenheid door de vingers hebben gezien om die pijn te vermijden. Op de zachtst mogelijke manier willen we met je delen dat je pijn niet kunt ontlopen. Je pijn zal op een gegeven moment gevoeld moeten worden, omdat het je groei is: je pijn laat je zien waar je terughoudend bent geweest om in je soevereiniteit, je kracht, je macht te gaan staan.

Op het moment dat je je waarheid ontdekt, je pijn, roep ons dan aan. Wij zullen er altijd zijn om je te helpen. Onze missie is de mensheid te verheffen, de vibratie te verhogen… niet te verlagen, maar het is niet mogelijk om de pijn van belemmerde groei, van verzwegen waarheid te omzeilen.

De snelste weg naar groei is je pijn te bezitten, het te erkennen en erbij te blijven, het toe te staan zich via jou uit te drukken op een manier die het voor jou uitdrukt zonder anderen te kwetsen.

J: Nou, ik ben blij te zien dat je besloten hebt voorzichtig te beginnen, nu ik er weer helemaal in zit!

A: Alle gekheid op een stokje, dierbare, de tijd is nu. Het is niet mogelijk om nog langer uit te stellen wat gezien, gevoeld, geheeld en uitgedrukt moet worden. Wij staan achter jullie allemaal, in elk moment. Wij zijn net zo toegewijd aan jullie expansie en ascentie als jullie.

J: Dank je Ashian, het is fijn om terug te zijn.

A: Het is ons een genoegen en geweldig om weer met jullie in dienst te zijn.

(c) 2022 Jennifer Crokaert /  www.jennifercrokaert.com

 

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org