Sananda: Jullie hebben keuzevrijheid

 

Sananda: Jullie hebben keuzevrijheid

Gechanneld door: James McConnell – 30 Mei 2023

Ik ben Sananda. Ik zal bij jullie zijn in deze tijd, in deze speciale tijden. Deze tijden die er steeds meer komen, aan jou naar keuze.

Keuze. Vrijheid van keuze. Jullie zijn geboren met keuzevrijheid. En tot op de dag van vandaag hebben jullie keuzevrijheid. Het is nooit van jullie afgenomen tenzij je het hebt weggegeven. Houd daar dus altijd aan vast, wat er ook gebeurt in jullie wereld, in jullie driedimensionale rijk. Weet dat je altijd keuzevrijheid hebt.

Je kunt alle controles weigeren die over je worden gebracht. Je kunt elke angst die op je afkomt afwenden. Kijk altijd naar de liefde die in jou geïncarneerd is, en voel die liefde. Net zoals je je met ervaring misschien aanbiddend hebt gevoeld. Voel het wanneer je maar wilt.

Wanneer je maar wilt, kun je de keuze maken om de Aarde te zien, om de driedimensionale uitdrukking achter de sluier te zien, en je kunt de keuze maken om voorbij de sluier te kijken en Gaia te zien in al haar ongerepte glorie in de vijfde en hogere dimensie. Het is aan jou. Het is een keuze die je kunt maken. Het is een keuze die iedereen kan maken.

Helaas zullen sommigen de keuze maken om niet verder te gaan met degenen onder jullie die er al voor hebben gekozen om verder te gaan. Ieder van jullie waar ik nu tegen spreek die resoneert met mijn woorden heeft de keuze gemaakt om verder te gaan, heeft de keuze gemaakt om te ascenderen met dierbare Gaia, met dierbare Moeder Gaia. Die keuze heb je gemaakt.

Dus voel je vrij dat je de keuze al gemaakt hebt, en je terugvalt. Ja, dat is altijd mogelijk. En je merkt dat je dat regelmatig doet tijdens je dagelijkse bezigheden. Maar altijd, door wat je hebt geleerd, door wat je je hebt herinnerd, kom je altijd terug. Je komt altijd weer omhoog. Zelfs als het in je slaaptoestand is, sta je weer op.

Je lichaam rust, je geest rust, en je bent in staat om vrijelijk verder te gaan naar de volgende dag, en de volgende, en de volgende. En weet dat als je elke ochtend opstaat, je een bewuste keuze maakt hoe je die dag wilt laten verlopen. Als je uit bed komt en je voelt je troosteloos en depressief, en je hebt het gevoel dat de wereld tegen je is, dan is dat zo. Maar als je elke ochtend opstaat en de grootsheid van de dag voelt, het zonlicht op je voelt schijnen. Zelfs als je binnen bent, voel je nog steeds het zonlicht. Je kunt de uitdrukking van het licht overal om je heen voelen, en de liefde. En als je op die dag verder gaat, op die manier, dan heb je de keuze gemaakt om vrij te leven. Vrij leven in het moment. Denk er altijd aan om dit te doen. Wees in het moment.

Hoe meer en meer je in het moment bent, hoe meer je voorbij de sluier bent. De sluier van de driedimensionale expressie die je blijft proberen vast te houden. Je belemmeren. Maar jij, omdat je die keuzevrijheid hebt, hebt al de beslissing genomen om je niet te laten tegenhouden.

Dus ga verder, mijn vrienden. Ga verder. Ga verder naar de volgende dag en de volgende. En leef je leven vrij zonder controle. Onthoud dat niemand controle over je kan hebben, tenzij je hen toestaat dit te doen. Die les hebben jullie geleerd tijdens die zogenaamde pandemie, die meer oplichterij was, meer een geplande gebeurtenis. Jullie leerde toen dat jullie die controles niet hoefde vast te houden, om gecontroleerd te worden. Jullie hebben geleerd niet te gehoorzamen, geen maskers te dragen, niet de foto te nemen. Om niet op een afstand van je buurman te staan. Dit hebben jullie allemaal geleerd. En jullie hebben vooral geleerd dat ze jullie niet kunnen controleren. En laat ze je niet beheersen terwijl jullie verder gaan.

Naarmate de veranderingen zich verder ontwikkelen, zullen er meer pogingen zijn om de controle over jullie vast te houden. Maar jullie hebben steeds meer aan kracht gewonnen. Kracht in het Licht dat nu door jullie hele lichaam doordringt. Dus laat het zo zijn terwijl jullie verder en verder gaan in de richting van jullie ascensie. Maar onthoud dat jullie in een proces zitten, een proces van ascensie dat jullie naar de hoogste rijken zal brengen waar jullie naartoe willen gaan.

Ik ben Sananda en ik laat jullie nu achter in vrede, liefde en eenheid. En dat jullie blijven kiezen voor het nieuwe hogere leven dat daar voor jullie ligt.

Kanaal: James McConnell

Bron 1 2

Vertaling: wakkeremensen.org