Sananda: Laat De Evolutie Van Het Proces Toe

Sananda: Laat De Evolutie Van Het Proces Toe

Door: James McConnell – 26 mei 2022

Ik ben Sananda. Ik kom op dit moment om bij jullie te zijn in deze speciale tijden waarin jullie je bevinden. Deze tijden van grote veranderingen die komen, gebaseerd op de energieën die naar de planeet komen. En we weten dat velen van jullie deze grotere hogere energieën hebben gevoeld die binnenkomen en een effect op jullie hebben.

In het verleden zouden deze effecten een ravage hebben aangericht in jullie centrale zenuwstelsel. Maar nu niet meer. Want de meesten van jullie zijn in staat om deze energieën te weerstaan of op te nemen omdat jullie je aan deze energieën hebben aangepast. En jullie kunnen steeds sterkere niveaus van deze energieën opnemen en in staat zijn met de energieën te werken, en weten dat de energieën, hoewel ze zeer sterk zijn, en zelfs moeilijke tijden kunnen brengen wat jullie fysieke lichaam betreft, maar jullie weten dat het iets is dat voorbij zal gaan. En het gaat altijd voorbij. Dus weet dat elke keer als deze energieën sterker worden, en sterker, en sterker.

En nogmaals, jullie zijn meer en meer gewend geraakt aan deze energieën, dus zijn ze niet meer in staat om het effect te hebben dat ze ooit hadden of dat ze hebben op veel, veel meer mensen over de hele planeet die duizeligheid ervaren, die een gevoel ervaren dat ze niet in hun lichaam thuishoren. Zelfs degenen onder jullie kunnen die specifieke uitdrukking nu voelen. Niet uit je lichaam zijn, maar je lichaam dat enigszins vreemd voor je is. Jullie zullen dit meer en meer ervaren, als jullie het nog niet ervaren hebben. Enigszins een gevoel van dissociatie.

Omdat jullie je meer en meer losmaken van het fysieke lichaam zoals jullie dat nu kennen. Jullie fysieke lichaam wordt lichter en lichter. En daarom zul je de dichtheid in dat fysieke lichaam niet meer zo voelen als in het verleden. En dit zal sterker en sterker worden, maar de effecten ervan zullen steeds minder worden. Dus laat het proces doorgaan zoals het moet gebeuren. Precies zoals het moet voor ieder van jullie als individu.

Waar jullie je ook bevinden op dit moment, dit is hoe jullie beïnvloed zullen worden door deze energieën. Sommigen zullen het opnieuw voelen als duizeligheid. Sommigen zullen het voelen als dissociatie. Sommigen zullen het voelen alsof hun hart sneller gaat kloppen. En ook andere soorten symptomen die velen van jullie gedurende een bepaalde periode hier en daar hebben gevoeld. Niet de hele tijd zeker, want dat zouden jullie niet aankunnen. Maar hier en daar, op verschillende momenten van de dag, van de week, van de maand voelen jullie dit.

En het is ook verbonden met de planeet en de sterren en de manier waarop ze op dit moment op één lijn staan. Dus jullie voelen deze expressie op verschillende niveaus door alles wat er gebeurt, zowel buiten jezelf, als zeker ook in jezelf. Dit is allemaal een deel van het proces, of een deel van het plan, zoals jullie zeggen.

En ja, inderdaad, het plan is jouw plan, of je bent een deel van het grotere plan hier. Maar er is zeker een groter plan aan het werk. Veel verder dan jullie individuele bewustzijn weet op dit punt. Maar het komt steeds meer samen, en jullie beginnen dat te ontdekken, zoals jullie de term ‘verbind de punten’ gebruiken. En velen van jullie beginnen dat steeds meer te doen, gebaseerd op de dingen die jullie horen en zien. Maar wat nog belangrijker is, de dingen die jullie in jezelf voelen. Het weten dat over je komt, en verschillende punten in je lichaam drukken dit weten uit, dat het inderdaad een weten is. Dus nogmaals, sta toe dat het proces zich in jullie blijft evolueren. En het is een evolutie, en zelfs een revolutie binnenin je die aan het gebeuren is. De revolutie vindt niet alleen buiten jezelf plaats, maar ook van binnen.

En de hartsuitdrukking in jullie, jullie hogere hart, begint dit alles meer en meer te voelen. En je hoort meer en meer van die kleine fluisteringen in je, die je vertellen dit te doen, dat te doen. En wanneer je die fluisteringen hebt, wanneer je die diepe gevoelens of die diepe kennis in je hebt, vertrouw er dan op! Vertrouw erop dat je geleid wordt door je team.

En ja, ieder van jullie heeft een Team, een Spiritueel Team van Gidsen die met je werken, van je Hogere God-Zelf tot je Tweelingvlam, tot degenen die hier zijn om met je te werken, verschillende teamgenoten, zou je ze kunnen noemen. En ze zijn hier allemaal om samen te werken om dit hele proces tot stand te brengen. Niet alleen voor jou als individu, maar als een collectief van jou over de hele planeet.

En laat het gewoon doorgaan. En begin op geen enkele manier het gevoel te krijgen dat jullie in de steek gelaten worden, of dat alles wat jullie gehoord hebben niet waar is, dat jullie inderdaad op een ramp afstevenen, en al deze dingen die jullie cabal, de duistere krachten, over jullie willen loslaten. Dat is in het verleden. Dat is hun oude programmering waar ze aan blijven werken om angst te blijven zaaien bij elke gelegenheid die ze kunnen. Want dat is alles wat ze weten om de controle te behouden.

Maar hoe meer jullie je realiseren dat je niet gecontroleerd hoeft te worden, dat je vrij bent, en dat je niet zult gehoorzamen, dat je nee kunt zeggen tegen alles waar ze mee komen, en velen van jullie zijn dat, jullie zijn dat nu allemaal, zoals we merken die bij deze oproep aanwezig zijn, en allen die op deze woorden zullen mee resoneren. Jullie zijn vrije wezens! Laat jezelf vrij zijn, en weet dat je vrij bent vanaf nu en voor altijd. Om nooit meer in deze positie gebracht te worden om gecontroleerd te worden, tenzij je jezelf toestaat dat het gebeurt.

Ik ben Sananda, en ik verlaat jullie nu in vrede, en liefde, en eenheid. En dat jullie door zullen gaan op het pad dat voor jullie ligt. Want het pad dat voor jullie ligt brengt jullie voorwaarts naar de hogere uitersten, de hogere dimensies die voor jullie beschikbaar zijn, zelfs nu op dit moment

Sananda

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org