Februari Ascensie Energieën; Beperking

Februari Ascensie Energieën; Beperking

Door: Jamye Price – 27 Januari 2023

 

Gezegende wezens, terwijl jullie voorwaarts bewegen binnen de dichtheid van de Aarde, ademen jullie met de cycli van de Tijd, met de vorm en met het collectief. Wat een beperking lijkt, is een ervaring van beweging.

Lineaire reflecties worden ondergedompeld in de cocon van het Leven.

Jij als individu ademt voortdurend unieke informatie in het leven. Je ademt de totaliteit van je verlangens, wijsheid en resolutie in het leven. Je ademt ervaringen in, zowel triomf als uitdaging.

BEPERKING BOUWT

De motor van het leven is de adem van dualiteit. De ene adem is twee tegenpolen, inademen en uitademen. De twee tegenpolen zijn werkelijk drie; de Verbinding is de instandhouding die het leven is.

De drie is de één in het al, gescheiden in velen.

De optelling gaat door.

De spiegel van Beperking is de genade of het verdriet van de Tijd. Eén moment is vele, zowel weg als voor altijd.

Het is je bewustzijn dat verbindt.

Wanneer Beperking wordt weerspiegeld, wordt onbekend verwacht.

In de cocon wordt de buitenkant eerst buiten beschouwing gelaten. Dan als de genade van Tijd stroomt, is de Beperking alles verterend. Groei (Tijd) heeft nieuwe kracht opgeroepen.

BEPERKING REFLECTEERT

De strijd is zijn tegendeel, de versterking. De beperking is zijn tegendeel, de vrijheid. Het is je bewustzijn dat verbindt.

Wat weet je geest? Wat adem je in en uit? Wat voorzie je dat zal zegevieren? Is de strijd de versterking of verplettert het vleugels?

Kijk naar zonlicht en zang terwijl de natuur verder gaat, want jij bent de beperking van het Licht in het oneindige lichaam van de Tijd.

Er is wijsheid en kracht die voor altijd is en verdwenen. Het is een verhaal en een lijn die verder fietst.

BEPERKING LAAT LOS

Beperking is vrijheid om opnieuw vorm te geven aan wat in de Tijd vergeten is.

Adem het licht en het lied van de zon in, in het verlangen van je hart. De in- en uitademing ondersteunen en groeien. De cyclus wordt vernieuwd tussen het Leven en jou.

Je bent beperkt en vrij, de twee in één. Je bent de vrijheid van beperking, als je ervoor kiest.

Jij bent de cycli van Tijd; oneindig gevormd. Adem diep in en vlieg, want jij bent het herboren Leven. Van Beperking naar Vrijheid en weer terug.

Oneindig eindigt niet, het omvat alles vrij binnenin.

WEES VRIJ.

https://youtu.be/uWHfEzm9z0E

Jamye Price

Vertaling: wakkeremensen.org