Ashian: Als Jullie Je Verloren Voelen Gechannelt door: Jennifer Crokaert

Ashian: Als Jullie Je Verloren Voelen

Gechannelt door: Jennifer Crokaert – 18 Februari 2021

Mijn geliefde broeders en zusters, als jullie je verloren voelen in deze tijden, dan is dat een teken dat jullie ontwaakt zijn, dat jullie reis tussen 3D en 5D werkelijk met grote snelheid vooruitgaat. Als jullie je verloren voelen, is het een teken dat jullie een lichtwerker zijn die zich heeft losgekoppeld van de 3D-wereld en de overgang maakt naar het 5D-bewustzijn.

Jullie moeten je losmaken van de overtuigingen en de ‘kleverigheid’ van de 3D realiteit om naar het 5D bewustzijn te gaan. Dit is niet voor de zwakkeren onder ons! De overgang vereist dat je jouw routines loslaat, je geloof in de sleur van 9 tot 5, je focus op geld-middelen-succes en een miljoen andere mini-besturingsprogramma’s die aan je zijn opgedrongen.

Ik zeg niet dat jullie je geliefden, je huis, je werk achter laten (tenzij je daarvoor kiest) – jullie laten een mentale structuur los, een constructie van gedachteprocessen die jullie binden in de 3D realiteit.

Als je deze mentale structuur, deze matrix, loslaat, heb je misschien het gevoel dat je aan het tuimelen bent, alsof je wordt gewassen tijdens een snelle draaibeweging in een van jouw wasmachines. Het is alsof alle flarden van die vroegere matrix uit je worden gewassen: omdat dat ook zo is. Jullie worden losgeschud van het oude, beperkende bewustzijn, zodat jullie kunnen evolueren naar 5D bewustzijn. Dit is wat er nodig is om op te ascenderen.

Ascensie is geen lineaire progressie van 3D en 5D bewustzijn: het is een kwantumsprong. Het is lineair in zoverre dat, wanneer jullie evolueren naar een bepaalde spirituele vibratie binnen de 3D, jullie klaar zijn om te bewegen, maar die beweging is geen stap omhoog – het is een volledig ander bewustzijn. Het werkt volgens totaal andere principes dan jullie huidige structuur; dat is waarom jullie je verloren voelen – jullie laten de 3D los zodat er nieuwe fundamenten kunnen ontstaan, nieuwe mentale en spirituele synapsen.

Jullie kunnen geen 5D bewustzijn creëren op een 3D fundering. De twee bewustzijnsvormen zijn onverenigbaar.

Hoewel het 5D bewustzijn hier in jullie domein is, is het nog niet voldoende gegrond in de meerderheid – of zelfs de minderheid – van de bevolking om voldoende gezien, beleefd en ervaren te worden door de meeste lichtwerkers. Dit is een werk in uitvoering, dit is jullie werk, jullie zielsmissie. Dit is de ascensiereis.

Dus, geliefde zusters en broeders, als je het gevoel hebt dat je in het donker zwemt, dat je geen oriëntatiepunten hebt, geen idee over je toekomstige richting, geen gevoel over wat je wilt doen om de mensheid te dienen, geen idee over hoe je je dagelijkse leven zo betekenisvol kunt maken als de diepte van je verlangen… feliciteer jezelf! Jij bent de overgang aan het meester worden.

Je hebt het onder controle. Ga zo door. Je doet het veel beter dan jij en wij ooit hadden gehoopt en, hoewel je het misschien moeilijk kunt geloven, de optimale tijdlijnen zijn op hun plaats.

Onthoud, we zijn bij jullie, we houden van jullie allemaal en we staan jullie allemaal bij in elk nu-moment.

Ashian

Bron

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien