St. Germain: Geloven is Zien

St. Germain: Geloven is Zien

Gechanneld door: James McConnell – 21 Juni 2020

Ik ben jullie Saint Germain. Ik ben hier op dit moment om jullie te blijven helpen en jullie mee te nemen in jullie nieuwe realiteit, de nieuwe realiteit die jullie elk moment creëren, met elke gedachte.

Zoals jullie al eerder hebben gehoord, en op vele verschillende manieren, concentreer je op jouw gedachten, en realiseer je dat jouw gedachten zoveel macht hebben. Macht die je soms niet kunt geloven. Weet dat je met die macht niet alleen jouw lot in handen hebt, maar het lot van de hele menselijke evolutie. Ja, JIJ! Jullie, ieder van jullie, als een collectief, samenkomend in eenheidsbewustzijn, beheersen alles. Jullie beheersen het plan. Want jullie zijn het plan.

Jullie horen het plan te vertrouwen. Jullie moeten jezelf vertrouwen binnen dat plan. Beschouw of denk niet dat jullie buiten het plan staan, dat jullie er niets mee te maken hebben, dat jullie van jezelf niets kunnen doen. Maar jullie kunnen uit jezelf veel doen, omdat jullie de scheppende kracht van God in je hebben om het te doen.

Toen Hij zei: “Ik uit mijzelf kan niets doen, maar het is de Vader in mij die de werken doet.” Dat ben jij. Je hebt de Vader in je. Jij hebt de hogere God-zelf in je om de werken door jou te doen. Weet dat. Dat is de kracht in je. De IK BEN Aanwezigheid in je. Vertrouw daarop. Vertrouw op het plan.

Want het plan werkt precies uit zoals het moet, gebaseerd op het bewustzijn van de mens. Alles wat meewerkt in het bewustzijn van de mens. Zo waar dat het aan jullie is, ieder van jullie, om door te gaan met je leven, maar ga door met je leven in die hogere trilling wanneer je maar kunt.

Wees die hogere trilling. Blijf niet steken in de modder. De oude illusionaire realiteit, en de oude programmering. Weet dat die oude programmering in een oogwenk weg kan zijn als jullie dat toestaan. Als je dat toestaat, zul je in staat zijn je hand uit te steken, de kracht in je op te roepen, om voort te brengen wat je maar wilt manifesteren. Of het nu in je hand is, een voorwerp in je hand, of om wat je maar wilt in je leven te manifesteren: een nieuwe baan, een nieuwe positie of iets dergelijks, een nieuwe relatie, een nieuwe vriendschap. Wat het ook is dat je wilt manifesteren, je kunt het gewoon doen, omdat je het buiten de matrix doet. Je doet het in de nieuwe realiteit die je aan het creëren bent binnen de vijfde dimensie.

Ben je volledig geascendeerd en in de vijfde dimensie? Alleen als je volledig gelooft dat je dat bent. Maar het is nog steeds die oude programmering die je tegenhoudt en zegt dat je niet kunt ascenderen.

Het egogevoel in jezelf dat zegt: “Je kunt niet ascenderen zonder mij, je moet me met je meenemen!” En ja, je zult je ego met je meenemen. Maar het zal het hogere egogevoel van jezelf zijn. Het lagere ego zal afdrijven, om nooit meer opgeroepen te worden. Omdat hij/zij/het niet zal niet langer nodig zijn. Dus nogmaals, vertrouw op jezelf. Vertrouw op het plan. Vertrouw erop dat alles precies zo uitpakt als het moet. Dat je in het perfecte moment bent, precies zoals je het voor jezelf creëert op dat moment.

Ik ben Saint Germain, en ik laat jullie nu achter met vrede en liefde, en dat jullie je licht, je Violette Vlam, zullen blijven uitreiken om anderen te helpen bij het zuiveren van al hun oude programmeringen, waar de gelegenheid zich ook voordoet. Deel jullie licht. Verspreid jullie licht. Wees het licht, en anderen zullen dat licht volgen.

Saint Germain

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org