Ashian  – Ascensie upgrades vinden nu plaats

Ashian  – Ascensie upgrades vinden nu plaats

Gechanneld door: Jennifer Crocaert –  6 December 2022

Jennifer: Hallo lieve vriend! Mijn excuses, het zijn nogal rommelige maanden geweest. Hoe is het met je en wat wil je met ons delen?

Ashian: Je vergeet dat tijd iets van jullie is, niet van ons! Wij tellen niet de minuten sinds we elkaar voor het laatste hebben gesproken. Wij volgen de energieën. Wij verwelkomen je terug in onze energie en we delen dit met jou en iedereen die deze woorden voelt.

Wij nemen in de snel rijzende energieën op jullie planeet waar dat er een belangrijke herhalingscyclus gaande is. Jullie worden uitgenodigd om terug te keren tot momenten in je verleden die niet goed zijn ‘afgesloten’, om deze gebeurtenissen opnieuw te bezien vanuit een ander oogpunt zodat je ze vollediger kunt loslaten.

Jennifer:Wauw! Dat klopt precies. Ik heb net gisteren een grondige karmische zuivering afgerond – de tweede in zes weken. Ik zal er later een blog over schrijven zodat anderen het kunnen gebruiken als voorbeeld voor zichzelf, als ze het gevoel hebben dat het behulpzaam is voor hen.

Ashian: Doe dat vooral. Het is een diepgaand instrument en de mensheid heeft het nodig dat iedereen zijn of haar deel van het werk doet, nu meer dan ooit, ongeacht of het gaat om persoonlijke zuivering of het delen van hulpmiddelen en informatie.

Jullie gaan een tijdperk van informatie in plaats van desinformatie tegemoet. De waarheid zal in jullie cellen resoneren, weerklinken met weten en bevestiging wanneer iets goed voor je is.

Jennifer: O! En opnieuw, klopt precies! Ik had een onwerkelijke ervaring toen ik naar een ‘toevallige’ foto keek waar cijfers in een bepaalde reeks te zien waren, net zoals wanneer het bijvoorbeeld 11.11 is op 11/11/22. Iedere cel in mijn lichaam trilde, het voelde als een energetische explosie en mijn verstand ging helemaal op nul. Ik kon niet denken. Ik voelde alleen … lieve hemel, ik weet niet hoe ik het moet omschrijven … Expansie? Vreugdevolle expansie.

Ashian:  Ja, dat zijn de fysieke manifestaties van ascensie; het is tweeledig. Het is jouw fysieke vorm die oude programmering loslaat en het is jouw ziel die zich dieper in je fysieke vorm inbedt. Een dergelijke diepgaande fysieke ervaring is een sprong voorwaards. Veel mensen hebben deze ervaringen en ze zullen van nu af aan alleen maar toenemen, terwijl je de beperkende gedachten en overtuigingen loslaat die jou hebben gebonden aan de 3D uitdrukking van het zelf.

Jennifer: Spannend! Wat kunnen we doen om die ervaringen te versnellen?

Ashian: Heel goede vraag, we dachten dat je het nooit zou vragen!

Jennifer: Bedankt! Ik draai op dit moment ondanks de activaties niet op volle toeren.

Ashian: Dat komt omdat je aan het integreren en evolueren bent. Het proces van herbedraden kan  zich voordoen als verwarring omdat oude mentale kaders worden afgebroken en nieuwe, meer intuïtieve formaties worden ingevoerd.

In antwoord op je vraag: de spirituele reis is geen hogere wiskunde. Het komt altijd neer op opmerken hoe je je voelt. Wanneer je in de flow, in vreugde en synchroniciteit bent, bevind je je in de grondende fase van werk dat je al afgemaakt heb. Dat is het moment waarop je kennis maakt met en een nieuw niveau van gewaarzijn leert navigeren.  Het is alsof je over bergtoppen loopt.

Wanneer je het gevoel hebt dat je vastzit, depressief, overspoeld of boos bent … dat zijn de momenten om het onmiddellijk rustiger aan te doen en nieuwsgierig te zijn naar wat dat gevoel in jouw losmaakte.

Wanneer je het gevoel hebt dat je in het dal bent weggezakt, is het moment daar om te zuiveren.

In veel gevallen zal het je bewust worden van de gedachte of interactie die het gevoel van verwonding – of juister gezegd opnieuw gewond raken – teweegbracht, je brengen bij het moment waarvoor heling nodig is. Nodig de violette vlam uit om de energie op te klaren en te zuiveren – overtuigingen die dit pijnlijke moment hebben gecreëerd, en dat zal voldoende zijn.

Maar er is een addertje onder het gras ; in jouw geval bijvoorbeeld viel je keer op keer in angst en voelde je je niet in staat om te bewegen. Omdat je datzelfde verzwakkende gevoel keer op keer ervoer, was het een duidelijk teken dat het hier ging om karma dat moest worden opgeruimd; het was een energetisch patroon dat zich voorbij dit leven uitstrekte. En jij hebt het geklaard.

Soms zijn er een paar pogingen nodig om een diepliggend patroon op te klaren, daar lagen diep in je karakter kunnen inslijten. Dus als je bemerkt dat een opruiming niet onmiddellijk helpt, is dat niet omdat je het niet goed gedaan hebt, het komt omdat het diep zit en laag voor laag moet worden opgelost.

Zo kan het soms ook zijn dat je er zo aan toe bent een verouderd patroon los te laten dat genade wordt opgeroepen en het restant van het beperkende patroon/de trigger voor jou door de Goddelijke Moeder wordt losgelaten.

Het zal heel nuttig zijn als je een video van dit proces maakt om dit aan anderen over te brengen.

Jennifer: Oké, dat doe ik.

Ashian:  Dank je wel. Je bent hier om verandering te creëren en dat doe je het diepst door jezelf weer lief te hebben in je perfecte vorm. Je kompas is hoe je je voelt. Vertrouw op jezelf..

Vergeet niet liefste broeders en zusters, je hoeft deze momenten nooit alleen het hoofd te bieden. Ieder van jullie is omringd door een team van helpers, zowel engelen als galactische wezens, die klaar staan om jullie te helpen wanneer je een beroep op hen doet. Ze kunnen je leiden naar de juiste mensen, gedachten en synchroniciteiten om je te helpen evolueren met nog meer gratie en gemak.

En wij zijn er ook altijd voor jullie; jullie hoeven alleen maar een beroep op ons te doen.

Dit is jullie tijd. Jullie worden uitgenodigd om in jullie vrijheid te stappen, om je bij ons aan te sluiten… en wij zijn vereerd om jullie bij elke stap te ondersteunen.

Jennifer: Bedankt Ashian, aan jullie allemaal.

Copyright © 2022 Jennifer Crokaert www.jennifercrokaert.com YouTube

Vertaling: Chandra / voor wakkeremensen.org