ST.GERMAIN “Alles leidt tot een Groot Crescendo!” / gechanneld door James McConnell / 11 September 2016

ST.GERMAIN
“Alles leidt tot een Groot Crescendo!”
gechanneld door James McConnell / 11 September 2016

Ik ben St. Germain. Ik ben hier nu, op dit moment, om dit proces voort te zetten. Om dit programma dat lange tijd geleden werd begonnen voort te zetten. In dit specifieke moment in de tijd, is het vijftien jaar na 9-11, dat NESARA zou worden aangekondigd.

Alles zou in een oogwenk veranderen. En alles veranderde ook in een oogwenk. Niet op de manier waarop het de bedoeling was voor de meeste, maar op de manier waarop het moest zijn op dat moment … als gevolg van alle omstandigheden die erbij betrokkenen waren op dat moment. Vanwege alle energieën die er op dat moment bij betrokken waren om de veranderingen te brengen die gebeurde: wat jullie kennen als de tragedies van 11 september.

Maar hoewel dit gebeurde, ook al zijn vele levens verloren gegaan, ook al veranderde, als gevolg van dit, het leven van velen, kun je er ook zeker van zijn dat alles nog in orkestratie is gedurende deze hele tijd. Alles leidt tot een groot crescendo, zoals Sananda dit graag zegt. Alles komt tot een einde en een begin.

NESARA zoals jullie het kennen, zoals het aan jullie is uitgelegd, zal niet precies zo zijn zoals er over gesproken is. Er zijn enkele wijzigingen. Het komt. Het zal binnenkort bekend worden gemaakt. Alle energieën die leiden tot de climax van dit evenement zijn nu in het proces van gebeuren.

NESARA zal worden aangekondigd. GESARA zal het wereldwijd worden. Niets kan het stoppen. Niets gaat het te stoppen. Deze keer niet. Het zal worden aangekondigd. Het zal zich verspreiden. Het zal leiden tot grote veranderingen over de hele planeet. Het zal voorafgaan aan nog veel meer veranderingen die zullen komen.

Wij zijn enthousiast over de mooie tijden die voor ons liggen. We zijn blij voor jullie en wij zijn zelf zeer enthousiast. Zeer binnenkort zullen we samen komen. Degenen onder jullie die hebben geluisterd naar de vele berichten uit verschillende bronnen zullen zeer binnenkort die berichten rechtstreeks zelf ontvangen. Of het persoonlijk is of deze manier, telepathisch. Velen meer van jullie zullen je afstemmen op deze berichten. Jullie zullen afstemmen op je eigen Hogere Godzelf en die verbinding maken, of, je weer her-verbinden.

We zijn nu allemaal aan de vooravond van de grote Omschakeling. Jullie noemen het The Event. Velen van ons noemen het de Omschakeling. Het is de omschakeling naar een ander paradigma. Een ander begrip. Een ander niveau van bewustzijn. Het zal ons allemaal meenemen in het Galactische Bewustzijn waar we allemaal vandaan komen en waar we nu allemaal naar terugkeren.

Jullie hebben vele malen horen zeggen, dat “Niemand achter zal worden achtergelaten.” Dat is waar. Niemand zal worden achtergelaten, die ervoor kiest om verder te gaan. En het is een keuze, mijn broeders en zusters. Het is een keuze die jullie allen mogen maken, velen van jullie hebben die keuze al gemaakt. Nog veel meer weten niet eens dat er een keuze bestaat op dit moment. Zij zullen het gaan begrijpen. Zij zullen veel te weten komen van wat jullie nu weten en zullen tot het besef komen dat zij hun eigen werkelijkheid creëren. En dat hun werkelijkheid niet hen creëert. Dat op zich is een hele verandering.


Het komt eraan. Het gebeurt. Jullie gaan nu zeer binnenkort horen, wanneer belangrijke gebeurtenissen beginnen. Wij weten dat jullie dit al eerder hebben gehoord, maar op een gegeven moment moet het allemaal beginnen. Het moet allemaal serieus beginnen aangezien de de dominostenen echt beginnen te vallen. En al de verschillende bronnen op jullie internet, waar jullie geleerd hebben om je onderscheidingsvermogen vaardigheden te gebruiken, zullen op een dag binnenkort, niet meer nodig zijn.

De waarheid zal naar boven komen en de dag overnemen. Jullie zullen je realiseren dat jullie altijd al die waarheid waren.

Ik ben St. Germain. Ik hou met heel mijn hart van jullie en Ik ben altijd bij jullie.

Vrede en liefde zij met u allen.

Bron: http://www.earthascends.com

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl